שאלות לחורף

שאלות לחורף ../images/Emo113.gif

כאחת שיש לה אנדו'
אני יודעת שכדאי ורצוי לשנות תזונה לתזונה בריאה יותר ולעשות ספורט קליל כדי להתחזק והכי חשוב להיות שמיייייח אז להיות שמייייח אני מצליחה די בקלות
אבל תזונה וספורט ...........קשה קשה
לא מצליחה לגרור את עצמי לעשות ספורט כלשהו והכושר שלי די ....
שזה ממש עצוב ותזונה איך אפשר לשנות בלי להרגיש בחסרונם של המאכלים הטעמים.....איך אפשר לעבור את החורף בלי
. ולמה שאלות חורף
כי בחורף זה עוד יותר קשה לעשות דברים הגשם
והקור
מבריחים אותי לפוך ולפיגמה. מה עושים?

בלגן2

New member
כמוני כמוך

העיקר ששיגעתי את בעלי שיעביר אלינו הליכון ששכב אצל ההורים שלו במחסן. אבא שלו סינג'ר חבר עם טנדר גדול והם הביאו את זה ביחד.. אז גם שיגעתי את כולם וגם הפכתי את החדר שלנו להרבה יותר צפוף ממקודם (נו, חייבים שזה יהיה מול הטלויזיה, לא?) והשימוש היחיד שיש לו הוא בתור קולב
בהתחלה הלכתי כל יום אח"כ זה ירד ל3 ימים בשבוע עכשיו אני הולכת פעם בשבוע... זה ספורט זה??? ועל תזונה נכונה נא לא לדבר איתי. הייתי אצל דיאטנית לפני שבועיים וחצי לנסות לאזן בין כולסטרול גבוה- אנדו- צפיפות עצם ירודה. אז בואי נחשוב מה מותר לי לאכול..................................... קטניות!!!!!!!!!!!!!

נעמי 17

New member
המלצה

אין לי ממש זמן, ולא כסף להרשם לפילאטיס/ יוגה/חוג במכון כושר. מה עשיתי? הדלקתי טלויזיה. גיליתי את תכניות הבוקר עם הפילאטיס יוגה. ניסיתי, מה גיליתי? שאני לא מצליחה להשלים תרגיל אחד.
בתרגיל הרפיה הראשון נתפסו לי השכמות ! החלטתי שאני עושה כל יום קצת, כמה שאני יכולה בלי להכביד. אני יכולה לבשר לכן שאחרי כמעט שבוע אני מצליחה לבצע: חצי מהתכנית וזה אומר בערך 10 דקות. אבל מה, זה משתפר מיום ליום. מכוון שאני מפסיקה בזמן, אני מסוגלת להמשיך ביום שאחרי ולא נתפסת לשבוע. חוץ מזה ברוח ההשתפרות הכללית התחלתי לקחת ויטמינים וזה עוזר למצב העייפות הכוללת. והקשר לדיאטה, המנטרה שלי: אל תפסיקי לאכול את הדברים שאת אוהבת, פשוט תאכלי יותר מהבריא. תורידי 10% זה מספיק בשביל ההתחלה.

גם אני עצלנית מודה ../images/Emo9.gif

יותר גרועה ממני לא נראה לי שיש, גם אחותי וגם חברות מנסות לשכנע אותי להרשם לחוג או מכון כושר אני אפלו לא מנסה יודעת שלא אתמיד אבל מה שכן משתדלת לשתות הרבה וזה קצת סותם את התאבון
והתחלתי לעלות ולרדת במדרגות במקמום במעלית ( גרה בקומה 3 ) ומסתובבת ועושה הרבה סידורים על חשבון העבודה ( שוב מדרגות + הליכה )
צחוק צחוק ... אבל יש לי את המשקל המשוכלל הזה שבודק את כמות השומנים,שרירים ,ומים ותתפלאו הצלחתי להעלות את כמות השירירים והמים ולהוריד בשומנים המשימה הבאה להוריד גם במשקל

ר ו מ י ה

New member
אני מעניקה לעצמי את ../images/Emo47.gif העצלות

עצלנית ללא תקנה, לא מצליחה להתמיד בשום דבר ספורטיבי ולכן ממזמן כבר הפסקתי לנסות. מזל שאני מחוייבת להגיע באיזשהו אופן לרכב , אם לא גם אומנות ההליכה היתה עלולה להישכח... ולגבי ה-
עוד וידוי מביך- קראתי שהישראלי אוכל בממוצע תשעה קרמבויים לעונה. את המכסה (המגוחכת יש לומר!) אני סיימתי בסופ"ש אחד טעים במיוחד
אללי, יש עוד חורף שלם לפני!!!

מי שכתב כנראה לא אוהב ../images/Emo215.gif../images/Emo6.gif

9 לעונה? העונה רק באמצע, לספר כמה כבר אכלתי? בעצם אפילו אין לי מושג...הספקתי לספור

הליכה ברגל

שלום לך מנסיון הליכה היא דבר מצויין תמנעי מנסיעה באוטו/בוס וכו ותנסי כמה שיותר ללכת ברגל עם הזמן תרצי ללכת לכול מקום ברגל וכמו כן ההליכה היא ספורט נפלא מאזן ומשחרר מצויין, את הגוף להוסיף MP3 ובקבוק מים.

gui1

New member
מה דעתך על ריקודי בטן ?

