שאלות לות

amitk80

New member
יש עוד חנות טבע

שנקראת ניצת הדובדבן בשכונת זיו שבנווה שאנן. מרחק של דקה מתחנת אוטובוס. בהצלחה

להגיש תמיד אפשר

הגשה כרגע תהיה במתכונת של הרשמה מאוחרת, כיוון שההרשמה הרשמית נסגרה בסוף יוני. לפעמים אנשים מבטלים ואז מתפנים מקומות לאלה שנרשמו מאוחר, אם מחליטים שהם זכאים למעונות ואם הם לא נורא רחוק ברשימת ההמתנה. בכל מקרה, אפשר להירשם ומקסימום לבטל את ההרשמה. עד יום קבלת המפתח עוד אפשר לבטל ללא תשלום או קנס כלשהו. בקשר לקבלת חדר לבד, זה אפשרי רק אם יש לך סכם או פסיכומטרי מעל 700, ואני לא בטוחה אם זה תקף בהרשמה מאוחרת. חדר לבד (בדירה ל-6 שותפים) עולה בסביבות 1000 שקל לחודש כולל ארנונה ומים, לא כולל חשמל.

ARIK667

New member
תגובה

ואו למה המחיר כל כך יקר? יש לי חברים בטכניון ובבן גוריון ששם המחירים נעים סביב ה 700 ש"ח- כולל הכל. האם ניתן להגיש בקשה עוד בטרם הודעת הקבלה לאונברסיטה? שאלה נוספת איך אני מגיש בקשה למעונות? חיפשתי ולא מצאתי טפסים באתר האינטרנט.

stkachov

New member
המחיר יקר

מכמה סיבות 1. נדל"ן - האיזור בו נמצאץ האוניברסיטה הוא מהיקרים בחיפה מבחינת הנדל"ן. לעומת הטכניון ובן גוריון ששם המצב הוא הפוך. 2. תרומות - אונ' חיפה לא מקבלת כל כך הרבה תרומות כמו מוסדות אחרים, לכן אתה זה שנדרש לשלם יותר. 3. אתה משווה לטכניון ובן גוריון, אבל אתה יכול גם לעשות השוואה לאונ' תל אביב ולעברית, ולראות שהמחירים שם גבוהים יותר

ARIK667

New member
אוקי

יש לך מושג האם ניתן להגיש בקשה עוד בטרם הודעת הקבלה לאונברסיטה? אם כן אז איך?

המעונות ממליצים להירשם כמה שיותר מוקדם

על מנת שאם תתקבל יהיה לך מקום. כרגע בכל מקרה מאוחר למדי גם למעונות, כך שלא נראה לי שזה משנה. טופס ניתן למצוא בחנות אקדמון באוניברסיטה. צריך להגיע לשם פיזית, או להתקשר ולבקש שישלחו לך הביתה בתוספת תשלום. פרטים באתר המעונות.

ARIK667

New member
שאלה

לגבי הקורסים באנגלית- כמה שעות שבועיות זה דורש בהנחה שאני חייב לעשות את כל הקורסים- כלומר קורס של בינוני 1. ואיך המבחנים של קורסי האנגלית בנויים- כמו בפסיכומטרי?

למעלה