שאלות לגבי פיי פאל

Regedit

New member
שאלות לגבי פיי פאל

יש לי חשבון בפיי פאל עם כרטיס של אבא שלי אחי ביקש ממני שאני אקנה לו משהו מאיי ביי דרך הכרטיס שלי אז הוספתי את הכרטיס שלו לשם משתמש שלי באתר פיי פאל. לאחר מכן שנירשמתי הם ביקשו שאני אקבל מספר בעל 4 ספרות בקבלה על סך 8 שקל דמי השתתפות פעם אחת. אחי לבסוף החליט שהוא לא רוצה לקנות את המוצר מאז נשלח אליו הקבלה מתאריך מחודש מרץ --- > ועכשיו הקבלה כלומר הסיסמא לא תקפה כי צריך 24 שעות לאחר הקבלה לאשר את הקוד באתר. כן ככה זה קראתי את השורות הקטנות. עכשיו מה הלך 8 שקל ? אחי שלך להם מייל שהוא רוצה קוד לאשר את הכרטיס שלו כי עכשיו הוא רוצה לקנות משהו אחר. אז זאת בעיה 1 הבעיה ה 2 היא : עכשיו אני רציתי להכניס את הכרטיס שלי אני אצטרך לעשות בדיוק אותו הדבר ולקבל גם קוד. נרשמתי רק היום. עכשיו כל פעם שאני בא לעשות confirm אז עולה מסך עם אישור הכרטיס שלו כלומר 4 ספרות של הכרטיס שלו אני יוכל לשים את ה 4 ספרות שלי? זה ישתנה לבד? וברגע שאני עושה CLOSE זה סוגר ונכנס לשלהם הקודם מה עושים ? תודה לכם לעוזרים

ozitex

New member
קוד פייפל

אפשר להכניס גם אחרי 24 שעות ולעניות דעתי גם הרבה אחרי ההרשמה. כשתכניס את הקוד בן 4 הספרות לפייפל החשבון שלך יהיה VERIFIED ותוכל לבצע רכישות ולשלם.

זאב לבן1

New member
אני לא מבינה משהו בקשר לקוד

פתחתי חשבון לפני כשלושה חודשים ואני ממש לא זוכרת שהקוד הוזכר בדרך כלשהי.. יצא לי רק VERIFIED עם חשבון הבנק, שעדיין לא עשיתי. בנתיים לא הייתה לי שום בעיה להתנהל עם החשבון אבל קצת מדאיג אותי מה שאני קוראת כאן. איפה רואים בפייפאל את עניין הקוד? תודה

ozitex

New member
מה זה נקרא "להתנהל"?

לקבל כספים אפשר. למשוך אי אפשר. אם את VERIFIED אז הכנסת קוד של 4 ספרות שקיבלת דרך חברת האשראי שלך.

זאב לבן1

New member
בעיקר קונה או משלמת

עבור שירותים מסויימים.. אני עדיין לא ב VERIFIED. אז בלי הקוד בעצם לא אוכל למשוך כספים.. אז אני מבינה שאני צריכה לפנות לחברת האשראי ולקוות שלא יעשו לי בלגן וידעו מה אני מבקשת..

למעלה