שאלות לנסיעה לתאילנד

מיטלי23

New member
שאלות לנסיעה לתאילנד

שלום לכולם.אנחנו זוג נשוי וצעיר(בני 24 ו 26) ואנו מתכננים לטוס לתאילנד בסוף נובמבר למשך חודש. אודה אם תענו לי על כמה שאלות: 1.מה המסלול הכדאי ביותר (אני יודעת שכדאי לנסוע לצפון ואז לעבור לאיים בדרום,אבל אין לי מושג כמה זמן בכל מקום? 2.עם איזה חברה כדאי לטוס לבנקוק וכמה זה עולה(ראיתי באתר שהמחיר הוא בערך 700$ לאדם אבל זה נראה לי מוזר.כשביררתי באינטרנט המחיר היה בערך סביב ה-1000 $). 3.מה אפשר לקנות בתאילנד?אני יודעת שהרוב זה זיופים אבל בכל זאת,יש שם בגדים?נעלים? מה יש שם? 4.האם 4000$ יספיקו לזוג כולל קניות,טיסות,מחיה ובזבוזים לחודש, או שצריך לקחת יותר? סליחה על הבורות והאורך ותודה מראש על התשובות

eranb1

New member
היי מיטלי

אני נסעתי באוקטובר ל 3 שבועות ויש לי תשובות לשאלות ששאלתם אז ככה איך שתינחתו בבנגקוק תיתארגנו במלון ותיסעו לרחוב הקווסאן שם יש את הקשר הישראלי, בניין גדול יש שם מסעדה משרד נסיעות ומענה לכל שאלותיכם משם תיקחו טיול באוטובוס לצפון (לא ברכבת!!) כל יום יוצא אוטובוס בשעה 18:00 אני לקחתי משם גם טרק בצפון של "פרדייז" אחלה טיול שבעולם אתם יוצאים בשעה שש בערב ומגיעים לצפון בשעה 05:00 לפנות בוקר יש לכם יום חופשי שאני עשיתי בו סבב מיפעלים נחמד יבואו אליכם כבר ל"מלון" ויציעו לכם את הטיול, ובלילה לא לפספס את הנייט מרקט שוק ענק מלא מציאות בזיל הזול ולמחרת יוצא הטרק, אין לי מילים לתאר כמה היה כיף ושלא תחשבו לפספס. ככה טרק 3 ימים חוזרים לקראת הערב חזרה לפרדייז ולמחרת בבוקר תוכלו לטוס לכיוון האיים, אני מבינה שאתם טסים עם כסף (לדעתי המון כסף אני בחורה טסתי לבד עם 2000 דולר וקניתי ה מ ו ן ועוד נשאר לי עודף)אז כדאי לקחת טיסה שתחסוך לכם הרבה זמן, אני לקחתי טיסה לפוקט ומשם מעבורת לקופיפי שניהם מדהימים, אם אתם בקטע של מסיבות אז תוכלו לנסוע לקופנגן ששם יש מסיבת פולמון מדהימה ואם לא אז האי הכי מדהים בתאילנד שהוא קוסמוי, מבחינת הזמן אי אפשר לתכנן אני חשבתי להיות יומיים בקוסמוי ופשוט לא יכולתי לעזוב ונשארתי 8 ימים, משם נסעתי לבנגקוק וחזרה ארצה. עכשיו מבחינת קניות אני עשיתי טעות וחבל שתעשו אותה גם,מכוון שאתם עוברים ממקום למקום מאי לאי לא כדאי לעשות קניות באיים כי להיסחב עם הכל זה סיוט הכל יש בבנגקוק מה שכן תשאירו לכם כמה ימים לבנגקוק. תאילנד מלאה בזיופים אבל טובים אז ביג דיל שעון ב20 ש"ח של קרטייה כבר שנה כמעט ועדיים עובד טוב. טוב ניסחפשתי קצת אבל אני שאני מתחילה לספר על תאילנד אני לא גומרת אני פשוט מכורה לה אבל אתם תבינו אותי רק שתחזרו. טוב עכשיו לשאלוןתאני טסתי באל על שהיא החברה הכי בטוחה לדעתי כרטיס עלה לי 750 דולר בערך אני רוצה לומר לך שאת לא צריכה בכלל להתנצל על הבורות גם אני הייתי ככה לפני שנסעתי אבל שאלתי ושאלתי ורק ככה יודעים "מי שלא שואל לא יודע" שוב בענייו הכסף 4000 דולר הכוללים טיסות? אני לקחתי לשם נטו 10000 שח בדיוק שזה כלל 2 טיסות פנים אוכל מלונות נסיעות ומחייה בכלל ומלא קניות כי אני מכורה אז לדעתי זה יספיק לכם עם עודף מה שכן עדיף בכרטיס אשראי טוב מיטלי אני בטוחה שתהנו ואם יש עוד שאלות אני בשמחה רבה אענה לכם

Silvi k

New member
יש לי שאלה לגבי הטיולים לצפון

את הטיול משכירים מבנקוק? או שרק בצפון? ויש אזור של תיירים בצפון שבו מזמינים? או שאנשי הטיולים יגיעו להציע טיול לכל מלון? (ויש כאלה שכדאי לדעת להזהר מהם?) באזורים האחרים כגון האיים צריך,יש טיולים מאורגנים?

תשובה

את הטיולים בצפון את יכלה להשכיר גם בצפון וגם בבנקוק...בבנקוק יש מלא משרדי טיולים שנימצאים ברחוב הקאווסאן שזההאיזור שבו כל התיירים (ובמיוחד הישראלים) נימצאים. בכל מקרה לפני שאת משכירה טיול תיבדקי טוב טוב ותעברי ממשרד אחד לשני כי יש הבדלים במכירים למרות שמדובר באותו הטיול . וכמובן אל תשכחי להתמקח כי אפשר להוריד את המכיר ב-50%. כשמגיעים לצפון (לןצ'אנג מאי) האוטובוס מוריד אותך ,ומשם אוספים אותך מעין ג'יפים . התאילנדים דואגים לאסוף את כל הישראלים באותו הג'יפ ולהביא אותך למשרד מכירות שבו רוב הישראלים משכירים טיולים (רוב התאילנדים שם יודעים עיברית). איזור התיירים בצפון הוא ברחוב של שוק הלילה וקרוב לשם יש גם בית חב"ד שהוא מקום מפגש לישראלים(לאו דווקא לדתיים) . וכן, גם באיזור הדרום יש מלא טיולים ....ואל תדאגי כי בדרום הם יחפשו אותך...

למעלה