שאלות למתחילים :p

שאלות למתחילים :p

טוב, אני קצת בהלם שאני מגיבה כאן, אבל החלטתי שאני צריכה מתישהו להתחיל ולשמוע מאנשי ה-B (;

אני בת 21 ובערך מכיתה ז' ידעתי שאני נמשכת לבנות. ניסיתי להדחיק ולחשוב שזה יעבור הלאה אבל בכיתה י' היה לי קראש מטורף על מישהי (שלא עשיתי עם זה כלום, גם בגלל הדחקה ובהלה מכל העניין של אהבת אותו המין וגם בגלל שהיא לימדה אותי באותו הזמן (X [היא הייתה מממש צעירה יחסית...משהו בסביבות גיל 28.]) אבל עברו כמה שנים ולאט לאט חדרה ההבנה שאני כנראה קצת אחרת (;

אלא שלפני כמעט שנה פתאום התאהבתי במישהו (ניסיתי להתחיל אבל פחדתי להתחיל ישירות כי היו סימנים לכך שאולי הוא גיי בארון..) וזה קצת ערער אותי כי הבנתי שאולי בעצם אני כן נמשכת לבנים אבל פשוט לא מצאתי את הבן "המושלם"..

בקיצור- נראה לי שאני B אבל אין לי מושג אם אני צריכה לצאת בהצהרות על כך..האם אתם אמרתם לסובבים אתכם על כך? האם חיכיתם עד לרגע שכבר פגשתם מישהו מאותו המין שלכם ורק כשהקשר הפך לרציני סיפרתם? ובכלל- אם אתם מתאהבים במישהו מאותו המין שלכם בסביבה שלכם (נגיד בעבודה) ואין לכם שמץ של מושג על "הזהות המינית" שלו, האם תתחילו איתו?

*השאלה מנוסחת ב"מישהו" אבל כמובן שמתייחסת ל-2 המינים :)*

תודה! :) (אני ממש אשמח לתשובות כי באמת שאין לי עם מי לדבר על זה ואני קצת מרגישה מבולבלת עם כל העניין..)

Apikachu L

New member
ברוכה הבאה לפורום

ברוכה הבאה לפורום. קבלי
ו
. ולעניין, אני ממליצה להתחיל עם השאלות הנפוצות. הן יכולות אולי להבהיר כמה דברים לגבי יציאה וכו'.
עניין ההצהרה צריך לבוא ממקום אישי, של מוכנות ושל מקום לצאת. אני סיפרתי כאשר הרגשתי שזה רלוונטי, ונוגע לעניינים. או כאשר פשוט התפלק לי, כמו שקורה הרבה. אני באופן אישי מרגישה שהנטייה המינית שלי רלוונטית לא רק לאנשים שאני יוצאת איתם, אלא באופן כללי. אם אני נמשכת לאנשים אני עשויה להתחיל לפלרטט איתם, בלי קשר. ולברר לאט לאט מה הנטיה המינית של מישהו/י, מה הנטיה הרומנטית ומה סוג מערכת היחסים המועדף (מונוגמיה או פתוחה). לדעתי ההצהרה הסביבתית היא לפי ההעדפה שלך, אבל בן/ת זוג כן צריכות/ים לדעת כמה שיותר מהר, מן הסתם.
אני מקווה שעזרתי.

תודה

ולגבי עניין ידוע בן/בת זוג- האמת שזה די מפחיד אותי. אני חוששת שאם הוא/היא ידעו שאני B אז זה פשוט ירחיק אותם והם יחשבו שמשהו אולי לא בסדר איתי...P:

היי צ'ילי

מהנסיון שלי לצאת היום בפני אנשים בגילנו זה בדרך כלל עובר בסדר (או חלק לגמרי או אחרי מעט זמן הם מתרגלים), בשונה מלצאת מול המשפחה או מבוגרים שהם old fashion ששם יש בעיות בדרך כלל. זה גם תלוי ביישוב ובחבר'ה שאת נוהגת להסתובב איתם- במקומות שיותר מסורתיים\דתיים זה בדרך כלל פחות מקובל, במרכז זה מאוד נפוץ ואפילו יש מקומות גיי-פרנדלי.