אני מתה ללמוד אבל באיזור שלי אין לכן התלחתי לשחק כדורסל וזה ממש כייפ מוציא עצבים והמון טוטסטרון שאולי אצלנו נימצא בכמוניות ממש כייפ ומומלץ

אותך גיליתי עכשיו

ריקודי בטן - בעייה - אצלי יש פתיחות בטן הצלקות מאוד מכוערות והבטן כבר לא סימטרית אפשר לומר שיש לי "קוביות" רק כל אחד בצורה ובגודל אחר - לא נראה לי שאני או מישהו ירצה לראות את זה בכלל. כדור סל -

../images/Emo98.gifתשובות לכולן/ם או תירוצים

בלגן2 - מוכר אצלי גם לי היה מכשיר בטן כזה היום אין לו מקום בבית והוא מקופל במחסן - כבר הגעתי למסקנה שהמכשירים הבייתים האלה הופכים לקולבים או שסתם תופסים מקום בבית כשאין מקום בעצם בבית ולכן גם הפסקתי מזמן להסתכל עליהם בעלוני ויזה
נעמי 17 - גירשנו את הטלוויזיה מהבית אז נראה לי שהדרך היחידה לעמוד בזה זה לבוא אלייך
דוב דוב 2 - אני גרה בבית קרקע אין מדרגות ואני אוהבת את העבודה אז לא תמיד יש לי חשק לצאת. ר ו מ י ה - הרכב בדיוק עשרה צעדים מפתח הבית, וקרמבו מתביישת לספר לך אבל אני מחסלת בשבוע חבילה של 40. רק היום הצלחתי לחסל בלי שום בושה ויסורי מצפון 4 + פסק זמן + 5 תופוני שוקולד.
lee E - מה זה תפריט קל גם ככה ירדתי במשקל ושוב כל הבגדים יורדים מבלי לפתוח בכלל nachman של הצאט - יש לי את כל הסיבות שבעולם ללכת כי אני גרה בכפר אבל משום מה זה לא קורה והמקום היחידי שאני הולכת אליו זה לפרדס לעשות קטיפ פעם בכמה ימים זה לא נחשב. ומה שלום אישתך? ושוב מיליון תירוצים יש לי נראה לי שאין לי מספיק רצון - אז איך מקבלים רצון?

lee E

New member
קלים להכנה ומזינים

את יודעת, יש לי 4 פרוייקטים התפתחותיים שאני צריכה להשגיח על תזונתם.

נו אז תשלחי לי במייל

4 פרוייקטים התפתחותיים - זה באמת מצחיק. מה שלומך? ואיך החורף? ושלומם של ה-4 פרוייקטים שלך באמת? נישוקים

נעמי 17

New member
את מוזמנת לתרגול היוגה/ פילאטיס שלי

מתחיל בשעה 06:30 בכל בוקר. קטן עלייך.

בטח קטן

אני מתעוררת ברבע לשש כדי לצאת בשש וחצי לכיוון העיר הגדולה..... ובקרוב אני צריכה לעזוב כאן אז אני אבוא לגור לידך ואז לא תהיה בעייה כל בוקר אצלך בשש וחצי הקפה עלייך...

עצלנית....מי קרא לי? ../images/Emo4.gif

שונאת התעמלות.... תמיד שנאתי... ובחורף באמת שאי אפשר כלום!!!! קרררר לי ואני לא זזה מהתנור....(לאחר שהבאתי לידי הרבה דברים לאכול
) למרות שאני מנסה לשמור על תזונה בריאה יותר....ז"א: כבר הרבה זמן לא אכלתי המבורגרים, נקניקיות, קבבים... שמלאים בשומן. אוכלת לעיתים רחוקות (עד כמה שניתן) ביסלי ובמבה הקרקרים היחידים שאני אוכלת (חוץ מכמה פעמים שנפלט לי) זה הקרקרים מחיטה מלאה/סובין/שיבולת שועל של לחמית...משתדלת לאכול לחם מקמח מלא (חוץ מימי שישי-שבת - באמת מתי יתחילו להכין חלות מקמח מלא???) טוב, רק בדברים האלה הצלחתי... ובתחילת חודש דצמבר התחלתי פילאטיס רצפה/מזרון, הכרחתי את עצמי... וכשמשלמים לחוג יוצאים גם בגשם
וכל כך קשה לי שם שנשים שמבוגרות ממני ביותר מ- 15 שנה גמישות יותר... לא התעמלתי מאז בי"ס (וגם שם בקושי)... אני מרגישה שם כמו אחת בת 80 (ואני לא מגזימה). כל הכבוד לכל המתעמלים/ות למיניהם/ן!!

אליסהב

New member
גם אני מלכת העצלנות ../images/Emo47.gif

לא אוהבת להתעמל בחדרי כושר ויותר מכך - אני לא מאלה שמצליחות להתמיד להתעמל לבד, אם כבר אני נרשמת למכון/לחוג, זה חייב להיעשות עם חברה כי לבד...אחרי כמה מפגשים אני כבר לא הולכת. דווקא לא הייתי מתנגדת להירשם לחוג פילאטיס/יוגה אבל אני לא מצליחה למצוא חברה מהאזור שתרצה לבוא איתי. לפני כמה חודשים שכנעתי את בעלי היקר ללכת בערבים ובאמת הצלחנו להתמיד קצת אבל...אז התחיל להיות קר מאוד והפסקנו. אח"כ התחילו לי הכאבים, העייפות הנוראית, הניתוח וכו'. בראש רצה לי מחשבה לחזור להליכות. נראה אם ומתי זה באמת יקרה
בכל מקרה, גם אני מנסה להקפיד על אוכל בריא. בד"כ זה מצליח. כל הכבוד למתעמלות ולמתמידות!

למעלה