שאלות לגבי TOEFL

snowhite7

New member
שאלות לגבי TOEFL

רציתי לדעת איפה המקום הכי טוב ללמוד לבחינת ה TOEFL בארץ, והאם מומלץ ללמוד לבחינה במסגרת קורס או שמספיק לקנות ספר הדרכה? (עבור מי ששולט ברמה גבוהה באנגלית) אשמח לקבל כל מידע באשר לבחינה. תודה

Taliy

New member
TOEFL

הבחינה היא לא קשה. אפשר ללמוד לבד בהחלט, אבל מומלץ לקחת איזה שיעור אחד בכתיבת חיבורים, כיוון שיש להם דרישות מאוד ספציפיות לגבי החיבור.

לדעתי הבחינה כן קשה

האנגלית שלי טובה, אני אפילו חייתי 3 שנים בארה"ב בעבר, והבחינה הזאת היתה קשה בחלקה , מרוכזת מאוד ומלחיצה. הציון שקיבלתי הוא 550, שזה עובר (הייתי צריך מעל 500) - מה שאני עשיתי זה בחינה דיאגנוסטית במכון GMAX - שם הם לוקחים המון המון כסף, לכן אני לא מציע לך לקחת שם קורס או שיעורים פרטיים דרכם, אלא אם את ממש חייבת, ולקחתי עוד 3 שיעורים פרטיים ממורה לאנגלית שמכירה את הטופל. אני מציע לך בכל מקרה לעשות בחינה דיאגנוסיטת (בחינה במתכונת של הבחינת טופל) באחד המכונים - או GMAX או ידע-פלוס, בשביל לדעת איך הבחינה הולכת ומי נגד מה... ואם אחרי שתעשי את הביחנה הדיאגנוסטית את תרגישה שעדיין את צריכה חיזוק תקחי כמה שיעורים, או תקני לך ספר +CD של הדרכה ובחינות לטופל. דרך אגב - קחי בחשבון שהבחינה היא בערך 4 שעות, ויש לך רק 5 דקות באמצע לעשות פיפי ולשתות - חוץ מה-5 דקות האלה, אסור לך לצאת לשירותים, אסור להכניס אפילו כוס מים. תנאים באמת מזויעים.

Taliy

New member
אתה מדבר על TOEFL בכתב?

היום בארץ יש רק CBT. בחינה ניתן לעשות פשוט דרך האתר של ה-TOEFL שם יש שתי בחינות לדוגמא. ושוב לדעתי רצוי ספר+CD ואם יש צורך אז שיעור חיזוק בכתיבת חיבורים.

מה זה CBT ?

בכל מקרה, זאת היתה בחינה שכללה שמיעת קטעים, קריאה של מאמרים, דקדוק והשלמת משפטים, וכתיבת חיבור. זה עולה 130 דולר (600 ש"ח) וצריך להרשם לזה דרך הנציגות שמייצגת גם את ישראל, שנמצאת בהולנד.

Taliy

New member
CBT

זו הגירסא הממוחשבת של הטופל, והיום רק היא קיימת בישראל. והבחינה לצערי כבר "קפצה" ל-150$.

snowhite7

New member
TOEFL - 130$

שילמתי היום על הבחינה 130$, שזה גם סכום מטורף לכל הדיעות למבחן בן 4 שעות מול מחשב.

TOEFL

היי SNOWHITE, אני מלמדת שיעורים פרטיים ב-TOELF באזור המרכז ואזור ירושלים, כולל הדרכה בחיבור. זה נכון שהם מחפשים מבנה מאוד מסוים של החיבור. תצרי קשר אם את מעונינת לשמוע פרטים. 055-280820

למעלה