שאלות לפאנפיק שלי:

fluppster

New member
שאלות לפאנפיק שלי:

1. מה תאריכי יום ההולדת של רון והרמיוני? 2. איזה תפקידים משחקים קראב וגויל בקבוצת הקווידיץ´ של סלית´רין? אני בטוחה שהיתה לי עוד שאלה.... אם אני אזכר אני אוסיף. בבקשה תענו לי, זה נורא חשוב! חן

daniel...

New member
לא נראה לי שהם מוזכרים.

וגם לא נראה לי שקראב וגויל משחקים.

coolit

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....

ברור שקראב וגויל לא משחקים.. חחח..

fluppster

New member
ועוד משהו.....

אני ממש גרועה בהמצאת שמות, אז תנו לי בבקשה כמה שיותר שמות משפחה אנגליים. בבקשה, תחסכו ממני את הסבל בלהמציא שמות........ תודה מראש, חן

חיחי

בראון, בלק, גרין, ווייט וכו וכו.... את יכולה להמציא שמות מוזרים גמכן...בסה"כ, רוב השמות של ג´קר מוזרים גם...המ... -ליאת-

LuNaTiC

New member
הא! יש לי! אוקטביוס! אבל בקיצור...

נקרא לך גאס! כן, כן, גאס, שם יפה... *חזרה למציאות הלא דיסנית* ליין.. בהיותי חובבת לונה, תמיד רציתי שיקראו למישהי luna lane זאת ההזדמנות שלך!! אר.. שמות אנגליים.. ג´ונסון, תומפסון, אדמונטון (באמת קוראים ככה לאנשים או שזה רק שם של עיר?!), גריסון, אמ.. ג´יימס! הא! ג´סי ג´יימס.. חי חי.. אמ.. סאמרס.. יש המוני שמות!! אני מציעה לך ללכת דווקא על שמות דמיוניים ומקוריים והכל.. אחרי הכל זה עולמו של הארי! ובשעה טובה ומוצלחת יש לנו טאגליין!! *מחבקת את אתי* -ענבל- ליאת, האו קאם את לא באיי סי קיו או אודיגו?

יש את...

מרקס. משום מה אני אוהבת את השם מרקס...המ...מרקס וספנסר...^-^ ואני לא באיציק/אודיגו כי נכנסתי רק לקצת זמן וכו וכו.... -ליאת-

LuNaTiC

New member
אבל אני צריכה עזרה עם הפאנפיק!!

תתחברי טוב? הא! כרגע עלה לי השם גולדשטיין לראש.. אולי תעשי מישהו יהודי, חן? אוו זה יהיה מוזר!

חיחי

הבעיה היא שחברה שלי אצלי אז זו קצת בעיה...תשלחי את כל הבעיות שלך לאיציק ואני אענה לך מחר...{ראינו "שוקולד" בסוף...סרט יפההה...*מרגישה בורות עצומה שהיא לא ראתה את הסרט עד עכשיו בלה בלה*} בכל מקרה, יהודי בהוגוורטס זה טוב...! אבל ג´קר אמרה שיש רק בריטים בהוגוורטס {למרות התאומות פאטיל שנשמעות הודיות וכו וכו...}...אולי תלמיד חדש מישראל? חיחי....כן! רעיון טובבב! -ליאת-

fluppster

New member
באמת חשבתי להכניס איזה רוזנברג.....

וזה דווקא אפשרי. מה, אין קוסמים יהודים? והתאומות פאטיל הן באמת הודיות, לא זוכרת איפה שמעתי. ואג, שוקולד סרט מהמם! נכון שאחרי שרואים אותו בא לך לטרוף חפיסה שלמה של שוקולד! חן

LuNaTiC

New member
אוףףף גם אני רוצה להיות הודית!!

או לפחות.. שיקראו לי פאדמה פאטיל!! איזה שם קול, בחיי.. אמ.. אבל גם אם קוסמים הם בריטים, הם יכולים להיות יהודים כמובן!! ו.. אה! אפשר גם שיהיה מישהו יהודי ממוצא הודי... חי חי.. איזה קטע, זה כזה מאגניב... tenchi forever! אה ליאת אני לא יכולה כי.. אמ.. ההודעות ארוכות והכל.. אוף... לא חשוב, מחר! -ענבל-

^-^

חנה אבוט באמת נשמעת יהודיה...אבל כנראה יהודיה ממוצא בריטי...^-^ תעשי, לדעתי, תלמיד חדש מישראל! כן! ^-^ *מתלהבת**כולם בורחים* ופארווטי נשמע לי שם יותר נחמד...המ...היא אלת האהבה של ההודים, או משהו דומה...לא? המ...לא אלת האהבה....המ...לא זוכרת...! יהודי ממוצא הודי זה נחמד... טוב, מכיוון שעכשיו כבר...אר...מחר {וחברה שלי ישנה...^-^} אני מניחה שיהיה מיותר לכתוב לך שזה בסדר אם תשאירי לי הודעות ארוכות? -ליאת-

PopPy

New member
חחחח,

יש לי חברה - יהודיה ממוצא הודי ^-^ במקרה אמא שלה היתה חברה טובה של אמא שלי מאז שהן היו בנות 4 בערך, אצלי אני והיא חברות כבר בערך מגיל 5, אבל היה נתק בערך מגיל 9 עד גיל 12 ^-^ זה מזכיר לי שכשעשיתי סדר בחדר (או דה הורור!) כי צריך לסדר את הספריה קצת לפני שהחדר החדש מגיע (רק בעוד שבועיים! ווואהה!) מצאתי חלק שגזרתי ממעריב לנוער לפני שנה, בו הייתה תמונה של ילדה שבול דומה לה, קראו לה ענבר ולחברה שלי קוראים ענבל, וגם היא הודית, את זה אני יודעת כי היא אמרה שהיא אוהבת את הקמפיין של ראג´י באבי של מקדונלדס, כי היא הודית. חחח זה היה גדול, היא גם בת אותה גיל שלה, רק שההיא אוהבת את אן סטינק וחברתי ואני מעריצות מושבעות של BSB
למה סיפרתי לכם את זה? איך הגענו אל הספרייה שלי, אל ענבר בר שהייתה בעיתון, ואל חברה של אמא שלי? אוקי. רואים מה עבר עלי ביומיים האחרונים, אבל סוף סוף אני עומדת לסיים את היומן! חה חה חה! *צרחת שמחה* ^-^ ובהחלט יצא, אר.. מקורי, אבל אני אאלץ להשתמש בעצתה של חן הרבה בתגובה למוצרי ה"פ שלי בכיתה, במקרה כשחברה שלי שאלה אותי בטלפון מה אני עושה ואמרתי לה שאני גוזרת ומכינה דברים של ה"פ ליומן ולעטיפות של הספרים והמדבקות היא שעה רק צחקה בטלפון.. ארג! |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
הא!!! מגנייייבבבבב

קוראים לה ענבל והיא מעריצה את הבאקסטריט בויז!!! יו גו גיייירלללללל אה והיא גם יהודיה ממוצא הודי... איזה קול!!!

המ...

לקראב וגויל אין תפקיד והיומולדת של הרמיוני ב19 בספטמבר... של רון אני לא זוכרת...נראה לי במרץ...המ...אולי הראשון...לא זוכרת... -ליאת-

למעלה