לנסות להטעות את הצופים עם הפרומואים זה עוד לגיטימי
אבל העריכה שכביכול וובה ואלה הגיעו אחרי הדואניות ועקפו אותם במדרגות זה רמאות
להפסיד בכדורסל בנקודה אחרי שהובלת בדקות האחרונות זה יותר כואב מלהפסיד ב6 הפרש מבלי שהובלת בדקות האחרונות.
אלה שהעדיפו שהדואניות ישארו (יש גם כאלה) חשבו שהן הודחו ממש בריגע האחרון
ואם אני טועה ולא היתה הטעיה בעריכה אז למה לא הראו את וובה ואלה עוקפים אותן ?
אני לא רוצה להגיד על מישהו שכותב טור שהוא גדול אבל "קלעתי לדעת גדולים" ומישהי רשמה בטור בynet שגם לדעתה היתה הטעיה בעריכה (והיא דווקא העדיפה שוובה ואלה ישארו)
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=2107&MessageId=171438432

מלבד זאת,
אני יכול לומר שיש מספר שלבים די גדול ושכל השלבים מצולמים.
היו שלבים שבהם היינו ממש גרועים והיו כאלו שיצאנו בהרגשה ממש טובה. אני חושב שהכי חשוב לזכור זה שמה שהם מחפשים זה האינטראקציה בין בני הזוג. אני לא יכול להדגיש את זה מספיק - אתם תחת מבחנה לאינטראקציה כל הזמן גם אם ניראה שכרגע בוחנים אתכם על משהו אחר לגמרי.
כמו שאמרנו כמה פעמים, אם הגעתם לשלב החוזה דברו איתנו, זה כבר רציני, מצד שני - כן או לא אפשר לקבל גם יום לפני המירוץ. אנחנו קיבלנו כן ארבעה ימים לפני, זוג אחד לפחות קיבל כן יום לפני אחרי ששבוע קודם לכן קיבל לא.
בדיוק דיברנו על זה בשבת.
זה מרגיש שהוא צריך השתלת אישיות דחוף.
וזה מוזר, כי כשחקן, הוא דווקא אחלה שחקן.
כמנחה, התגובות שלו ממש יבשות, כאילו זה לא באמת מעניין אותו מה קורה שם.

אלא לכך שהוא מנסה להיראות פוקר פייס כלפי המתחרים.
לא תמיד זה מצליח לו. כשמעיין היתה מתנפלת עליו בצרחות של רוןןןןןן שחרררררררררר חייםםםםםםםםםםםם שלייייייייייייייי אי אפשר היה לפספס שהוא נקרא מצחוק.
אני דווקא אוהב אותו בפוזה הזאת. לא הייתי רוצה לראות אותו מסתחבק יותר מדי או מפגין יותר מדי רגשות והפוקר פייס שלו מאד מחמיא לתפקיד שלו במירוץ.