שאלות ליער

יש לי שאלה אחת לבנתייים

ההורים שלך היפים?

S a l i t

New member
ניראה לי שכדאי לך לדלג עליו לעת עתה

מהסיבות שלהלן: 1. הוא יחזור הביתה עוד איזה 3 ימים הוא הלך לאיבוד איפשהו במטה יהודה 2. הוא חנון. אבל ממש.

d r e a m i n g

New member
שאלות

מתי הכי התרגשת בשבוע האחרון? מי עושה לך מצב רוח טוב? מה הדבר שעשית, שהכי התגאית בו? מה אתה מתכוון לעשות בחופש? מה הטעות הכי גדולה שעשית? מה הסיכון הכי גדול שלקחת? ממה אתה הכי מפחד? אתה אוהב שינויים? איפה הכי היית רוצה לטייל? אתה אוהב שיגרה? אתה מאמין במשהו (כלומר- אלוהים/משהו אחר)? מה אתה חולם להשיג? אתה בן אדם הישגי? תחרותי? אתה מתפשר או עומד על שלך? מה מרגיע אותך? איזה בעלי חיים אתה אוהב? יש לך אובססיה למשהו? (לא למישהו- למשהו) יש לך איזה מודל לחיקוי? (ולא דווקא אנשים מפורסמים)

נ ו ם

New member
שאלות לניצן

תגידי 5 דברים כמה טוב שיש בעולם ו5 דברים כמה רע שיש בעולם. את צריכה להגיד את הדברים הראשונים שעולים לך בראש. (למשל - כמה טוב שיש בעלום ענבים, כמה טוב שיש בעולם חברים וכו') איזה שיר הכי מלווה אותך עכשיו? איזה סרט את הכי אוהבת? מי החבר/ה הכי טובים שלך? מה תעשי כשתהיי גדולה? (ואסור לך לכתוב לא יודעת). האם את חושבת יותר במילים או יותר בדימויים חזותיים?

לי יש גם!

מה התאריך לידה שלך?
אז בת כמה את במדוייק אם ככה?
מה המזל שלך?
את מאמינה באסטרולוגיה?
וסיינטולוגיה?
מה עם הארי קרישנה?
מאיזה מועצה את?
מאיזה יישוב/מושב/קיבוץ?
מי הבן אדם/בת אדם שאת מרגישה כרגע שאת הכי אוהבת בעולם?
באיזה גיל נפלה לך השן הראשונה?
יש לך סיפור מצחיק שקרה לך או למישו מסביבך לספר לנו?
יש לך אחים/אחיות/שניהם? אם כן - כמה ובני כמה הם/הן?
איך קוראים להורים שלך?
המשפחה המורחבת שלך גדולה?
מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות?
אם היו לך שלוש משאלות לבקש, מה הן היו?
מה מפחיד אותך?
מה את שונאת?
מה מעצבן אותך?
אם היית יכולה להתחלף עם בן אדם אחד/בת אדם אחת בכל העולם, מי זה/זו היה/הייתה ולכמה זמן היית מתחלפת איתו/ה?
דבר אחד שהיית רוצה לעשות עכשף. מהו?
אם היית יכולה להיות בכל מקום בעולם כרגע, איפה היית?
מה הדבר הכי מסוכן שעשית?
מה הדבר הכי יפה שראית?
מה לא היית עושה בחיים?
אם היו אומרים לך שיש לך עוד שבועיים לחיות, מה היית עושה?
מה המקצוע הכי שנוא עלייך בבצפר? ומה הכי אהוב?
מהו המקום שאת הכי אוהבת בעולם? למה דפקא הוא?
למה קוראים לך ניצן? ושאלה אחרונה:
אם לא היו קוראים לך ניצן, איך היו קוראים לך?

