שאלות לשוקי..

dudu2873

New member
שאלות לשוקי..

כמה זמן אתה מגמגם..?[אם מותר לשאול}.. איך אתה מתפקד בחיי היומיום..? כלומר בעבודה ..משפחה..ברחוב..דברים כאלה.. תראה אני יגיד את האמת הכי חשוב מבחינתי זה מציאת בת זוג שתקבל אותי עם הגמגום..לא הצלחתי לעבור את המחסום הזה עם עצמי ובטח לא עם בחורות..{היו לי חברות שהייתי צעיר רק שעכשיו אני מרגיש שזה קצת יותר קשה}... איך הלך לך עם בחורות שהיית צעיר..? אני מקווה שזה לא שאלות אישיות מדיי... רק סקרנות זה הכול..

shuky63

New member
קודם כל למה השאלות מופנות דוקא אלי?

אם אני מבין נכון אתה רוצה לשמוע תשובה ממגמגם ותיק אז יש עוד כאלה בפורום ואני קורא להם לענות גם. אני מגמגם מגיל 12 כבר 32 שנים. נכון להיום אני לא מרגיש שהגמגום מגביל אותי בחיי יום יום .מה שאני צריך אני עושה.יש דברים שאני ימנע מהם.אם אני יושב בקבוצה של 10 אנשים אני ימנע מלהביע דעה שכרוכה ביותר משני משפטים כשכולם נועצים בי עייניים,אבל את רוב הדברים אני עושה. יש לי בת זוג שלא מקבלת את הגמגום שלי אלא סובלת אותו בגלל שהוא בא אם עוד הרבה דברים אצלי שהיא אוהבת. זה מה שאתה צריך לרצות. כשהייתי צעיר לא הלך לי בכלל עם בנות כי הייתי ועודני בישן ומופנם וגם בלי הגמגום היה לי בטח קשה.מה שטוב זה שלא צריך שילך לך עם בחורות אלא עם בחורה אחת(בכל פעם)וזה כבר יותר פשוט.

dudu2873

New member
הבנת נכון שוקי..ולגבי כולם אשמח לדעת מאתם

חושבים המבוגרים והצעירים שבנינו.. השאלות היו מופנות אליך בגלל הסקרנות שלי זה הכול.. אני מקווה שוב שזה לא היה אישי מדיי.. המשך ערב טוב...

למעלה