שאלות לגבי 6680 - חשוב, לקראת קניה

lirantal

New member
שאלות לגבי 6680 - חשוב, לקראת קניה

מה המצב אנשים, אחרי הרבה מאוד התלבטויות אני רוצה לקנות את המכשיר בנ"ל - נוקיה 6680 עושה רושם של מכשיר אמין + המון תגובות חיוביות עליו. הייתי רוצה להיות סגור על הדברים הבאים, תודה מראש: 1. המכשיר עובד על מעה"פ מסוג סמביאן - האם זה אומר שאוכל להריץ תוכנות מסרים כמו Messenger ו ICQ מיוחדות לסמביאן? 2. האם אפשר לנגן קבצי DivX (כבר ראיתי כמה תוכנות לזה) ומעניין אותי לדעת אם למישהו כבר היה את העונג לנסות (אשמח לקבל תגובות). 3. האם אפשר לסנכרן את היומן שם עם אוטלוק? 4. מישהו ניסה להריץ על זה VNC/SSH או שאלה נתמכים רק במערכות כמו Imate, PocketPC וכו'... 5. אפשר לגלוש באינטרנט לאתרי Flash? שאלה אולי יותר קריטית - אני חושב לרכוש את המכשיר יד שניה ממישהו בסביבות ה 1300-1500 ש"ח לעומת אורנג' שמכורים אותו ב 2500 ש"ח בערך. כדאי? שווה? אשמח לדעתכם תודה שוב

A B N

New member
כמה תשובות

1. תוכל להריץ תוכנות כאלו, ואפילו יש לי אחת כזו שמתחברת לך ךמסנג'ר ולאייסיקיו בו זמנית. הבעי היא שהיא משתמשת בחיבור ה internet 3g מה שאומר שהפלאפון משתמש בחיבור כמו מודם רגיל מה שמחייב אותך בתשלום נוסף (לא כלול בחבילה של ה 20 שקל של הדור שלישי). כל מגה- 9 שקל. חבילה של 150MB בגלישה דרך החיבור הנ"ל תעלה לך 80 שקל, מה שהופך את העסק ליקר ומשאיר אותי להשתמש ב TJAT הישן והאמין, אפילו שזה לא ממש נוח. 2. אני יודע שאפשר לנגן קבצי avi ולראות סרטים באורך מלא (אם יש לך מספיק זיכרון כמובן), חבר שלי עושה את זה הרבה במכשיר שלו. דיי נחמד. 3 אני לא יודע מניסיון אישי, אבל אני יודע שיש אפשרות לסנכרן את המכשיר עם תוכנת האאוטלוק שבמחשב. 4. סליחה על הבורות, אבל מה זה???(בכל זאת אני גם חדש בעסק) 5. לא הספקתי לבדוק עקב העלויות הגבוהות של הגלישה לאתרי WWW שבהם הטלפון עושה שימוש בחיבור האינטרנט 3G היקר.. מה שכן- יש לי תוכנת פלאש שהורדתי דרך האינטרנט ואפשר לראות בה סרטי פלאש, מה שכן אני לא יודע אם היא יודעת לשתף פעולה עם הדפדפן. במחיר כזה הייתי קונה את המכשיר בלב שלם. אם אתה עומד לקבל צו ראשון או שכבר קיבלת אתה תוכל לעשות ביטוח מלא ב 15 ש"ח לחודש( אני עשיתי את זה) כך שגם אם המכשיר עם קצת בעיות הביטוח יסדר לך את כל העניינים וזה עושה את העיסקה לכדאית. בהצלחה!

lirantal

New member
המשך לתשובות

הבנתי... אז בעצם האינטרנט שם מייקר טיפה את העסק הא? טוב לא נורא :) VNC או SSH הם תוכנות או פרוטוקולים שמאפשרים שליטה מרחוק על מחשבים או שרתים.

lirantal

New member
עוד כמה דברים :)

1. איך איכות השמע של Mp3ים במכשיר? יש הבדל בין לשמוע במחשב דרך המערכת ובין דרך הטלפון? 2. באיזה סוגי כרטיסי זיכרון הרחבה תומך המכשיר? הבנתי שיש SDIO, MMC וגם RS-MMC או משהו כזה... ראיתי שיש למשל כרטיס של 512 מסוג MMC, האם הוא יתאים למכשיר? תודה

Shpritz

New member
האיכות מאוד טובה. כמובן שיש הבדל

בין מחשב או מערכת סטריאו אבל בעיקרון שומעים מאוד טוב בעזרת האוזניות שנוקיה מספקת. וגם הספיקר משמיע יחסית בעוצמה גבוהה. לגבי הכרטיס, המכשיר הזה דורש כרטיס זיכרון מסוג RS-MMC-DV שהוא מיוחד למכשיר הזה (ולא MMC רגיל) ככה שכאשר אתה קונה את הכרטיס, שים לב לזה.

NALIZO

New member
אחלה החלטה לקנות את המכשיר

בנוסף , ישנה תוכנה של VNC שעובדת ב JAVA לא ניסיתי אותה על מכשיר SYMBIAN כן ניסיתי אותה על Z750 והיא הציגה את המחשב אבל לא הצלחתי לתפעל אותו . SYMBIAN לפי דעתי תיתן פיתרון טוב ל VNC לינק לתוכנה .

ררדד

New member
שאלה בקשר לביטוח שציינת

פעם ראשונה שאני שומע על זה. דרך איפה אפשר לעשות ביטוח ב15 ש"ח לחודש? מה הביטוח כולל? מה הקשר לצו הראשון (יש לי, אני סתם מתעניין איך זה קשור לעניין..) והאם אוכל לעשות את זה על 6680 שהבאתי מחו"ל? תודה!

A B N

New member
תשובה../images/Emo27.gif

אני במסלול חיילים. אחת ההטבות היא שאתה יכול לעשות ביטוח על הכל (כולל גניבה ואבידה) ב 15 ש"ח... שאתה מביא להם צו ראשון אתה יכול להצטרף למסלול חיילים.. אני לא יודע אם תוכל לעשות את זה על 6680 שהבאת מחו"ל, תנסה לגשת למרכז שירות עם הצו ולברר את הכל.. מקווה שעזרתי אמיר

למעלה