שאלות ליהורם גאון

Sarika

New member
שאלות ליהורם גאון

יהורם גאון מתארח - היום בשעה 1900 בפורום מוסיקה ישראלית ב-וואלה, אפשר כבר לשלוח שאלות בנושא שירים בלדינו.

may55

New member
תשלחו שם הודעות בקשר ללאדינו../images/Emo13.gif

Sarika

New member
איזו אכזבה ../images/Emo10.gif

ציטוט מדבריו של יהורם גאון בפורום מוזיקה ישראלית בוואלה - ...."ימי הלדינו העליזים חלפו עברו מן העולם ונותרו רק מתי מעט נאמנים לשירה היפיפיה הזו".... חבל מאד שכך הוא חושב - כמובן שהזמנתי אותו לבוא אלינו לפורום ולראות שלא כך הוא.

פיפיטה

New member
יורמיקו נו וינו אה ויז'יטר

מאי לו אינויטו אנדה מוזוטרוס, כדאי לו אי אקי קבה אי שרופה אי קנטיקס אי קזה קנטה הפסד שלו נו ????

יהורם גאון אני קוראת אותך לסדר../images/Emo70.gif

תבוא בשבת לבית של לונה ומואיס, ונראה לך שימי הלאדינו העליזים לא פסו מהעולם. ההפך. תבדוק כמה חוגי לאדינו צצים בארץ, כמו פיטריות אחרי הגשם, רק היום שמעתי שנולד עוד חוג לאדינו בראש"לצ (מישהו יודע יותר פרטים?)ויש בחולון ויש בבר אילן והחברים כאן יכולים להוסף לך עוד מידע. יהורם, למה לא תתקשר לנשיאנו לשעבר מר יצחק נבון? והוא יספר לך על תרבות הלאדינו העולמית? או אתה יודע מה הכי טוב? תתקשר לגברת מתילדה כהן סראנו היא בטוח תעדכן אותך יותר טוב ממני. אילה

רותי ב.

New member
אילה,

יהורם גאון רשום כאחד מחברי הועד המנהל של הרשות הלאומית לתרבות הלאדינו, כך שאני די בטוחה שהוא יודע על מצב הלאדינו, ועל מה שקורה בארץ בשנים האחרונות, על הרצון לשמר ולהרחיב ולפרוס ככל שניתן יותר את חוג האנשים שוחרי הלאדינו, ככל שניתן יותר... נדמה לי שמה שהוא רשם, היה יותר איזו אמירה של כאב .. מאשר של זלזול, חלילה.

אסטרלו

New member
שריקה נו טומס אל קוראסון..

קראתי את השאלות שלכן והתגובות שלו. אני שמחה להמנות על ה"מתי מעט" שמתעניינים בלאדינו. נראה לי שכוונתו לו היתה רעה אלא הבעת כאב על אובדן השפה. עד כמה שאני יודעת הוא אוהב מאוד את הלאדינו. הלוואי ויבוא להתארח אצלנו.

angelici

New member
יהורם גאון אתה יודע שאחנו ../images/Emo9.gif

פה משמרים ואוחזים בתרבות הזו?
רק כדי לא לאבד ולא למחוק אותה אתה יודע שיש גם חברים לא לדינאים ופשוט אימצו את השפה והתרבות?
אתה יודע שאמנון הפורום הזה הוא השיר שאתה מפזם בכל יום במקלחת?
וכבר שרה לך אותו
.... לוס בילביליקוס קאנטן קאנטיאס דל אמור אי לפסיון ממאטה נוסצו'גה דל אמור

רותי ב.

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי.... אמנון הפורום...

אגורה קי סאבי וה ויניר קוריינדו... אל פורום ...

למעלה