שאלות לי

chips

New member
שאלות לי

טוב אז ככה קורה לי שאני רוצה לכתוב משהו(זה קורה לי הרבה) אני כותבת. ושאני קוראת את מה שאני כתבתי המצנזר הפנימי שלי מתחיל לעבוד .הוא אומר לי "את זה את לא יכולה לכתוב!" אני מתעצבנת ומוחקת. איך משתחררים ממנו ? אומרים לי שאני טיפוס עצור . לא משוחרר . אפילו בתרגילי הרפיה ומדיטציה שעשיתי לא הייתי משוחררת לגמרי. אולי זה בגלל שאם אשתחרר לחלוטין יצא משהו שאני לא מעוניינת שיצא? המממ לא יודעת אמממ אגב מה ההבדל בין מדיטציה והרפיה? סוף שבוע נעים שלכם אני

bertcat

New member
תנסי אולי

לכתוב פעם אחת בלי לקרוא בכלל, ולשלוח. תראי מה קורה. תכתבי סתם הודעה, לא עמוקה, לא מסובכת, ממש פשוטה ותשלכי אותה. אני חושב שהפחד ממה יקרה אם... גורם לפחד. צריך את האומץ לעשות דברים מפחידים פעם אחת, ואז כשמגלים ששום אסון לא קרה אפשר להשתחרר. מה נראה לך??

bertcat

New member
תנסי אולי

לכתוב פעם אחת בלי לקרוא בכלל, ולשלוח. תראי מה קורה. תכתבי סתם הודעה, לא עמוקה, לא מסובכת, ממש פשוטה ותשלכי אותה. אני חושב שהפחד ממה יקרה אם... גורם לפחד. צריך את האומץ לעשות דברים מפחידים פעם אחת, ואז כשמגלים ששום אסון לא קרה אפשר להשתחרר. מה נראה לך??

deep ocean

New member
עצה טובה

צ´יפס כבר אמרתי לך בעבר לנסות פעם אחת לכתוב תשובה אלי בלי לצנזר את עצמך. זוכרת? את אמרת שלא יבניו אותך או משהו כזה מה הדבר הכי נורא שיקרה? אם תמשיכי לפחד-את לא מביאה לשינוי את נשארת בפחד בלי לראות אם הפחד הזה מציאותי בקיצור כמו ש- bertcar לנסות

deep ocean

New member
fears are so stupid

they exist from themselves הם מזינים את עצמם ומתקיימים דרך עצמם ברגע שתפסיקי לתת להם מקום ותתגברי עליהם הם ייעלמו! הם קיימים רק כי לא ניסית להתגבר עליהם! ואין לי מה להוסיף בנושא כי אין צורך להוסיף תקראי את מה שכתבתי כמה פעמים אם עדיין את מפחדת=את לא רוצה להתגבר על הפחדים!!!!!!

deep ocean

New member
ומשפט בהחלט אחרון בנושא

הרבה פחדים שלנו קיימים רק בגלל שלא התמודדנו איתם כל עוד לא התמודדת עם משהו-את לא יכולה לדעת אם הוא יתמשש או איך תרגישי שהוא יקרה כי הוא נשאר בגבול ההנחות שלך כך שאם את לא מתמודדת אם הפחד-זה אומר שההנחה שלך היא שהוא יתממש וזה אומר שאת קובעת מראש שהפחד שלך יתממש זה אומר שאו שאת יודעת לחזות את העתיד או שאת מעדיפה לא להתמודד עם הפחדים שלך אין תשובה אחרת לפחות לא בראיית עולם שלי כל הפחדים שהיו לי קיימו את עצמם כי לא התמודדתי איתם ברגע שהתחלתי להתמודד איתם-הם התפוגגו להתמודד עם פחדים=להחליט שמפסיקים לחיות חיי פחד/חיי שינה/חיים שאנו לא שולטים בחיינו אם את רוצה לשלוט בחיים שלך ולקבוע איך הם ייראו-תתחילי להתמודד עם הפחדים שלך. אם טוב לך שאת פאסיבית בחייך, ואת נותנת לחיים לנהל אותך ולא את אותם=תמשיכי לפחד ולא להתמודד איתם. זה מאד פשוט מצטערת על הסגנון הקשוח אולי אבל אני מרשה לעצמי כי גם לי היו בעבר פחדים. החיים-השאלה מה אתה עושה איתם, ולא מה הם עושים אותך!!!!!!!!!!!!!!

chips

New member
deep

את צודקת ב100% הולכת לממש את הרעיון שלך ללכת עם הפחד ראש בראש. אחלה

deep ocean

New member
במילה אחת- נהדר!!!!! ../images/Emo6.gif

טוב ואני אוסיף עוד כמה מילים- איזה כיף אני שמחה בשבילך!! מחכה לדיווחים :)

למעלה