המתעניין של הצאט1
New member
שאלות לימין ולשמאל - ! ! !
אני מבקש בכל לשון של בקשה לענות ברצינות לשאלות מבקש מכל אחד בפורום לענות בבקשה. שאלות נייטרליות 1- למה צבע כתום יש למתנגדי ההתנתקות ? 2- למה צבע כחול יש לתומכי ההתנתקות ? שאלות לימין
1- למה הסיסמא "נעצרת-ניצחת", האם אתם יודעים איזה סבל זה לשבת בכלא ? 2- שמעקלים את הבית מהוצאה-לפועל, למה אתם לא עוזרים ותומכים בו, הרי זה גם החלטת חוק ? 3- שאתם חוסמים את הכבישים, ידעתם שאתם מעצבנים אך ורק את הנהגים, איך אתם רוצים שהם יתמכו בכם ? 4- למה אתם מציעים טרנספר לערבים, ידעתם שגם הם נולדו פה ? 5- למה אתם "בוכים" ששוטרים נותנים לכם מכות בהפגנות, הרי אתם באים בכוונה להפגנות ולהתלהם עלייהם ? 6- כמו שאמרו לכם ששטח זה הוא ישראלי בהחלטת ממשלה ברגע שבאתם להתיישב בגוש ובצפון השומרון, כרגע אומרים לכם שזהו שטח לא ישראלי, איך תגיבו ? 7- לא הבנתי למה אתם אומרים "אמרנו לכם" ברגע שיש פיגוע (אני מגנה בכל תוקף פיגועי טרור) מעבר לתחומי הקו-הירוק ? 8- למה אתם מקללים את כוחות הביטחון, בלעדייהם הייתם מצליחים לחיות בגוש ובצפון השומרון ? 9- האם באמת יש לכם את האמונה שארץ ישראל היא לעם ישראל ע"פ תורת ישראל ? 10 - האם ידעתם שההחלטה של ההתנתקות היא החלטת השילטון העליון של ארה"ב כדי להוכיח לעולם שישראל היא זאת החפה מפשע ? שאלות לשמאל
1- האם ידעתם שההתנתקות בעצם נותנת עידוד לטרור, כי בעצם הם "ניצחו" ע"י פיגועים ? 2- האם יש לכם אמונה שבאמת לאחר ההתנתקות יהיה שלום ונוכל להיפרד מהפלסטינאים ? 3- האם המקרה של הנסיגה מלבנון - הר-דב - חוות שבעא לא יוכל לחזור במקרה של ההתנתקות הנ"ל ? 4- מה דעתכם שצה"ל אמור לבצע משימה שהיא בעצם משימה של משטרה ? 5- למה אתם מכנים את עצמכם "מטה הרוב" האם זה כדי להסתיר שאתם הוא המעט ? 6- אם היה תכנית התנתקות לערביי ישראל, האם הייתם מגיבים כמו ההתנתקות כעת ? 7- למה המשפט הנ"ל "יוצאים מעזה-חוזרים לציונות" ? 8- האפ אתם בתור אזרחי מדינת-ישראל הייתם מוכנים לוותר על הבית הפרטי שלכם למען השלום ? 9- איך אתם אומרים שחייבים לכבד החלטת ממשלה שמצד שני הרוב מהשמאל עושים הפגנות נגד הגדר בבילעין, אבל זו גם החלטת ממשלה ? 10 - מה אתם אומרים כעת על אריק שרון שהוא מנהיג הימין ולא השמאל ? מצ"ב קובץ על עמדתי בעניין
אני מבקש בכל לשון של בקשה לענות ברצינות לשאלות מבקש מכל אחד בפורום לענות בבקשה. שאלות נייטרליות 1- למה צבע כתום יש למתנגדי ההתנתקות ? 2- למה צבע כחול יש לתומכי ההתנתקות ? שאלות לימין