שאלות לדוגפון

dek100

New member
שאלות לדוגפון

לכבוד הדוגפון יש לי מספר שאלות , א. אתם כבר בקשר עם קשת ולקחת כמה סדרות מקשת אז אז מה עם הבעייה עם השיר שלנו. ב. אני ראייתי בעבר הרבה רוצים הצגות ולכן אולי קצת יותר תתאמצו ותגיעו לפשרה עם הבימה או תאטרון חיפה אולי תסיפו קצת כסף ,כמו שנאמר בצלילי המוסיקה אולי תגיד למנהלים שישנים וחורפיים ולא מתעקשים על הצגות אולי שיתפשרו קצת . לא צריך להשתפן אלא להתכופף קצת . 3. וכן מתי תודיע איזה תוכניות יעלו בגטיקס לפי סדר מסויים . 4. אם באמת לא תצליחו את הבימה אז תנסו את תאטרון חיפה אם הם היו הראשונים , הבימה והקאמרי יצטרפו בשימחה להם יש את רובין הוד ,את סיפור הפרברים ועוד הצגות מהנות .אילוף הסוררת , עיר הנפט עם כפיר לוי וגם אולי תנסו לקנות את הצגות לילדים ונוער בבתי ספר למשחק . כמו את אניהו -סיפורים על אתגר קרת, אולי על רחל , מסמינר הקיבוצים . 5. לקשר הערץ הבידור החדש תנסו בכל זאת את רמת -אביב ג' הגדולה לשים בויאודי בגלל שאין להם אפילו שידורים חוזרים 6. עם הרבה רוצים את מכת מדינה אולי תעשו מאמץ להשיג את הזכויות ולשדרם בויאודי כי אני רוצה להקליט את 1000000 את המכות של נטלי עם אינגה ועדינה . דקל דקל

DIGIPOPOO

New member
תשובה חלקית.

1) לכל סדרה יש צורך ברכישת זכויות, זה לא שאם כבר יש קשר עם קשת היא יכולה להביא את הסדרה. מה גם שקשת היא לא בעלת הזכויות, היא רכש אותם מ"טדי הפקות". בהפקת השיר שלנו הייתה שותפה יס ולכן הסיכוי שהסדרה תעלה לVOD היא אפשית. 2) הרעיון בהבימה היה לקחת את מאות ההצגות המצולמות שיש כבר יש במקום ולהעלות אותם, ולא להתחיל לצלם הצגות. אין כאן נושא של "תוסיפו עוד קצת כסף" מדובר בסכומי ענק, ובמידה והדבר מתאפשר הוא נעשה, במקרה הזה הוא לא התאפשר. 3) כתבתי תשובה חלקית, לא? 5) אין קשר בין הערוץ לרמת אביב ג'. הערוץ רכש את זכויות השידור מגלובוס גרופ, ואם רוצים שהסדרה תעלה לשירות יש צורך לרכוש אותן מגלובוס. רשיון שידור בערוץ שונה מאוד מרשיון שידור בVOD. 6) הדבר תלוי גם בערוץ ביפ, והוא נבדק.

למעלה