שאלות? לפה

שחר בן29

New member
כל מי שיודע מתוך ניסיון - כנסו...

דרושה עבודה שמשלבת שירות ומכירה במקום עם אווירה ביתית מאתגרת - אנושית ועם ח'ברה צעירים מגובשים.... למטרת: 1. שבירת הבועה שיצרתי לעצמי כבר כמעט 10 שנים 2. התחברות חברתית אמיתית לצרכי תמיכה והתמודדות ויצירת קשרים איכותיים ומעמיקים 3. משהו בסגנון "תרפייה זריזה" לאדם שהתפתח מאד במחשבה ובמודעות - אבל מפגר בגדול בתפקוד היומיומי ומרגיש פערים ענקיים בינו לבין שאר הסביבה הבוגרת. 4. לא מוקדים טלפונים - כי זה אני עם עצמי ועם דמות וירטואלית בטלפון !! ולא מתאים לי. 5. נראה לי שמי שמבין אותי - הבין את הרעיון. תודה מראש שחר. נ.ב לצערי הרב 3 החברות הסלולריות נכשלתי במרכזי הערכה המפגרים שלהם - שכעקרון רציתי שירות לקוחות ומכירה פרונטאלים היה תפור עלי לדעתי... למרות שקשה לי לדעת מהנקודה השחורה שאני נמצא בה - כי כרגע אני נלחץ מכל דבר זר וחדש.. אבל ברור לי שאני זקוק לזה - בשביל "לחזור" לעצמי שנתקע אי שם בעבר - לטפל בו בזריזות ולהביא אותו "אקספרס" להווה לגיל שלי - לגיל 30 כדי להמשיך לחיות נורמלי.. שוב - מי שהבין - הבין - מי שלא הבין - שלא יטרח לנסות - אין טעם - זה מסוג הדברים שאם חוויתם את זה את יודעים בדיוק על מה אני מדבר ועם לא אז לא ......... בכל אופן - אני אשמח לתגובות רלוונטיות לגבי מקומות עבודה בסגנון שאני מחפש מאנשים שאולי כבר בפנים תודה שוב - שחר

ערב טוב לכולם, צריכה את עזרתכם

היי אני יעל, חדשה כאן. שמחה שמצאתי את הפורום הזה.. אני סטודנטית כרגע, וחייבת עבודה במשמרות. רציתי לקבל ממכם עיצות, איפה כמה למה.. איפה אפשר לעשות יותר כסף.. חשבתי על מוקדי מכירה ושירות של חברות פלאפון/אורנג', איפה יותר מרוויחים טוב במוקד הטלפוני או במוקדי שירות ברחבי הארץ? או חשבתי גם על מוקד שירות של בנק כלשהו..אבל שמעתי שזה מקסימום עבודה במינימום משכורת. אני חייבת לשלם שכירות, לימודים וכו'. תכתבו לי מה אתם יודעים..ואם אני צריכה ניסיון כלשהו. תודה.. וסופשבוע מהמם!

כמה רעיונות לפי הדרישות שציינת...

כמה רעיונות בשלוף: 1. טלרים בבנק- אני יודעת שיש דרישה גבוהה מאוד לטלרים בבנקים- אפשר לנסות להתקבל דרך הבנק עצמו או דרך חברות כוח אדם שעכשיו אחראיות על משרות הטלרים בבנק. זאת עבודת שירות לקוחות בגדול עם קהל מאוד מענינת ואפשר להתפתח. 2. יש ארבע חברות סלולאריות- תנסה אולי גם את מירס- אני מהמרת שבמירס לא היית... 3. אולי לנסות בחברות תעופה-אלעל ארקיע בתור דייל קרקע או בקבלת נוסעים בשדה או בתור בודק בטחוני- יש חבר'ה צעירים, הסעות, תנאים טובים אפשר להתקדם ועבודה מאד מענינת. 4. אולי בתור נציג מכירות של ,yes הוט, ידיעות אחרונות,מעריב,הארץ, - שעובדים בקניונים, מדלת לדלת, במרכזים- אני יודעת שמקבלים רכב וסלולארי אז בכלל מעולה,ובנוסף לשכר בסיס מקבלים בונוסים על מכירות, בכלל נציגי מכירות תמיד יש גם בחנויות בתור התמחות בסוג מסוים כגון אלקטרוניקה וכו' ברשתות השיווק. מקווה שעזרתי דניאלה

ברוכה הבאה

את מוזמנת להתחיל במאמרים ובקישורי הפורום, יש שם המון מידע על כל מה שאת מחפשת. אם לאחר קריאה יש לך שאלות נוספות את מוזמנת להעלות אותן לפורום. בנוסף קיימת אפשרות חיפוש, גם היא יכולה להיות יעילה לפעמים, בהצלחה.

