שאלות לגבי סטרימר.

yo12

New member
שאלות לגבי סטרימר.

שלום,
מצאתי ברשת סטרימרים מבוססי אנדרואיד, שיאמורים להפוך את הטלביזיה שלי לטלביזיה אינטרנטית וכמובן האפשרות לנגן קבצי ודאו דרך ה-USB.
האם סטרימר כזה יאפשר לצפות בשידורי VOD אינטרנטיים על מסך הטלביזיה?
האם יש למישהו ניסיון עם TV BOX כאלה?
צירפתי קישורים
תודה

גיליום

New member
סטרימר אינטרנט

היי,
אין לי ניסיון עם המכשירים שהזכרת, אבל אולי אוכל לתת לך קצת תובנות...
ראשית, קח בחשבון, שזהו מכשיר סיני, שאינו תומך בעברית וכנראה גם לא יתמוך בעתיד (קשה לי להאמין שהחברה המייצרת, מוציאה לו עדכונים..)
שנית, בספציפיקציות של המכשיר, מצויין שניתן לחברו לאינטרנט באופן כללי וליוטיוב באופן ספציפי. לפיכך, יש למכשיר יכולת לנגן VOD, אך לא בטוח שיצליח לעשות זאת מכל אתר..
ודבר אחרון, המשווק מציין בדף (באנגלית), שאם אתה מעדיף לצפות בעיקר בשידורי HD, עדיף לך לקנות את הדגם היקר יותר שלהם, שתומך טוב יותר ב-HD. אני לא יודע אם זה
מעיד על האיכות של המכשיר הזה, אבל זה חומר למחשבה..

בברכה,
גיליום

yo12

New member
ושאלה נוספת

ראשית, תודה על התגובה.
מכיוון שהסטרימר מבוסס אנדרואיד, האם הוא לא אמור לתפקד כמו כל טאבלט אנדרואיד? ולשמש כפלטפורמה פתוחה לכל אפליקציה לדוגמא:הנגן BS PLAYER שתומך בכיתוביות בעברית?

גיליום

New member
אני לא מכיר את המוצר ולא יודע את התשובה..

אם אכן ניתן לנצל בסטרימר, את כל התכונות שמספק האנדרואיד, זה אומר שאתה יכול להתקין עברית. כתוב שם שהמכשיר מגיע עם אנדרואיד 4.1 והגרסה הזו בוודאות, תומכת בריבוי-שפות, בינהן גם עברית..

אך מכיוון שאני לא מכיר את המכשיר ולא יודע כיצד בדיוק השתמשו באנדרואיד, אני לא יכול לתת תשובות מדוייקות, לגבי איך הוא מתפקד. יש מצב שהוא תומך בכל הדברים שאנדרואיד תומך בהם ויש מצב שהיצרן התאים את האנדרואיד לצרכיו, למשל כדי להקטין את צריכת הזיכרון של מערכת ההפעלה..
עדיף שתשלח אליהם אימייל ותשאל האם ניתן להתקין עברית. אם אפשרי, אני מניח שכל האפליקציות, יתמכו גם הן בעברית..

בברכה,
גיליום

למעלה