שאלות לזיהוי שירים>>>>>>>>>>>>>>>>>

eyal-m

New member
שאלות לזיהוי שירים>>>>>>>>>>>>>>>>>

<<<: 1] "אני עוד זוכרת שניזכרת לעד..."או משהו כזה; שם המבצעת: שרית חדד, זה אני יודע אבללללללל שם השיר??? 2]"I CAN SEE IT IN YOUR EYES, THERE IS SOMETHING..." זה ציטוט מתוך שיר חדש ששמעתי לאחרונה ברדיו, מה שם המבצע/ת/ים? ושם השיר? 3]"חבל לי על הזמן, אני בחור חרמן...."; שם השיר: בחור חרמן - נכון? שם המבצעים: כל אתניקס?/רק זאב נחמה? עם צופית גרנט. [???] 4]שיר משנת 1997 שניקרא "אקוודור": איך רושמים זאת באנגלית כי אני משער שזהו גם שם השיר ומיהו המבצע? <>זה הכלללללללללללללללללללל תודה רבה מראש עמיתי לפורום שלכם איל הפלייליסטי:]]]]]]]]]

Lee Tergesen

New member
../images/Emo125.gif תשובות לחלק מהשאלות...

2. Lasgo - Something מלים כאן 4. Sash! - Ecuador מלים פה ביצ´ר

eyal-m

New member
תודה רבה עכשיו1ו3ואני משחר אתכםםםםם

איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייל

eyal-m

New member
תעשה טובה לעצמך ותשתוק, וחוץ מזהההה

מי אתה בכלל אני ותיק פה בפורום תחזור לפורום קרמיקה ששמעתי שאתה מככב שם שלוםםםםםםםם

rizla

New member
איל שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אנשים, תרדו ממנו, חלאס. למי שלא מבין עדיין, למה אייל מגיע לפה כל יום ראשון באטרף, אני אסביר שזה קשור ל
ולקבוצה
מסויימת. תפסיקו להתרגש

eyal-m

New member
אז ככה>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

<<<דבכר ראשון אני יותר ותיק מההוא ואני תמיד מגיע לפה באטרף כמו כולם ואכן אני אוהד שרוף של מכבי חיפה אבל זה לא קשור ואני בטוח שאתם לא מיתרגשים עכשיו בוא נפסיק עם הביקורות כי זה לא פנאי + פה!!! טוב אולי תענו לייייייייייייי

eyal-m

New member
מי זה איזיקיס??? על כל פנים, נסו>>>

<<<לענות לי על 1; 1] "אני עוד זוכרת שניזכרת לעד..."או משהו כזה; שם המבצעת: שרית חדד, זה אני יודע אבללללללל שם השיר??? תודה שווווב איל

למעלה