Oיון

New member
תלוי באיזה חברה,

בד"כ אם יצרכו, ישאלו מראש בתיאום הטלפוני.

tenen

New member
לצער כולנו ברובם לא,

אלא אם את הולכת לעבוד בנתב"ג עם תיירים ואז זה הכרחי ואולי במקרה כזה כן יבדקו. אני אומר לצער כולנו פשוט מפני שראיתי כל כך הרבה מוקדנים (בחברה שלנו, ובשיחות ועידה עם חברות התשתית) שיותר מגמגמים באנגלית מאשר מדברים ואם הייתי במקומם הייתי מתבייש לדבר כך עם הלקוח ומעדיף להעביר אותו לנציג שכן יודע אנגלית.

הגעת בזמן טוב

יש בדף הזה את שרשור "התלוש" בו אנשים מפרטים בין היתר איפה עובדים וכמה מרוויחים. בהצלחה

next7

New member
שחור...או לא?

אני חייל משוחרר שבינתיים חותם אבטלה, ועכשיו משיעמום+רצון להרוויח כמה שיותר מהר, אני רוצה לעבוד קצת בשחור תוך כדי אבטלה. אני יודע שרובכם ואולי אפילו כולכם ממש נגד כל העסק הזה של לעבוד שחור (ובצדק) אבל אני חייב לעשות משהו כדי לא להשתגע, וזה סה"כ עניין זמני של החודש וחצי הנותרים לי לאבטלה. בעיקרון עברתי כמה וכמה בתי קפה במטרה למלצר, כשכולם טוענים שהתשלום אצלם הוא עם תלוש. אבל מצד שני, בכולם המשכורת היא טיפים שמקבלים בסוף כל משמרת. אז השאלה שלי אליכם היא, איך אני יודע איפה זה באמת שחור ואיפה באמת משלמים עם תלוש? זה בכלל אפשרי שאני אקבל את הטיפים שלי בסוף כל משמרת ועדיין בסוף החודש אקבל תלוש? אשמח לתגובות למרות הנושא שכל כך שנוי במחלוקת, תודה מראש!

tenen

New member
עדיף שלא,

מהסיבה הפשוטה שמעבודה בשחור + אבטלה לא תתעשר אלא במקרה הטוב לא תסתבך יותר מדיץ תראה שאני השתחררתי הייתי במצבך, אז הלכתי לעבוד בצורה חוקית, בעבודה שבה לא איכפת שהעובד עושה שעות נוספות וכמובן שמשלמים עליהן לפי החוק, כך עבדתי לי 12 שעות ביום והתלוש של ה 7 היה שווה כל שניה של עבודה בנוסף לכך שזה היה יותר מעבודה של 9 שעות במינימום + אבטלה אז בשביל מה להיות עבריין שאפשר להרוויח יותר ביושר?

דיברנו על זה לא מזמן

מישהי עם סיפור דומה לשלך שאלה בעצתנו. אני אומרת - למה להסתכן? אם אתה לא חושב על הקטע של הרמאות תחשוב על עצמך, תחשוב על זה שאם בטעות תתחיל לעבוד במקום שמוציא תלוש אפילו שתחשוב שלא, או שבעל הבית יחליט להיות ישר פתאום, אתה תסתבך בצורה שלא נדע וזה משהו שירדוף אחריך כל החיים. מקרה אחר, וכבר קרו מקרים כאלו, הם שהרשויות (מס הכנסה ביטוח לאומי וכו') יקיימו בדיקה שגרתית ויגיעו למקום העבודה שלך, וככה יעלו עליך בקלות. וגם אם זה לא יקרה, לא יעלו עליך וכו' - לעבוד אצל מעסיק שלא מוציא תלוש זה סיכון וזה דבר שלא משתלם בדרך כלל גם כלכלית (יש הטבות סוציאליות שאם תשלם מכיסך הם יצטברו ותצא מופסד), ואם חלילה יקרה לך משהו במקום העבודה אין לך ביטוח. אז תעשה את השיקולים שלך. אני אישית חושבת שזה גועל נפש, אבל זכותך לעשות מה שאתה רוצה כמו שזכותך לגנוב ולשדוד, רק אל תתפלא אם בסוף תסתבך בגלל זה.

למעלה