שאלות לניצן:

fresh mishmesh

New member
הממ... נראה לי שלניצן לא הייתה גישה

למחשב מיום ראשון אחרי הצהריים, שזה בערך הזמן שרשמת את ההודעה שלך... ביום ראשון הייתי בכינוס של מועמד לראשות המועצה (בסנוקר, היו משחקים חינם ואוכל, שאני אוותר?!) שנגמר בסביבות 23:00 וביום שני התעוררתי ברבע לשש בבוקר, נסעתי למבחנים של גל"צ בת"א, נשארתי בעזריאלי ואז הגיעו גם שבסע, שגיא וגסנר, וגם דודיש הייתה שם, ואז הלכנו לטייל ובטעות (שגיא, אני שונאת אותך) מצאנו את עצמנו בתנועה, ואז ישבנו איפשהו בת"א כי לבצפר של דודיש הייתה שם תערוכת אמנות בסוף חזרנו לעזריאלי, ואני חזרתי הביתה, אבל לא לאורך זמן- הייתי בבית בדיוק 5 דקות כדי להסתדר ולהסתדר קצת, ומיד אחר כך נסעתי לערב י"ב המועצתי שהיה לנו... ככה שחזרתי הביתה אתמול בערך בחצות... תירוצים מספיק טובים? עכשיו אני ניגשת לענות על השאלות, למרות שנראה לי שבערך 4 אנשים שאלו...

rinani

New member
איזה ילדה עסוקה!

לא סתם... אנחנו אוהבים אותך ניצן...

קשתונה

New member
מוכנה? אחלה!

מה הדבר שהכי מביך אותך? (שימי לב אני גונבת שאלות מאיזשהו פורום שאת מכירה) מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו<? מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך? את מי את יותר אוהבת אבא או אמא? מה את הכי אוהבת לאכול? מה הקווים האדומים שלך? (בהכל...חברתית,אישית,מינית,ביתספרית,תנועתית) מה הדבר שאת הכי אוהבת בתנועה (חוץ מהחבר שלך ואת יודעת שלא התכוונתי לזה!...אבל את יכולה לכתוב אותי:)) וזהו בינתיים...

fresh mishmesh

New member
תשובות

מה הדבר שהכי מביך אותך? כשמציינים את השם שלי בתור מישהי שצריך לקחת ממנה דוגמה... משהו בסגנון- "איך ניצן עשתה את העבודה ואתם לא?"... זה נורא... מה הדבר הכי רומנטי שעשית למישהו? אממ... למרות שכביכול יש לי "הרבה" נסיון, עוד לא ממש התנסיתי במעשים רומנטיים... אפשר לומר שהדבר הכי רומנטי שעשיתי לאחרונה היה לכבוד החודש שלנו ביחד- שלושה דיסקים עם שירים יפים כאלה, שהוא אוהב... מה הדבר הכי רומנטי שעשו לך? נסענו ביחד באוטו שלי, והתנגן לו ברקע השיר More Than Words של Extreme, והשיר מדבר על הצורך או חוסר הצורך לומר לבן הזוג "אני אוהב אותך"... בקיצור, בסוף השיר הוא אמר לי "ניצק'ה, אני אוהב אותך..." ו... לא יודעת... עד כמה שזה נשמע קטן כזה ולא משהו ענק, זה המשהו שהכי אהבתי שעשו בשבילי... את מי את יותר אוהבת אבא או אמא? את אמא... אבא שלי הוא בנאדם עם כזה אופי שדי קשה לאהוב... מה את הכי אוהבת לאכול? סטייקים... תקראו לי בהמה וקניבלית ולא יודעת מה, ולא אכפת לי, אנחנו חיות טורפות! אבל אין... אין על סטייקים... עדיפות לפילה, עדיפות גבוהה יותר לפילה יען... יאמממ.... מה הקווים האדומים שלך? חברתית- לא הבנתי את הבחינה הזאת אישית- " מינית- הקו האדום שלי הוא כשהבן זוג מתחיל לעשות דברים שאני לא רוצה שהוא יעשה.... שם הכל נעצר בית ספרית- ללמוד למבחן שהוא לא במתמטיקה יותר משעה וחצי שעתיים... תנועתית- להקדיש את עצמי יותר מדי לתנועה ולהגיע לידי מצב שאין לי זמן לשום דבר אחר (חוץ מתקופה אחת בשנה שהיא כן כזאת, וכן לטובת התנועה- כשיש לנו את הפסטיבל במושב) מה הדבר שאת הכי אוהבת בתנועה? אמממ... בעיקרון כתבתי טור על זה, אבל זה בעיקרון העניין שאנחנו מכירים דרך התנועה כל כך הרבה אנשים, כל כך הרבה חברויות טובות שנשארות נוצרו בזכות התנועה, יצא לי ללמוד על האופי של כל כך הרבה אנשים... אני ממש נהנית מזה... ויש לי דוגמה, ששכחתי לכתוב בטור, עכשיו כשאני חושבת על זה... שי, אפשר להוסיף את זה איפשהו? קחו למשל את כל הזימונים לצבא... זה ממחיש את העניין ממש יפה... כשהייתי במיונים למודיעין הלכתי עם החולצה של המש"צים, פתאום מישהו קרא מאחורי: "היי, את מבני המושבים?" ועניתי לו שכן, התברר שהוא מעמק יזרעאל, הוא עצמו לא בתנועה, אבל מכיר אנשים שאני מכירה משם... עוד דוגמה היא מהמבחנים של תלפיות (שהיו איזה ארבעה ימים לפני טיול חנוכה)- ישבתי עם עוד שלוש בנות שאני לא מכירה, והדרדרנו לשיחה על התנועות נוער שלנו, ופתאום אחת מהן אומרת שהיא בבני המושבים, שאלתי אותה מי היא, מסתבר שהיא עפרי מצורן, שאחר כך בילתה איתנו בטיול... וממש עכשיו, לפני יומיים, במבחנים לאשכול דוברות ומידע (אגב, עברתי את המבחנים הראשונים לגל"צ!), פגשתי חצי תנועה... הייתה שם רחלי, וניצן מצורן, ונעם (מהפורום, עכשיו בגרעין עמק חפר), ודודיש, וגיא הפרובוקטור, ויפעת מגלבוע, וגרעינרית בגלבוע (שלומית), ומור מרמת הגולן, ואפרת מיזרעאל... התנועה זה דבר מדהים... זו דרך מצויינת להכיר אנשים... אז אפשר לומר, שמה שאני הכי אוהבת בתנועה זה האנשים... (זהו קשת? חשבתי שיהיה יותר פרובוקטיבי...
)