fresh mishmesh

New member
תשובות לנגה../images/Emo13.gif

מה התאריך לידה שלך? 20.6.1986
אז בת כמה את במדוייק אם ככה? 17 ו-364 ימים
מה המזל שלך? תאומים
את מאמינה באסטרולוגיה? אממ... לא ממש, אבל אני נמשכת תמיד לקרוא את התחזית השבועית והיומית בעיתון
וסיינטולוגיה? אין לי מושג מה זה
מה עם הארי קרישנה? אין לי מושג על מה הוא דיבר
מאיזה מועצה את? באר טוביה
מאיזה יישוב/מושב/קיבוץ? מושב בצרון (Bitzaron)
מי הבן אדם/בת אדם שאת מרגישה כרגע שאת הכי אוהבת בעולם? חבר שלי, עמר, המוכר בשם שבסע, שבסעה, שבסע שמן, שמן שוקו וכו' וכו'
באיזה גיל נפלה לך השן הראשונה? אני חושבת שארבע
יש לך סיפור מצחיק שקרה לך או למישו מסביבך לספר לנו? היום נסענו לסופרלנד ונזכרנו בכיף מד"צים שהיה לנו לפני שנתיים- טיול לים המלח, וכל הזמן אמרנו אחד לשני שם "רוצה פוקלאף?" (זה פוק לאף, לא משנה) בכל אופן- זה היה נורא מצחיק
יש לך אחים/אחיות/שניהם? אם כן - כמה ובני כמה הם/הן? יש לי אח אחד יחיד ומיוחד- נועם, בן 26
איך קוראים להורים שלך? נימה והראל
המשפחה המורחבת שלך גדולה? להורים שלי אין הרבה אחים ואחיות (2 לכל אחד מהם) אבל לאבא שלי יש הרבה דודים, כך שיוצא שיש לי המוווון בני דודים שניים
מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות? להתפנק בכל צורה שהיא
אם היו לך שלוש משאלות לבקש, מה הן היו? שתיגמר המלחמה המעאפנה הזאת, שהחברים שלי תמיד יהיו לצדי, שכשאני אקים משפחה זה יהיה מתוך אהבה אמיתית וחזקה
מה מפחיד אותך? מוות, נפילות
מה את שונאת? ג'וקים וגבינה!!
מה מעצבן אותך? שקרים, הבטחות שלא מקיימים, אכזבות
אם היית יכולה להתחלף עם בן אדם אחד/בת אדם אחת בכל העולם, מי זה/זו היה/הייתה ולכמה זמן היית מתחלפת איתו/ה? אממ... אני מניחה שעם איזה אסטרונאוט שמסתכל מחלון המעבורת שלו על כדור הארץ... הייתי מתחלפת לכמה ימים, כדי להתנסות בחוויה
דבר אחד שהיית רוצה לעשות עכשף. מהו? לעוף, בכל דרך שהיא. אני תמיד רוצה...
אם היית יכולה להיות בכל מקום בעולם כרגע, איפה היית? באירלנד אולי
מה הדבר הכי מסוכן שעשית? אממ... נראה לי שהקפיצה בבנג'י בסופרלנד... אני מתה לצנוח, אבל אין לי כסף
מה הדבר הכי יפה שראית? את השקיעה, פעם אחת, מאיזה מקלט שנמצא במושב שלי... הייתי עליו עם עמר, והסתכלנו משם על השקיעה, והיא הייתה ממש ממש יפה
מה לא היית עושה בחיים? אוכלת עיניים של בעל חיים
אם היו אומרים לך שיש לך עוד שבועיים לחיות, מה היית עושה? צונחת, עושה אהבה
, נפרדת מכל החברים
מה המקצוע הכי שנוא עלייך בבצפר? ומה הכי אהוב? השנוא- פיזיקה, האהוב- אממ... תאמינו או לא, השנה התחלתי לאהוב מתמטיקה, כי התחלתי להצליח בזה, וגם המורה היה מותק
מהו המקום שאת הכי אוהבת בעולם? למה דפקא הוא? וואו... קשה לי להצביע על מקום ספציפי... יכול להיות שירושלים... אני נורא אוהבת את העיר הזאת
למה קוראים לך ניצן? כשההורים שלי גרו בסיני, גרה במושב שלהם ילדה שקראו לה ניצן, והיא הייתה נורא מיוחדת ויפה כזאת, אז ההורים שלי לקחו ממנה השראה לשם ושאלה אחרונה:
אם לא היו קוראים לך ניצן, איך היו קוראים לך? הייתי רוצה שיקראו לי נועם, למרות שלדעתי זה שם שמתאים הרבה יותר לבנים, אבל לאח שלי קוראים כבר ככה

היי!