אני סיפרתי לחלק מהאנשים בחיים שלי (אני מספרת כשהנושא עולה מאיזושהי סיבה כי לי אישית זה מוזר להגיד לאנשים שאני בי סתם ככה).

לי יצא להתאהב במישהי שהתגלתה כהטרו ולא מעוניינת, נשארנו חברות (למרות שזה מספיק טרי כדי שעדיין יהיה מוזר ביננו, אבל זה עובר לאט לאט), מנסיוני עם המין השני זה כמובן יותר קל כי יש יותר גברים שירצו מאשר נשים (אבל שוב- אני גרה בפריפריה ולא כל כך "מסתובבת" בקהילה) וגם יותר קל (לי) לבנות סיטואציה שיכולה להוביל לאנשהו רומנטי\מיני עם גברים כי יותר קל להניח שהם ימשכו אלייך, לעומת נשים שצריך למצוא את בנות הקהילה המסתתרות שלנו בפינצטה (או להתערות בקהילה, שזה די אחלה, סתם רחוק לי).

רק חשוב לי להגיד שלמרות שהרבה פעמים רוצים לנפץ את הסטיגמה של בי כמבולבלים ו"עוד לא מצאו את ה"אחד\חת"" זה עדיין מותר ואף סבבה לגמרי להתבלבל ולא להיות סגורה על עצמך ובתקופות שונות לחפש דברים שונים (לפעמים את הזוגיות של "חיו באושר ואושר" ולפעמים סתם קשרים קלילים או סטוצים, לפעמים נשים ולפעמים גברים או שניהם ביחד במינונים משתנים או כל מה שעולה על רוחך).

וכאן יש אחלה מקום, תשארי

"לי זה מוזר להגיד לאנשים שאני בי סתם ככה"

גם אני מרגישה ככה, בגלל זה אף פעם לא באמת יצאתי החוצה בהצהרה...

אני בת אדם די ביישנית (ואולי גם שמרנית בנוגע לאהבה
) ולכן מפגשים למטרת סקס נטו כנראה לא יצא לי לעשות בתקופה הקרובה (X אני גם לא כ"כ מאמינה שסקס הוא מה שיגדיר את מי שאני- אפשר להתאהב במישהו גם בלי מיד לעשות איתו סקס...

ולהתערב בקהילה עדיין קצת מוקדם לי מדי..אבל אולי עם הזמן ועם הגלישה פה בפורום יהיה לי אומץ

אין מה למהר

קחי הכל בקצב שלך
חוצמזה שיש א-מיניים בי-רומנטים ככה שסקס ממה לא יגיד אם את בי או לא

Kutaly

New member
אם את כבר הולכת לצאת בהצהרות

טוב. אם את כבר הולכת לצאת בהצהרות, תעשי את זה כמו שצריך:
שטיח אדום, צלמים, עיתונות, שידור חי לוויני ומופע זיקוקים!

תאמת, אצלי אין בעיה שכולם יודעים. ומי שלא יודע, כנראה שזה באמת לא עניינו.
ז'תומרת, אני לא בא לאנשים ברחוב ואומר "שלום אני ביסקסואל". הנושא פשוט עולה באיזשהו שלב כזה או אחר...

סבבה, אבקש מניקול ראידמן אירוע יח"צני

ואני רוצה שעל הדרך היא תביא גם את ליברמן לאירוע! (;

אוהדאדם

New member
תשובות

אמרתי לחברים הקרובים שלי ולמשפחה שלי, ואמרתי למי שיצאתי איתו, כי חשבתי שזה חשוב. אז איפה שחשוב, אני לא בארון. אבל יצאתי בהצהרות רק *אחרי* שהייתי בטוח בזהות שלי ובזה שאני רוצה לעשות את זה. לא עשיתי את זה על ההתחלה.

פעם אחת, כאשר יצאתי עם בחורה, יצאתי מהארון בפניה רק כאשר הקשר נהיה רציני. זו הייתה טעות. עדיף להגיד בשלב יחסית מוקדם, ולהיות פתוח וברור לגבי זה. זה כואב הרבה יותר כאשר מאוחר יותר זורקים אותך בגלל שהם ביפובים.

האם הייתי מתחיל עם מישהו בלי לדעת את הזהות המינית שלו? כנראה שלא. אבל די קל לברר. אפשר פשוט לשאול.

למעלה