קשתונה

New member
את רוצה פרובוקטיבי?

לא נעים את יודעת:) יש פה קטינים:) את באמת רוצה פרובוקטיבי?

fresh mishmesh

New member
לא יודעת אם אני רוצה...

פשוט איימת... אם זה פרובוקטיבי מדי, תשאלי בפרטי... ואני אשקול אם לענות לך

fresh mishmesh

New member
אממ...

אני לא חושבת שקיים דבר כזה... אני בנאדם די רגוע... אבל אני מתכננת לעשות קפיצה חופשית בחופש הזה, או הבא, או מתישהו שיהיה לי כסף... זו הבעיה היחידה

rinani

New member
אני יחזור על השאלה כי לא ענית לי

אז מה הדבר הכי מטורף שעשית? ולעוד כמה שאלות: 1. מה הסרט המצוייר שאת הכי אוהבת? 2. איזה טיול של התנועה את הכי אוהבת? 3. מה הממתק הכי אהוב עלייך? 4. מה הזיכרון ילדות הכי חזק שלך?

fresh mishmesh

New member
עוד תשובות...

1. הסרט המצוייר... אמממ... קשה לי לענות, יש לי התלבטות חזקה בין שניים פשוט ענקיים- בת הים הקטנה ומלך האריות... 2. חנוכה, היחיד שבו הייתי...
אבל גם בגלל שקרו בו המון דברים טובים! 3. אממ... נראה לי שבזמן האחרון קליק שחור לבן... 4. היה לנו טוסטוס ישן וחלוד בגן טרום חובה (גילאי 3-4 בערך), שיצא מכלל שימוש... אז אני זוכרת שמתישהו (ויכול מאוד להיות שזה היה ביומולדת 3 שלי, כי אני זוכרת שהייתה לי באותו היום עוגה שממש אהבתי (עם השנים הסתבר שזאת הייתה עוגה של מיקי מאוס, שאכן הייתה ביומולדת 3) ואני גם זוכרת שהמשפחה שלי הייתה שם... בכל מקרה- אני זוכרת את עצמי על הטוסטוס הזה... זוכרת שהיו לו מלא כפתורים כאלה וממש אהבתי ללחוץ על כולם ולעשות כאילו שאני נוסעת לאנשהו... בכלל- פעם היו צעצועים טובים בגן... היום יש סתם מתקנים מפלסטיק... אפשר גם להחשיב את הזעזוע מוח שעברתי בגיל 4...

fresh mishmesh

New member
בגן שלנו הייתה גם מכונית חלודה

שנראתה בול כמו המכונית של מוישה אופניק ודבר שני- מי צריך טרקטורים בגן, כשיש טרקטורים במציאות?... אתה יודע, אני גרה במושב... הטיולים שלנו בגן היו על טרקטורים

RMXXX

New member
../images/Emo3.gifבתקופה של הגן בכלל גרתי

בעיר... עכשיו כשאני חושב על זה, מה לעזעזל עשה שם טרקטור?! ומגיל 7 בערך אני נוהג על כמעט כל כלי רכב שקיים... זה מה שקורא כשאבא מורה לנהיגה. נה נה בננה!

אמרת "נה נה בננה"?

ואתה עדיין לא מתבייש? מה קורה לך? זה שבגן היה לכם טרקטור לא אומר שאתה צריך להגיד "נה נה בננה" גל, ממך לא ציפיתי ל"נה נה בננה"

למעלה