שאלות לפני ניתוח

שאלות לפני ניתוח

הי בננות... הניתוח הגדול יהיה ביום א' הקרוב במדיקל סנטר- המנתח- ד"ר סוריאנו... ויש לי כמה שאלות... האם נותנים לאמא או בעל להישאר איתי בלילה? יש דברים חשובים שכדאי לדעת או להביא... קצת בלחץ..... הפחד הכי גדול שלי זה שהשחלות לא יתפקדו אח"כ... יש לי ציסטות ב2 השחלות.... אמאל'הה... איזה לחץ אולי יש לכם דרך לעודד אותי?

אני נותחתי בתה"ש

כך שאין לי ממש מושג לגבי הנהלים במדיקל סנטר (בטוח מדיקל? לא אסותא?). בכל מקרה הכי טוב יהיה להתקשר ולשאול אם יש אפשרות שמלווה יישאר איתך בלילה. בתה"ש היה לי מלווה ללילה זה רק עשה לאחיות עבודה קלה יותר כי הוא השגיח עליי במקומן
. יכולה לעודד אותך בזה שלד"ר סוריאנו מאוד חשוב פריון האישה ולכשתשיגי הריון זה יהיה הישג שלו כאילו הוא האב הגאה
אז את יכולה להיות סמוכה ובטוחה שהוא יעשה כמיטב יכולתו לא לפגוע לך בשחלות על אף שיש לך שם ציסטות. המון
שיהיה קל ויעבור בשלום

kikona126

New member
אסותא גניקולוגי

זה בימי שני... אני עשיתי באסותא, אבל נשארתי שם לבד... לא היה איתי מלווה. ואת האמת עדיף שכך... קצת שקט זה תמיד טוב, וגם ככה האחיות שם עושות הכל, (אפילו הליכה לשירותים זה רק עם האחיות וגם מקלחת) והן דואגות להכל! קוקילידה, תעשי לי טובה... תביאי איתך סרגל לניתוח, ותגידי לו שזאת מתנה מאחת המנותחות שלו... (יקח לו זמן אבל בסוף הוא יבין...)

זואילי

New member
מצטרפת לדמיוני ו../images/Emo50.gif

תעשי חיפוש על טיפים לניתוח, יש כאן המון שירשורים בנושא. שיעבור מהר ומוצלח והחלמה מהירה מהירה

galim29

New member
../images/Emo140.gifבהצלחה

את בידיים מעולות. לא מכירה את אסותא כי נותחתי הבתל השומר אבל שמעתי עליהם דברים טובים. נראה לי שתרצי קצת שקט ולישון אז מלווה לא יהיה הכרחי. לא מזיק לשאול ורצוי בליווי פרצוף מתחנף
שיהיה המון בהצלחה

דנהדנה2

New member
אני נותחתי באסותא

ע"י סוריאנו ובעלי נשאר איתי בלילה ואני יכולה להגיד לך שזה מאוד עזר לי. לגבי דברים שכדאי להביא אני לקחתי איתי כרית לשים בדרך חזרה הביתה בין החגורה לגוף כי התפרים דיי רגישים יום אחרי הניתוח.

אחד מהניתוחים שלי היאה באסותא בת"א

זה שברחוב זבוטינסקי.....אמא שלי נשארה איתי. את רוב הניתוחים עברתי בתה"ש אחד באיכילוב ואחד בניו זילנד.. מלבד איכילוב ממליצה על כל המקומות. לגבי מה להביא כמו שהומלץ לעשות חיפוש על טיפים ... ועל דר' סוריאנו ממליצה במיוחד....אצלי הוא שיפר את איכות החיים מקצה לקצה. שיהיה בהצלחה והחלמה מהירה

בהצלחה !!! וכדאי לך להביא...

היי, עברתי בתל השומר לפני חודש וחצי את הניתוח ודר' סוריאנו היה מדהים!!! אני הייתי מחוברת לקטטר 24 שעות אחרי הניתוח אז לא היה טעם שמישהוא יישאר איתי. תבאי אסלניות (כאב מידי לעמוד ולא לשבת בשירותים....) ותחתונים חד פעמיים כך הם לא חוצים על הבטן הנפוחה.. המון המון בהצחלה תחשבי חיובי יהיה בסדר :) :)

למעלה