שאלות לגבי שרתים וpdo

refaelgold

New member
שאלות לגבי שרתים וpdo

1.נאמר לי על ידי אחד המתכנתים בחברה שאין שום חברה ישראלית שתומכת בpdo - כמובן שמדובר בחברת אחסון אתרים.
2.מעניין אותי אם יש שרת חינמי שלא קורס כל שנייה שתומך בpdo על מנת לעשות ניסויים
3.האם אתם מכירים שרת אשר תומך באופן מלא בzend framework כולל כל הפ'יצרים שלו? ברור לי שzend framework זאת ספריה אבל יש לה עדיין כמה classes אשר מחייבים תמיכת שרת ייחודית.
*זה קצת סותר את העניין של קוד פתוח אבל שיהיה.(zend לא לוקחים כסף על הfw אבל על הzend studio שתומך באופן מפתיע בzend framework בצורה מושלמת).

בכל מקרה אשמח לעזרה!
תודה

(מצטער מראש עם ההודעה לא מנוסחת כמו שצריך , פשוט יש לי איזה מיליארד תוכנות פתוחות במחשב ואני בקושי מוצא את עצמי;)
אין לי כוח גם לsyntax בעברית או תחביר:)

לגבי PDO אני יכול לעשות ניסוי ולדווח...אבל

לגבי זנד, לאיזה מחלקות אתה מתכוון שצריכות תמיכה ייחודית של שרת ??? מה הייחודיות ?

refaelgold

New member
אני מתכוון לכמה דברים

יש כל מיני פ'יצרים של zend studio שנותן מחלקות וweb server מאמזון וpay pal , מערכות סליקה.

יש כתובת של שרת שמצאתי היום בבוקר בחיפוש של 2 שניות בגוגל , כמובן שאני לא מסמתמך על זה וצריך עזרה מאנשי הפורום:)
אני אפרסם אותו מתחת להודעה הראשונית שלי

refaelgold

New member
חוות דעת על חברת אחסון והצעה לחברה אחרת

https://secure.servergrove.com/clients/
החברה הזאת אומרת שהיא תומכת באופן מלא באתרי php כולל כל framework אפשרי וpdo . הם טוענים שהם תומכים ברמה הכי מתקדמת של php.
שוב חברים, אני צריך עזרה בבחירה הזאת.
אני מתכנת מתחיל ואני לא רוצה לעשות טעויות ולשרוף סתם דולרים על משהו שבסופו של דבר לא יעבוד לי.

bnayal

New member
עם זנד אני לא עובד ככה שאין לי תשובה,

אבל לא נתקלתי בשרת שאין לו PDO.
הכי טוב ולא כ"כ יקר זה שרת VPS. בחו"ל אפשרי למצוא בפחות מ30$ לחודש. אם יש לך כמה אתרים או אתר אחד ששווה את זה, אז כדאי.

refaelgold

New member
חידשת לי

ממה שהבנתי מאותו מתכנת וגם כמה שרתים שדיברתי איתם בארץ שאין תמיכה בpdo דרכם.
מה דעתך על השרת שפירסמתי לאחר התגובה הראשונית?

bennysg

New member
זה נשמע הזוי ולא הגיוני !!!

PDO היא השיטה המקובלת והעכשוית להתקשרות לדאתאבייס, והיא מובנת כבר ב PHP

למעלה