שאלות לסלקטורים

קורס סלקטורים

להצטיין משמעו לקבל במבחנים בעיקר 98 ו-100 (ואולי גם 96
). הקורס לא קל (מה לעשות..), מצד שני רוב האנשים שמגיעים אליו, גם עוברים אותו. לגבי מספר הנושרים, אין מספר קבוע; יכול להיות קורס שיעבור בשלמותו ויכול להיות קורס שינשרו במהלכו 4 חניכים. כשחנכתי קורסים השתדלתי לראות את החניך מעבר למסגרת הקורס, כי לפעמים הקורס קצת מלחיץ ויש אנשים שיותר קשה להם למצות את היכולת שלהם במסגרתו. ולפעמים , אין ברירה וחייבים להיפרד. הקורס הוא פרק מאוד קצר בחייו המיקצועיים של הסלקטור ולרוב האנשים לא נישארת טראומה גדולה מדי
בסופו של דבר עם תום שלב האישורים ,בלאו הכי כולם באותו מעמד. ככה לפחות היה בזמני, שכאמור לא היה כ"כ מזמן

o r l y 8 2

New member
תודה ושאלה...

במסגרת מה שמותר להגיד, את יכולה לפרט קצת מה עושים בקורס?

משנה מקום ,משנה מזל

לרגל פתיחתו של הפורום אימצתי את הכינוי החדש "כולה קולה". אבל.. לאור העובדה שכבר יש לי שם משתמש ותיק בתפוז, וקצת נמאס לי לזפזפ בין הכינויים, הרייני להודיע בזאת שאני חוזרת לכור מחצבתי, לכינוי שבו אני משתמשת תמיד (למרות שהוא קצת נמאס..) מהיום אתם יכולים לקרוא לי טיפ_טיפ נעים להכיר

JuveFan

New member
אההההה, טיפ טיפ...

את חברה של "ס.ג." (ראשי תיבות) מקריית עקרון, לא?

JuveFan

New member
הסבר

יש לך חברה מקריית עקרון שהראשי תיבות של השם והשם משפחה שלה זה ס.ג. (אני לא רוצה לכתוב כאן שמות אמיתיים), לא? אני חושב שהיא סיפרה לי עלייך...

ANGIE STARDUST

New member
נמרוד זו לא אותה טיפ טיפ

ואני אסביר-אני לא יודעת מי זו טיפ טיפ הזו אבל טיפ טיפ שאתה מכיר היתה איתי בקורס והמצאנו לה תשם וזו כנראה מישהי אחרת-זו מישהי הרבה יותר ותיקה...אז..זו לא היא, כי טיפ טיפ שאתה מכיר רק חזרה עכשיו מהמזרח!!!

afiksambol

New member
עוד כמה שאלות לסלקטורים...

"ארזתם הכל לבד ?" "נתנו לכם משהו להעביר ?" "יש לכם נשק ? משהו שנראה כמו נשק ? דומה לנשק ? מתחרז עם נשק ?"

למעלה