שאלות לגבי צבא

שאלות לגבי צבא

קראתי את מה שעמית כתב ולדעתי זה רעיון מצוין ,אני בעצמי משוחרר לא מזמן ואני שירתתי ביחידה קרבית , אני עצמי יצאתי עם חברה שלי בערך שלוש שנים וזה לא נגמר משהו ,אז אם יש לכן חברים בקרבי ואתן רוצות לדעת יותר על מה הם עושים או עוברים או מתי קורה מה, תשאלו בכיף, עמית אני מקווה שאתה לא מרגיש נפגע שככה אני מתערב ,אבל אני רק רוצה לתרום לעניין המשותף. וטיפ קטן: אם החלטת להגיד לחבר הקרבי שלך שאת רוצה להפרד, אל תגידי שזה לא בגלל הצבא. :)

Lost Lullaby

New member
אמג. הניק שלך../images/Emo99.gif

בואי לפורום בחתימה שלי!

תגובה

להגיד לך את האמת, אני פשוט מכיר את זה מקרוב, יש לי המון חברים שיצאו עם חברות שלהם בין 3-5 שנים ופתאום אחרי המסלול בערך (8-10 חודש) החברות התחילו להגיד להם שהקשר לא בדיוק מתאים אבל זה לא בגלל הצבא, אני חושב שאנשים היו מעדיפים שהחברות שלהן יהיו כנות איתם ,הרי זה ממש נשמע כאילו זה בגלל הצבא.

B o o o o M

New member
אוי ../images/Emo10.gif

איך זה נגמר אם לא איכפת לך שאני שואלת? למה ניפרדתם? (אתה לא חייב לענות) ועוד שאלה, אם כבר, בעצת כל הבחורות המקסימות כאן בפורום החלטתי לשלוח לחבר שלי חבילה ממני ומכל משפחתו גם, אז אני אשים לו שם שוקולדים ומכתבים מכולם. העניין הוא אני לא יודעת מה לכתוב לו, וכבר יש לו מכתב אחד אישי ממני. יש לך אולי רעיונות נחמדים? כלומר, מה אתה היית רוצה לקבל אם זה היית אתה ? :) (השאלה מיועדת לכל מי שחפץ לענות עליה
)

תגובה

אין לי שום בעיה לענות על זה, האמת שכל פעם שהייתי חוזר הביתה הכל היה מקסים וכיפי ובדיוק לפני החזרה שלי לצבא תמיד היה יוצא שהיינו רבים על שטויות וברור שזה לא היה בגלל משהו רציני, היא המשיכה לעתודה והלכה לאוניברסיטה וכנראה לא שווה לחכות לקרבי שיוצא 1 ל 3 שבות אז די סיימנו את הקשר.

"שווה"

אז מסתבר שזה עניין של שווה או לא? כנראה שאת אוהבת את עצמך ולא את החבר שלך אם את מחפשת מה שווה בשבילך ולא בשבילכם.

B o o o o M

New member
ואואה :)))

דבר ראשון, רק שאלתי לדעתך- כי אמרת את זה באופן מצחיק.. כאילו אתה עדיין כועס עליה (או עליי?). שאלה לי אליך: זה פשע לאהוב את עצמך? בחורה חייבת לאהוב את עצמה. בחורה שלא מעריכה ולא אוהבת את עצמה- גם אתה לא תאהב, תאמין לי. למה אתה ישר הופך את זה לאישי, מישהו אמר לך מה אני מחפשת, למה אני מחפשת ואיפה? אני כן אוהבת את חבר שלי, בגלל זה אני איתו, ולא משום סיבה אחרת. לעומת זאת, אולי חברה שלך גם אהבה אותך, אבל שבר אותה וייסר אותה שאתה לא היית שם ברגעים שהיא הכי הייתה צריכה אותך. אז כן, תרשה לה לאהוב קצת את עצמה. ברגע שהיא סובלת בקשר יותר מאשר נהינת, בלי קשר לאהבה או לא, זה הזמן הנכון לחתוך את הקשר. כמו שאם בחורה אוהבת ונמצאת עם גבר שמכה אותה וגורם לה לסבול (כמובן זה בהקצנה, שתבין כן) אז היא צריכה להיפרד ממנו, למרות האהבה. למה? כי היא סובלת. בסופו של דבר כנראה לא דאגת מספיק להראות לה כמה *אתה* אוהב אותה, ונתת לצבא להיכנס בינכם. או ההפך. בכל אופן זה לא קשור ל"שווה" או לא "שווה", כדאי שתפנים את זה אחת ולתמיד :] יום טוב :)

חבילה

דרך אגב שכחתי לציין שאם את מתכוונת לשלוח את החבילה בדואר רוב הסיכויים שהוא יגיע הביתה לפני זה, זה לוקח איזה 14 יום, אז תחשבי שוב לגבי השוקולדים :)

דואר צבאי....

אז כנראה הם ממש השתפרו בזמן האחרון ,כי זה עובר כל-כך הרבה ידיים עד שזה מגיע לחייל שחבל על הזמן

אין ממה להפגע.

בס"ד כל המרבה הרי זה משובח. הרי אנחנו פה בשביל שהבנות לא ידאגו לחבר, לא? :)

למעלה