שאלות ליאיר

anshell

New member
שאלות ליאיר

היי יאיר,מה העניינים??? רציתי לשאול-ם יותר כמובן... בן כמה אתה? אתה עובד? למה היית מכור?וכמה זמן נמשכה ההתמכרות? אם לא בא לך לענות,סבבה... יום כתום אנשל

יאיר5

New member
היי אנשלית מה קורה? בקשר לשאלות..

אז ככה הכל בסדר אצלי היום ואני מרגיש לא רע בכלל ואפילו טוב. טוב נתחיל מההתחלה התחלתי לעשן קצת חשיש כשהייתי בן 14 מאז ומתמיד הייתי מרדן לא כל כך אהבתי סמכות ולא הסתדרתי בשום מסגרת בגיל 15 כבר הפסקתי ללמוד לגמרי והתחלתי להסתובב עם חברים גדולים בשכןנה תוך כמה חודשים עברתי מהחשיש(אז לא היה גראס) לאפיון פעם זה היה חזק במודה שזה למעשה אופיום בצורת זפת ולפני גיל שבע עשרה התחלתי לעשן הרואין. ההרואין היה העיקר וכל מה שבה בדרך כמו קריסטל כדורים מכל הסוגים כשקלונקס והמפודרום היו מובלים בקיצור יותר מעשור נסיתי לברוח אפילו מעצמי וכל מה שעזר לי לצלול ולישון היה מבורך. אז ככה שהייתי מכור לסמים קשים בערך ארבע עשרה חמש עשרה שנה ולהגיד תאמת היום אני לא מבין לאיפוה ברחו כל השנים אני מרגיש לפעמים שהלכתי לישון ילד וקמתי כבר "גדול"אם אפשר להגיד ככה הרבה אני לא זוכר מכל השנים האלה ואולי טוב שכך. אני לא יעמיס עליך את כל הפרטים אז סיפרתי לך ככה בקוים כללים אני מקוה שזה בסדר. היום אני אפשר להגיד נקי מטופל במתדון וכבר יותר מחצי שנה לא נגעתי בשום סם.ולא אני לא עובד לא בגלל שאני לא רוצה פשוט עוד לא מצאתי מי שיעסיק אותי בדיבורים אנשים אלופים אבל למצוא מי שיעסיק נרקומן לשעבר זה קצת בעיה.אני בא ממשפחה שכסף לא חסר לה כשהייתי מכור הם לא רצו לעזור לי בשום דבר אבל היום אין לי שום בעיה איתם והם עוזרים ומוכנים לעזור כמה שרק אפשר ככה שאפשר לומר שיש לי מזל לא קטן שיש מי שעומד מאחורי ועוזר לי בתקופה הזאת לא לכולם יש. טוב אנשלית אני מקוה שעניתי פחות אויותר למה ששאלת אם יש לך עוד איזו שאלה אז תכתבי חופשי ואני יענה לך מזמן הבנתי שאין במה להתביש זה החיים ואי אפשר לברוח מהעבר.אז שיהיה לך יום טוב חמודה ותרגישי טוב.

יאיר5

New member
שאלה לאנשלית......

רציתי לשאול אותך כמה דברים תגידי יש לך אודיגו? אם בא לך לענות טוב אם לא גם טוב .

יאיר5

New member
מצטער על הניסוח בהודעה הקודמת..

הניסוח גרוע הכוונה טובה...
ראיתי שיש לך עוד כל מיני שאלית שרצית לשאול או שככה לפחות הבנתי וחשבתי שתרצי לשאול בפרטיות מחשבית(בצחוק) זו היתה הכוונה בקשר לאודיגו.

anshell

New member
חופשי אחי,ותודה על התשובות

אני פשוט נורא מתעניינת,ויש בי סקרנות לשמוע על הדברים ועל החיים שלך,כמו גם של טייגר,ואני כבר מזמן הבנתי שעצם היותכם נרקומנים לשעבר לא גורעת מהיותכם בני אדם,ואני לא שוללת אף אחד ( אלא אם כן פגעו בי,ואז אני לא שוללת,אני פשוט קוטלת..). בכל מקרה,האודיגו שלי הוא- 3789376 יום כתום,אני זמינה! ביי אנשל

יאיר5

New member
אנשלית יקרה אם עוד אנשים היו חושבים

ומרגישים כמוך העולם הזה היה מקום הרבה יותר נחמד וקל בשביל אנשים שרוצים הזדמנות שניה מהחיים. ותודה על המספר של האודיגו.הלואי שהחיים יתנו לך אנשלית כל מה שאת רק רוצה מהם מגיע לך.

anshell

New member
יאירוש כפרות,וטייגר אח שלי-

אני חייבת לציין שדיברתי עם יאיר באודיגו מקודם והוא קסם של בחור!!!!! טייגר,זה נכס לפורום שלך-שלנו! ואני ממש שמחה להכיר אותך! דיר באלאק אתה לא אומר מחר בוקר טוב! יום כתום אנשלית

יאיר5

New member
אינשלית נשמה את את בחורה מקסימה

ותהיי בטוחה שדבר ראשון שאני יעשה בבוקר(אפילו לפני המתדון) זה לאחל לך בוקר טוב ואחלה יום.
למרות שהפרחים וירטואלים הכוונה אמיתית ומכל הלב....

anshell

New member
זו תחילתה של ידידות נפלאה! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

ויאירוש-שיהיה לך אחלה של יום כתום! מתה עלייך! אנשלית

יאיר5

New member
אנשל תהיי בטוחה שזאת הרגשה ../images/Emo24.gif

הדדית וגם אני .. עליך

למעלה