שאלות לחברי הפורום

DIRRTY

New member
שאלות לחברי הפורום

למה אתם אוהבים את אנגלינה גולי?
מאיזה סרט הכרתם את אנגלינה?
מה לדעתכם מיוחד באנגלינה?
מה מעצבן אותכם באנגלינה?
במקרה ואנגלינה פורשת אתם...?
במקרה ואנגלינה מתגלת שאנטישמית (אין סיכוי אז לא לקלל אותי) אתם....? זהו מקווה שתענו ותהנו

pinoki

New member
אני ראשונה ... בוקר טוב ../images/Emo42.gif

למה אתם אוהבים את אנגלינה גולי? אממ למה?... זה יהיה ארוך... נקצר.. בגלל האישיות הנפלאה שלה, האכפתיות, ה"ילדה הרעה" שלה בסרטים, היופי המיוחד שלה, האופי שלה הצניעות .... פשוט הכל
מאיזה סרט הכרתם את אנגלינה? הכרתי אותה באקרים (מרדף ממוחשב) והתמכרתי אליה בג'יה
מה לדעתכם מיוחד באנגלינה? השפתיים |
מה מעצבן אותכם באנגלינה? יש דבר כזה
במקרה ואנגלינה פורשת אתם...? פורשים יחד איתה
סתם... למה שהיא תפרוש
הקהל , המעריצים זה חלק גדול ממנה, ובגלל זה אני מתה עליה , היא פשוט לא תעשה את זה.
במקרה ואנגלינה מתגלת שאנטישמית (אין סיכוי אז לא לקלל אותי) אתם....? טוב שאמרת שאין סיכוי... באמת איו סיכוי... אז אני לא מצליחה לדמייו את זה... סוריי היה כיףףף.... תמשיכו

¥EleVatioN¥

New member
צהריים טובים../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

אני אוהבת את אנג'לינה בגלל שהיא בנאדם מתוקקקק והיא תורמת והיא עוזרת כמה שהיא יכולה..
טומבריידרררררררררררר ה-סרטטטטטטטט ה-שולטטטטט
אמממ האופי שלה..היא משוגעת כזאת טיהי, והשפתיים כמובן...וגם הורידים של הידיים שבולטים
מעצבן אותי באנג'לינה שהיא אומרת שלארה צריכה להיות יותר נשית, וכל זה
אם אנג'לינה תפרוש אני אלך עד לשם ויגרום לה לחזור או שפשוט אקווה שיהיו לה חיים טובים יותר
מגלה אנטישמיות? היא דיי מרחמת על העיראקים לא
אבל מה אני יעשה...לאדעת

קיטיקט

New member
אוקיי,אני עכשיו.

אני אוהבת אותה בגלל שהיא האדם הכי נפלא בעולם:היא טובה,היא מעניינת ,חכמה,מוכשרת ויפה באופן בלתי רגיל.
אני זוכרת רק שראיתי סרט שלה בהולמרק:נשים אמיתיות.והתחלתי להתעניין.
הכל מיוחד בה,האופי שלה ,המראה שלה,האישיות.
מעצבן אותי?קשה לחשוב על משהו,אני חושבת זה שהיא התחתנה עם בילי בוב הסוטה מין.
במקרה והיא תפרוש אני אמשיך לאהוב אותה.
אין סיכוי אפילו בעוד מיליארד שנים שהיא אנטישמית.

Little Dyke

New member
טוב ...

למה אתם אוהבים את אנגלינה גולי?היא כוסית עולם !!! יש לה גוף סוף אני צריכה להמשיך :) מאיזה סרט הכרתם את אנגלינה? ג'יה מה לדעתכם מיוחד באנגלינה?הכל היא מושלמת , מה שמיוחד בה זה שהיא לא כמו כל הבנות העדינות האלה היא יותר מגניבה . מה מעצבן אותכם באנגלינה?שהיא נשואה במקרה ואנגלינה פורשת אתם...? מ-ת-א-ב-ד-י-ם !! במקרה ואנגלינה מתגלת שאנטישמית (אין סיכוי אז לא לקלל אותי) אתם....? אין מצב !!!!!!!!!!

אממממ סתם שאלה...

למה אין מצב שהיא אנטישמית(סתם מעניין אותי לדעת...
) למרות שגם אני חושב שאין סיכוי אגב ברוכה הבאה ליטל דייק.
נ.ב אתם כבר עניתם על התשובות שלי אז ככה שאין טעם לכתוב שוב

pinoki

New member
מה זאת אומרת אין טעם לכתוב שוב...

אבנר תענה
מהר מהר (כדברי אורלי)

¥EleVatioN¥

New member
ברוכית הבאית../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

ליטל דאק
אני אורלי

קיטיקט

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתהני כאן,כולם פה נורא נחמדים:)

itsme18

New member
../images/Emo47.gif מלכה.

הא, תשובה שהעלתה לי חיוך ענקי על הפנים... אז, למה אני אוהבת את אנג'לינה? מתחלק ל3 (כמו כל דבר בצבא): 1. היא הדבר הכי יפה שראיתי בחיים שלי. צריך להוסיף? 2. היא שחקנית אדירה. סרטים כמו ג'יה, נערה בהפרעה... סרטים איכותיים שהמשחק המצוין שלה מתבלט (ואני מוצאת את עצמי בוהה בה, אבל זה פרט שולי). 3. האופי שלה (או לפחות מה שהיא מקרינה ואומרת בגלוי). נגיד, זה שהיא הצהירה בגלוי שהיא אוהבת בנות (הזדהיתי). זה שהיא ה"באד גירל". נפלא. שאלה שניה? :) הכרתי אותה בג'יה. התאהבתי. מה מיוחד בה? מה לא? היופי, המשחק, האופי. התרומה לחברה. מה מעצבן? הבחירות שלה בגברים. ויאללה, שתוציא כבר עוד סרט! אם היא פורשת אני אשב ואסתכל על התמונות שלה עד יומי האחרון. אם היא אנטישמית? אני אוותר על לטוס איתה לקפריסין ולעשות חתונה לסבית ענקית :)

למעלה