אני נולדת ב-21 ל-6. איזה יופי! גם אני מזל תאומים! וזה אומר שלך יש יומולדת מחר (מזל טוב!!!) ולי יש יומולדת מחרתיים. אייייפ!!!

תלוי מי מסתכל...

אני וחברה שלי נולדנו באותו יום, אני תאומים מחשיבה את עצמי, והיא סרטן. רוב המקורות אומרים שזה תאומים.. אז לוידעת! אותי חינכו שאני תאומים. חי חי.. וזה גם מתאים לאופי שלי...

fresh mishmesh

New member
אפשר לבקש משי להעביר את זה לשרשור

אחר, נכון? 5 דברים טובים: כמה טוב שיש בעולם ים כמה טוב שיש בעולם קיפודים כמה טוב שיש בעולם אהבה כמה טוב שיש בעולם ציר סיבוב, שמאפשר שקיעות וזריחות כמה טוב שיש בעולם אנשים 5 דברים רעים: כמה רע שיש בעולם מלחמות כמה רע שיש בעולם חוסר צדק כמה רע שיש בעולם גזענות כמה רע שיש בעולם בוץ כמה רע שיש בעולם מעשנים שיר שמלווה אותי: אבטיפוס/מועקה סרט אהוב: קייט וליאופולד חברים הכי טובים: חן, עמר, זיוי, סלעית כשהיא במצב טוב
מה אני אעשה כשאהיה גדולה: פעם נורא רציתי להיות אסטרונומית, היום אני רואה כמה קשה ללמוד פיזיקה באוניברסיטה, אז באמת שאין לי מושג... יכול להיות שאני אמשיך לעשות משהו בתחום שיכשירו אותי אליו בדובר צה"ל האם את חושבת יותר במילים או יותר בדימויים חזותיים? נראה לי שבדימויים חזותיים... לרוב לא קשה לי להביע את עצמי במילים, אבל לפעמים אני נתקעת...

נ ו ם

New member
../images/Emo45.gif תשובות נכונות! הידעת -

בן דוד שלי היה באבטיפוס.

fresh mishmesh

New member
תמסרי לו ד"ש...

ובוקר טוב (עולם יש ברבורים באגם) ושישאיר לי מקום לחבק אותו בחלום, הם היו אחלה בחלה להקה ומועקה- המילים שם פשוט כל כך נכונות! זה מפחיד!

s h e e p i t

New member
../images/Emo41.gif שאלות לקציצן...../images/Emo41.gif

מקווה שאני לא חוזרת על שאלות... כי לא ממש קראתי הכל...
מה שלומך ?
מה הדבר האחרון שאכלת ?
מה הדבר האחרון ששתית ?
את מי את יותר אוהבת - אמא / אבא ?
כמה קומות יש לך בבית ?
יש לך חיות ? אם כן , איזה ?
מה המקצועות בחירה שלך בבית ספר ? (אפילו שסיימת ללמוד / מסיימת)
מה עדיף - סת(י)ו / אביב / קיץ / חורף ?
איזה צבע את הכי אוהבת ?
איזה פריט בחדר שלך את הכי אוהבת ?
איזה חיה את הכי אוהבת ?
אם הייתה לך בת איך היית קוראת לה ?
אם היה לך בן איך היית קוראת לו ?
מה הדבר הכי מגעיל שאכלת אי פעם ?
מה היית מוכנה לעשות בתמורה למליון שקלים ?
איפה את רוצה לגרען (להיות גרעינרית) ?
מה הגובה שלך ?
מה המידת מכנסיים שלך ?
מה המשחק (במחשב , משחק קופסא או כל דבר אחר) שאת הכי אוהבת ?
איזה סדרה בטלויזיה את הכי אוהבת ?
מה המקצוע שאת הכי שונאת ?
בא לך להרוג מישהו כרגע ?
מהו מדריך לדעתך ... חח.. לא צריך שוב...
אמ...מה עדיף - כבשה שחורה / לבנה ?

למעלה