שאלות לרמי

שאלות לרמי

אוקיי כרגע אני מדבר אחרי אימון מעייף ואחרי מקלחת טובה כמה שאלות אני עושה תרגילים על הכתפיים (עמידה והרמה ל90 מעלות של יד אחת ) למה כואב לי הגב התחתון ??? אולי זה בגלל שתפוס לי שריר שם כבר כמה ימים אבל אני לא חושב שזה זה אני עושה תרגיל לגב כולו כלומר שוכב על הבטן על ספה ידיים למטה ומרים משקולות לחזה ואחרי הסט השלישי אני ממש מרגיש את הגב אף פעם לא הרגשתי ככה, הריסה/ביצוע טוב ? וביקשת לדעת כמה אני קופץ בחבל אז 5 דקות.....אני יודע שריצה היא הרבה יותר טובה אבל אני משתעמם ואין לי חשק לרוץ . למרות שהייתה תקופה שרצתי כל יום איזה 10 דקות... או כמה שיכולתי ) אבל כבר אין לי חשק. רמי .. תודה מראש

אוי ועוד שאלה

אני קורא כל מיני מאמרים ברובם מתייחסים למשקל האידיאלי של האדם שעושה את הכושר מה המשקל האידיאלי של ילד בן 16 מטר 80 ?

ואן דאם 2

1. הגב לא צריך לכאוב, אתה מבצע את התרגיל בעמידה (אני מניח) ההמלצה היא לבצע את התרגיל בישיבה בזוית. 2. כנ"ל הגב לא צריך לכאוב, נסה לסובב אגן לאחור כלומר להרים את הרגליים ולשטח את הגב התחתון לספסל - ממשיך לכאוב החלף תרגיל 3. חבל - נסה לשפר ולהגיע ל-15 דקות המלצה כללית - חזק את שרירי הבטן !

אוקי אבל

ניסיתי לבצע בישיבה וזה עדיין מציק לי ואני לא רוצה להחליף תרגיל כי זה משפיע לא הבנתי מה כוונתך בלסובב את האגן לארוח ואני עושה כל יום חמש דקות עם המכשיר של הבטן הכחול הזה שפורסם מזמן אבל מה שרירי בטן קשור ? ובקשר לשאלה 2 אני לא בטוח שזה כאב אני פשוט מרגיש אותו אולי זה אומר שהשריר עובד אבל זאת פעם ראשונה שזה קורה לי אז כנראה זה מוזר

עוד

אל תחליף תרגיל, תוריד משקל ! סבוב אגן לאחור - מבחינתך הרמת רגליים ! לא מכיר את המכשיר הכחול ?!

למעלה