שאלות לגברים

lironbi

New member
שאלות לגברים../images/Emo70.gif

1. יש מצב שאחרי פגישה אחת עם בחורה תדעו מה הכוונות שלכם לגביה(בלי סקס)? 2. אתם מעדיפים לחתונה: בחורה משכילה עם קריירה מצליחה או בחורה ממוצעת אבל כזאת שמבשלת/מנקה/מכבסת וכולי'? 3. למה כשאתם מתאהבים אתם בורחים? 4. אתם באמת כל כך קשורים לאמא או שזה סתם עוד תירוץ לפרידה?

תשובות

1. יש מצב שאחרי פגישה אחת עם בחורה תדעו מה הכוונות שלכם לגביה(בלי סקס)? <<<<< כן , יש מצב. 2. אתם מעדיפים לחתונה: בחורה משכילה עם קריירה מצליחה או בחורה ממוצעת אבל כזאת שמבשלת/מנקה/מכבסת וכולי'?>>>>> אני מעדיף בחורה טובת לב, מבינה, שלא תבשל שלא תנקה , מה איכפת לי? זה מה שמשנה בבחירת אישה? שאלה טיפשית וחסרת הגיון, שאלה מטופשת. . למה כשאתם מתאהבים אתם בורחים? <<<<< תרשי לי לומר לך שגם השאלה הזו מיותרת , אבל יאאלה שיהיה, אישית אם אני בטוח שזה הדדי - זה ימשיך. זה כל מה שיש לי לומר על שאלה מכלילה שכזו. 4. אתם באמת כל כך קשורים לאמא או שזה סתם עוד תירוץ לפרידה? <<<< נו שויין, אני קשור ללב. תגידי, מה הגבר הזה שגרם לך לשאול שאלות מכלילות כאלה?

אורזמן

New member
עבודות הבית מתחלקות בשווה

אתה כותב שלא אכפת לך 'שלא תבשל שלא תנקה' או שיש לך אופציה להחזיק עוזרת 24 שעות שתעשה את זה. חמודי תתעורר... כשרק אתה מנקה, מבשל וכך אתה מרגיל אותה והכל מתוך אהבה ואכפתיות, היא תתרגל וקשה יהייה לשנות הרגלים. אחרי זמן מה, זה יעשה את שלו ואתה תרגיש כמה טעית ברעיון האוילי. אם טעיתי בך, מתנצל מראש.

Vdrums

New member
תשובות.

1. לא, בלי קשר לסקס, את יכולה לדעת מה כוונותייך לגבי בחור אחרי דייט אחד??? אני לא מאמין. 2. אני מעדיף מישהי שהיא קודם כל בן אדם שאני אתחבר אליו מכל הבחינות אח"כ אני אחשוב על דברים אחרים. אני לא עושה חלוקות כאלה. השאלה שלך די מגוכחת. 3. מי בורח? כנראה נתקלת בפחדנים. 4. שוב, נתקלת בכמה אדיוטים. שטויות תעבירי הלאה. כל ההכללות האלה מיותרות.

voguemaster

New member
רק בשבילך ../images/Emo13.gif

1. כן, יש. אם היא לא עושה לך את זה, כנראה שזה לא יקרה בעתיד. זה אומנם לא אקוטי כמו אצל נשים אבל בד"כ זה ככה. 2. שאלה קשה. קשה לי עם רוב הבחורות כי הן לא מאתגרות אותי אינטלקטואלית בכלל. אני מניח שאני אצטרך מישהי שהיא משכילה אבל מעבר לזה יש תכונות חשובות הרבה יותר. 3. יש מגוון סיבות למה אנשים בורחים. אחת מהן היא שהן נלחצים. השניה היא שהם מבינים שזה לא הדדי. יש הרבה.. 4. לא מכיר כזה תירוץ
.

אורזמן

New member
העדפות מהרשימה

פגישה, חצי פגישה.....לפעמים אפשר לדעת אחרי פגישה ראשונה, אבל רק לפעמים... חתונה או קשר רציני... זה צריך להיות מכלול של נושאים, אי אפשר להתייחס לרשימה. אהבה... אולי זה שהיה איתך ברח מבישנות , רגליים קרות, תירוץ קלוש או שסתם היה נראה לך כך. אמא... כל אחד עם האמא שלו וזה עוד תירוץ.

joshh

New member
דעותי......

1. יש מצב שאחרי פגישה אחת עם בחורה תדעו מה הכוונות שלכם לגביה(בלי סקס)? --- אין קשר לסקס בכלל, לא, רק אם החיסרונות שלה בולטות ולא לטעמי. 2. אתם מעדיפים לחתונה: בחורה משכילה עם קריירה מצליחה או בחורה ממוצעת אבל כזאת שמבשלת/מנקה/מכבסת וכולי'?---- בחורה ששווה לי, בגובה עניים. כלומר, כמו חברה שלי, עצמאית עם דעות משלה. 3. למה כשאתם מתאהבים אתם בורחים? --- מי זה אתם ? אני מתאהב ומעריך. 4. אתם באמת כל כך קשורים לאמא או שזה סתם עוד תירוץ לפרידה? --- אני קשור לעצמי ומודע לעצמי. לגבי השאלות שלך: אני חושב שהשאלות שלך באים ממקום כואב, ואת מכלליה. ויש ויש במידה שווה גם אצל נשים וגם אצל גברים. הדברים שציינת אני מכיר משני צדי המתרס. אולי לא הכרת בחורים כמוני :) אני מאחל לך למצוא בחור אכותי ולהכיר את הצד הגברי הטוב. joshua

magenta73

New member
לירון

אני חושבת שאני מכירה את הסיפור שלך מפורום אחר. שם לא עניתי כי אני לא כותבת בו. רק רציתי להגיד לך, קודם כל, שעשית את הבחירה הנכונה. מה שהיה שם ממש א.לא קורה בדרך-כלל וב. קצת חולני. (או פולני... אותו הדבר...). ותאמיני לי שמה שעברת הוא, מאוד קיצוני, באמת. אני לא מכירה הרבה גברים שעד כדי כך קשורים וקשובים לאימם שהם אשכרה מוכנים לעשות כל מה שהיא אומרת. ההפסד הוא שלו. לא שלך. אין לך מה לעשות עם בחור בלי עמוד שידרה. בבקשה אל תכללי ואל תחשבי שהסרט הזה שיך לנחלת הכלל. כי הוא ממש לא. שיהיה לך רק בהצלחה בהמשך!

joshh

New member
לגבי ההיקשרות לאמא ....

אני קצת חולק, זה קיים הדבר הזה אצל המון אנשים, אבל אני חושב באופן שווה גם אצל הנשים (ואם היא לא קשורה לאמא היא קשורה לאבא). שזה בעיה בפני עצמה....... אבל להכליל זה כבר סיפור אחר...כי לדוגמא - אני לא כזה ויש עוד המון שלא. להגיד מ"ס % אני לא יודע כי לא קראתי מחקר על זה. פשוט צריך לראות את הסימנים לפני שניכנסים לקשר שכזה או לגלות בתחלתו, וגם אז יש דרכי פיתרון שלעצמם. joshua

למעלה