שאלות למתקדמים...

liroyrb

New member
שאלות למתקדמים...

1- רציתי לדעת מה עדיף קראנק LX חדש או XT שנת 2003 ? שניהם באותו מחיר אני יודע שקראנקים החדשים יש ציר חלול מה שאין ב2003 וכן אין שם את השיטה החדשה עם המייסבים בחוץ כמו בחדשים, האם זה משמעותי מבחינת אמינות וחוזק כרגע אני מייעד אותו לXC אבל בעתיד לאופני ALL MOUNTAIN לא מצאתי מידע גם עלך המשקלים שלהם אשמח להכוונה פעם היה איזה אתר כזה שמישהו שקל כל חלק באופניים. 2-יש ברשותי ג'מיני 2000 שנת 2004 והם באו עם ציר 12 אחורי שמעוגן ע"י ברגים, האם יש כיום שיטה אחרת שניתן לעשות הסבה אליה? שאלה שניה האם ניתן לעשות לציר מעין הסבה לציר 9/10 מ"מ אחורי רגיל? ככה שאוכל להכניס גלגל יותר קל לשם על בסיס ציר רגיל ? תודה מראש לירון

nintense

New member
תשובה למתקדמים...

עדיף LX חדש, שכן זה נושא את הגלגלי שיניים של ה XT הישנים. כמובן שאם אתה יכול עדיף XT חדש (-: 2. אין סיבה להסב הבדל המשקל הוא שולי כשמדובר בנאבות איכותיות, והקשיחות עדיפה בהרבה.

liroyrb

New member
תודה על התשובה הראשונה אבל אני אחדד את מס' 2:

הסיבה שאני רוצה להסב היא שיהיה לי אפשרות לשים על הג'מיני סט גלגלים יותר קל ולא רק המשקל של הנאבה ,אני שדרגתי לאחרונה אופניים אחרות ואני רוצה לקנות להן סט חישוקים קל אבל חזק יחסית (חשבתי על מאוויק 317 או 717) שמתאים לוי ברייק על נאבה XT דיסק עם צמיג XC- 2.1 ואז אוכל להשתמש בו גם לג'מיני לטיולים מתונים ואת החישוקים הנוכחיים (מאוויק 729 עם מניון 2.35...) לשמור לרכיבות יותר אגרסיביות,לכן הרצון לבצע התאמה , אז אחרי שהסברתי את התכננון יש איזה פתרון (כיום יש לנאבות אחרות אבל שלי היא נאבה פורמולה שבאה עם האופנייםולא ידוע לי על פתרון) קצת מסובך אבל חשבתי אולי תעזרו לי פה שאלה חדשה! - יש הד סט שמתאים גם ל1.5 וגם ל 1 ושמינית ? באותו ראש של מלמעלה חשבתי לשים על הג'מיני בולם קל יותר מקדימה כרגע יש לי שרמן 170 מ"מ,יש לי CANECREEK DOUBLE X שאמור להיות כזה אבל נראה לי שחסר איזה חלק או שלא הבנתי איך עושים את זה. תודה רבה מראש לירון

liroyrb

New member
החלק החסר להסבה האם מישהו מכיר?

להחליף בהד סט בין לבין- 1.5 וגם ל 1 ושמינית : http://www.canecreek.com/Conversion-parts/Conversion-parts-Double-X-1/2-to-1/8/Detailed-product-flyer.html תודה

nintense

New member
מה שאתה צריך זה לבנות גלגל שמבוסס...

על נאבה 12 מ"מ שניתנת להסבה ל 10 \ 9 מ"מ. לאזוניק יש כזו, כמו גם להדלי ועוד כמה אחרות. שאלה 3: E13 מייצרים רדיוסר שמתלבש על ההד סט הקיים.

liroyrb

New member
למה הכוונה ב"נושא את הגלגלי שיניים של ה XT "

על הLX יש את הישנים או שעל ה XT ומה זה חשוב חוץ מזה מה בקשר לאמינות וחוזק?

למעלה