שאלות לחברה...

I t a y l

New member
שאלות לחברה...

אוקי נתחיל מזה שכבר עברתי קורס נהיגה באלפא הרצליה. רציתי לדעת מה השלבים וכיצד מתקדמים בספורט ? ברור שיש צורך באימונים ונסיון, אבל מהם השלבים לאחר מכן- כלומר האם קונים קארט ? מתחרים על קארטים של המועדונים למינהם ? אם מישהוא יכול לפרט את התהליך זה יהיה מצויין. בנוסף רציתי לשאול מה נותן לי הקורס של אלפא קארטינג חוץ מההנחות והאפשרות להתחרות בליגה שלהם ? איתי.

Tal Aviel

New member
כנס.

שלום איתי, קודם כל ברוך הבא לעולם הקארטינג =] הקורס דבר ראשון נותן לך קצת ניסיון וידע בקארטינג. בנוסף, כמו שאמרת, הקורס מאפשר לך להתחרות במרוצי ליגה ! בשלב שלך עדיין אין צורך בקניית קארט. החזקת קארט פרטי מחייבית השקעה רבה של זמן וכסף (והרבה כסף) כמובן שיש צורך בניסיון לא קטן על-מנת להתחרות כמו שצריך בקארטינג 2 פעימות. (קארטינג 2 פעימות אלו הקארטים שקונים בדרך-כלל ואיתם מתחרים. כרגע הליגה ל-2 פעימות נמצאת באלפא-קארטינג מיני ישראל) עכשיו מה שאתה יכול לעשות בעצם הוא להתחיל לצבור ניסיון ב-4 פעימות ולהתחרות. יש מספיק מה ללמוד ב-4 פעימות, וכמובן אפשר להנות מזה הרבה זמן =] מחר מתקיימת תחרות באלפא קארטינג סניף מיני ישראל, אם התאמנת מספיק אולי כדאי לך להשתתף. יש שם הרבה נהגים ובתחרות הקודמת גם היו נהגים חדשים כך שתוכל להתשלב לא רע אני מאמין. אז.. שיהיה בהצלחה ! טל אגב, אתה מוזמן לבקר באתר הקארטינג MyKart. Www.MyKart.Net

I t a y l

New member
תודה רבה

בנוסף רציתי לדעת האם ניתן להשתתף בליגה של מועדונים אחרים ?

בנקלה

New member
ליגות

בעצם כל עוד יש לך תעודת נהג, המועדונים השונים (אלפא, מגה...) אמורים לפתוח לך את הקארטים ולתת לך להשתתף בתחרויות.

בנקלה

New member
בנוסף

לפני התחרות הראשונה שלך מנהל הליגה בוחן את הנסיעה שלך כדי לאשר את השתתפותך. אני מאמין שאפילו אם פרוקארטינג לא מקבלים תעודת נהג של אלפא הם יאשרו את השתתפותך אם אתה יודע לשלוט בקארט.

לבן קלה

למה פרו קארטינג לא מקבלים רישיון של מקום אחר? אני למשל באתי ממגה ודוד מנהל המקום נתן להשתתף בליגה שלו. אז אל תגיד דברים לא נכונים.

I t a y l

New member
מבחינת מקצי אימון?

מבחינת מקצי אימון במסלול אחר ? לא יגבילו ?

Tal Aviel

New member
לאיתי

קודם כל כל סניפי אלפא-קארטינג פותחים לך (חיפה, מיני-ישראל והרצליה) שזה כבר לא מעט. בנוסף, אם תגיע לפרוקארטינג ותראה שאתה מסוגל לשלוט בקארט כמו שצריך לא צריכה להיות לך בעיה להתחרות שם ולנסוע ללא הגבלת מהירות. כנ"ל כל סניף אחר בארץ. שיהיה בהצלחה טל

בנקלה

New member
...

אמרתי שפרו אמורים לקבל את התעודה ואז אמרתי שזה בכל מקרה לא ממש משנה מבחינת הליגה... לא אמרתי שהם לא יקבלו

אמרתה שהם לא מקבלים

אם אתה רוצה תקרא תהודעה שלך למעלה אין לי כוח להתווכח איתך

בנקלה

New member
....

באמת... ניסחתי את עצמי בצורה רעה... אתה מבין למה התכוונתי....

I t a y l

New member
עוד שאלות שעלו בנושא:

1. מה עלות השתתפות בליגה והשכרת קארט למרוץ ? 2. כמה מקצי אימון עשיתם לפני כניסה לליגה ? 3. האם יש צורך לקנות ביגוד או ציוד מיוחד ? 4. האם יש ימים שבהם המתחרים בליגה עושים אימונים יחד ? 5. שאלה אחרונה לידע כללי- מה עלות קארט 2 פעימות ועלות אחזקה ממוצעת לעונה . איתי

Tal Aviel

New member
תשובות לשאלות

1. עלות מרוץ ממוצעות הינה בין 200 ל-300 ש"ח (200 ש"ח לרוב המרוצים, 230 ש"ח למרוץ במיני-ישראל, 300 ש"ח למרוץ איש הברזל בפרוקארטינג) המחיר כולל את השכרת הקארט מן הסתם וקסדה. 2. קשה לספור :) הייתי הולך פעם בשבוע ולאחר כמה שבועות החלטתי שאני עובר קורס קארטינג... הדרך מהקורס לליגה הייתה מאוד קצרה. 3. אני לא יודע אם להגדיר את זה כצורך, אבל חלק גדול מהמתחרים קונים לעצמם ציוד לאחר כמה מרוצים. (לי אישית יש קסדה, מגן צוואר וכפפות) כפפות עוזרות לנהיגה ובסניף מיני ישראל הן אף חובה ! מגן צוואר אמור לעזור בתאונות. 4. כן. אבל זה תלוי לגמרי במתחרים ולא בשום דבר אחר... 5. אין לי מושג. קארט 2 פעימות חדש אני משער עולה בין 15 אלף ל-20 אלף ש"ח וקארט יד שניה בסביבות ה-7000-10000. אל תקח את זה בטוח. האחזקה יקרה, אבל אני לא יודע להגיד לך כמה יקרה.... בהצלחה טל אגב, אשמח לענות לך על שאלות גם בפורום האתר MyKart.Net, לשם אני נכנס יותר מאשר לכאן.

בנקלה

New member
תשובה 4

אם אתה מעוניין להצטרף לקבוצת נהגים שנפגשת פעם בשבוע..תקרא את ההודעה שלי קצת למטה

לבן קלה

תגיד מה אתה רוצה מכולם? לא כולם מחיפה והילד הזה בכלל מהרצליה אז איך אתה רוצה שהוא התאמן איתך יאלה חאלס פירסמת את זה בכל הפורומים הוא בטח ראה את זה כבר.

BaZbAzOn

New member
דן!!!

קודם כל, מזל טוב על הזכיה בלטרון (לא הספקתי להגיד לך). דבר שני- אני מבקש ממך! יש לכולם חופש לכתוב מה שהם רוצים, בטח אם זה מגיע מכוונות טובות. אתה לא מכיר את בן, אני כן- רק שתדע שהוא ילד מאוד נחמד ויש לו רק כוונות כאלו. לכן אין צורך סתם לתקוף- יש לו זכות לפרסם מה שהוא רוצה, בטח כל עוד זה בגבולות המותר (ואצלו זה בטח בגבולות). נתראה
שבוע טוב...

למעלה