שאלות ל``רב`` יזדי

מאיר יזדי הבן של משה יזדי, נעצר

הנ``ל נעצר לאחר שריסס כתובות נאצה כנגד הרב יעקב יוסף וכו`

יהודיה1

New member
שלום לכל באי הפורום החרדי

בס"ד, אני חדשה כאן. הייתי בפוורום אחר בתפוז, מזמן לא נכנסתי לפורומי כאן. אני בד"כ לא מעורה בכל הרכילויות. אולי מוטב, את גיל 20, ו - 40 עברתי מזמן, עם כל המשברים והקשיים שכ אמא יהודיה מתמודדת. קשה מאד, עברתי גם דברים שכאן בפורום יכלו לעשות כותרות. אבל הדברים כאן חדשים. תאמינו לי, לא שומעת שום רשת ממלכתית, לא מכניסה עיתונים חילוניים בכלל הביתה מדברת עם בורא עולם כל הזמן. מכל כאבי נפש לא פותחת סידור - ה' יסלח לי קשה לי. אבל ראיתי שכאן מדברים על אדם אחד יקר. יקר לי מאד, אחרי בורא עולם, בעלי ילדי, נכסי, ואמא היקרה. הרב משה יזדי שליט"א. אנו מקושרים אל הרב לא פחות ולא יותר למעלה מ- 13 שנה. בעלי גדול איתו בירושלים. חברה הכל הבל הבלים. הרב, צדיק, צנוע, עניו, אני אישית נפגעתי מרשת ש"ס - אינני מקורבת לש"ס. אבל אל הרב אנו מקורבים, כל מה שהוא אמר לנו תמיד היה נכון, תמיד עזר לנו, אני אישה, נפגשתי עימו, עם בעלי, לבד, אף פעם לא נאף, אף פעם לא עשה דבר רע, תמיד נזר, תמיד תמך, אני אומרת לכם, ני בטוחה, שהיות שהוא רוצה לרוץ למעת העיר, אחד מה"יריבים" - שתל לו סיפור בכדי להכפיש את שמו, אחרת אינני מוצאת סיבה. אני מכירה אישית את משפחתו, תאמינו לי, אנשים מקסימים. לי אין אישית קשר עם משפחתו, אבל תמיד בשמחות אנו ביחד. תאמינו לי, בזמ האחרון אין לו זמן תמיד אמר לי : תראי כמה צריך להחזיר בתשובה עד לגאולה, סליחי לי על שאינני יכול להקדיש לכם יותר מזה, אני ממש עפר ואפר לרגליכם, סילחו לי, אני צריך לעזור לעוד יהודי".. אף פעם לא ביקש אפילו תרומה, תמיד רק שם קופה , כמה שנתנו נתנו, אף, פעם לא דיבר על כסף. כואב לי שרב כזה נופל בפיות לשררה. בל גם על הרב איפרגן דיברו, הרב הרנטגן מנתיבות, היינו אצלנו בתקופה שבנינו עבר אירועים קשים, התעללויות כאן בירושלים, הרב יזדי היה עסוק מאד להחזיר נוער טועה בתשובה, נסענו לר איפרגן, אני אומרת לכם, צדיק גמור, גם הוא ענו וצנוע, ממש כמו הרב יזדי, אף פעם הרבנים האלה לא התקרבו לנשים אחרות , אבל הרב יזדי שאני מכירה במיוחד. חבל, חבל לשחק באש, אם לא שמעתם מהרב עובדיה יוסף כלום, בבקשה, בואו נראה מה יעשה הזמן עם בורא עולם. הרב יזדי הוא רב צנוע וצדיק, אני מספרת זאת מגוף ראשון, תאמינ לי, גם עלי הוא היה כועס ומוכח. אבל בסוף היה אומר לבעלי היקר, תגיד לאישתך שלא תקח קשה ממני, אני מבקש סליחה, רק רציתי להעיר. בהוקרה ובברכת גאולה שלמה הבת והאשה היהודיה של בורא עולם

יהודיה1

New member
לא סתם סינגור

בס"ד, בד"כ אינני מתערבת, כאשר אני לא מכירה אדם, אני שומעת, אבל גם לא לוקחת רציני, אתם יודעים שיש אנשים שמנפחים דברים. וגם יש אנשים שעושים דברים לא יפים בשם אחרים אבל כאן, יש ממש קידוש ה' לשמור על שמו של רב צדיק, צנוע, ענו שתמיד עזר לנו אני מכירה חברות וזוגות שעזר להם הרבה ואני מכירה משפ' רבות שהחזיר בתשובה שלמה אז יהיה חילול ה' גדול לא לור דבר ולהחריש תודה לכם על תשומת הלב

מה הקשר? כאן דיברו על מאיר יזדי

ולא על משה. תראי אני אינני מכיר לא אותך (אע``פ שנראה לי שאת בחור בן 20 שמקורב אליו. לא אני לא בא להתווכח אם זה אותנטי או לא וגם אין מקום לויכוחים כי אינני מאמין לשום דבר וירטואלי. די ביקשתי לא להוכיח לי שאת זו את. אז בבקשה) לא את משה וגם לא את מאיר. ואפילו את אלה שכתבו מה שכתבו כאן בפורום. רק רציתי להעיר שגם ליצחק אבינו יצא בן עשיו. זה מה שנקרא טענו בחיטים והודו לזכר קדשו.

toxic2004

New member
אמממממ אממממ אנא לא לזלזל בכבוד הרב

מגיע לו הזלזול הזה!!! אחד שמשתמש בתואר רב

לדברים שלא ייעשו ובמיוחד לא עם התואר רב!!! הוא קיבל את הזלזול הזה בצדק ובדין!!!

asaphxiix

New member
מצחיק :))

תגיד - החרדים לא נוהגים באלימות כשלא מתחשק להם.

למעלה