שאלות לגבי שנה א' ...

Ziiiiiv

New member
שאלות לגבי שנה א' ...

באוקטובר אני מתחיל כלכלה-חשבונאות , אולי חלק ראו את ההודעות שלי גם בפורום של בר-אילן... יש לי שאלה לגבי המערכת שעות.. אומנם יש עוד זמן לזה, וגם יש מפגש עם המחלקה שבטח יסבירו איך בונים והכל, אבל אני רוצה לדעת כבר מאלו שכבר עברו את זה http://priel.biu.ac.il/Magic94Scrip...ame=S_SHOW_PROGS&arguments=-N2010,-N 66103001 בקישור (שאני מקווה שהוא לחיץ) יש את רשימת הקורסים של שנה א'. ורשמתי את כל הדברים של סמסטר א'... יש דברים עם 4-5 קבוצות, אבל יש גם קורסים עם אופציה אחת כמו דיני מיסים ומחשבה כלכלית לב.א(שאני לא יודע מה זה בכלל) הקורסים בלי ה4-5 אופציות הם בשעות גרועות כמו 6-9 או 6-8 בערב וכאלה .. השאלה שלי (בתור מישהו שלא מבין כלום ולא מתכנן לגור במעונות ובסביבה אלא לנסוע הביתה לנתניה כל יום) אם מתישהו יפתחו עוד אופציות? ואיך נראתה המערכת שלכם בשנה א' סמסטר א' ? 5 ימים בשבוע ? חוצמזה - אני מתכנן בקורסי קיץ לקחת את הקורס באנגלית כדי שיוריד לי מהעומס של השנה הראשונה, ומתלבט אם לקחת גם עוד קורס קיץ ביהדות [ספרות הנבואה-אחרית הימים, או משו כזה] כל תשובה תעזור לי.. אם זה על המערכת אם זה המלצות אחרות על הקורסי קיץ שאני מתכנן לעשות .הכל יתקבל בברכה .. תודה :)

תשובה

מחשב כלכלית זה קורס חדש לשנה א'. אני לא יודע בדיוק מה לומדים בו, אבל אני מניח שלומדים את ההסטוריה של תאוריות כלכליות. לגבי הקורסים של החשבונאים עם אופציה אחת בלבד כמו דיני מסים, דיני חוזים וכו': צר לי לבשר לך, אבל אין ולא יהיו עוד קבוצות. אלו השעות. תתנחם שלרוב אין נוכחות חובה בקורסים אלו (למעט בקורסים בביקורת בשנים ב' ו-ג'). בשנה א' היו לרובנו 4 ימים בשבוע, אבל אולי השתנו דברים. לגבי יהדות - לדעתי תחכה לשנה הרגילה. אם תעשה קורס קיץ - קח אותו בקיץ אחרי שנה א (בע"ה לא תצטרך קורסים חוזרים בכלכלה בקיץ).

למעלה