שאלות לגבי מגנזיום

B Positive

New member
שאלות לגבי מגנזיום

נאווה - מאחר והלך לאיבוד בשירשור הקודם - אני חוזרת ומציגה את הבקשה אז אם אפשר סקירה קצרה ומרוכזת לגבי מגנזיום וחומצה מלית. אני מודעת לכך שהנושא עלה בעבר בפורום , אך לא הצלחתי ללקט מידע מלא. אז כהרגלי רשימת שאלות: 1. מגנזיום - מה בדיוק התפקיד שלו? כיצד מסייע? 2. האם יש צורך במרשם למגנזיום? מעקב רפואי בבדיקות (כגון תפקודי כבד?) 3. מה המינונים שיש לקחת? ולאיזו תקופה יש לקחת? 4 . מהן תופעות הלוואי ? 5. היכן ניתן להשיג את החומצה המלית (בבית המרקחת המצויין בלוחות - המוכרת לא יודעת מה זה) 6. במידה ולוקחים כדורים אחרים , האם יש להזהר ממשהו? שבוע שעבר שירשרתי בנושא , אך זה נפל בדיוק בזמן יום ההולדת והשיפוצים, והבנתי שאין לך זמן. אז כשתוכלי בזמנך החופשי , לענות בהרחבה, אודה לך B

linar1

New member
קצת על המגנזיום

http://img13.exs.cx/img13/5286/13526.jpg - חלק ראשון http://img13.exs.cx/img13/1161/_13.jpg - חלק שני

B Positive

New member
לינאר - תודה

אני מכירה את האתר של אינפומד , מה שחסר לי זה ההקשרים לפיברומיאלגיה.

אישית לוחצת, הא?

מגנזיום יש קישורים נהדרים למידע על מגנזיום. ריכזתי אותם בקישורים שלנו בפורום. כאן אני רוצה לעשות את הקשר של המגנזיום לפיברומיאלגיה. אם תקראי את ההסברים על תפקיד המגנזיום בגוף תמצאי שהוא קשור למעגל הפקת האנרגיה בגוף, הוא חיוני בהרבה תהליכים פנימיים בגוף, ויש לו קשר ישיר למצבי מתח והרפיה, מחסור בו יכול לגרום להפרעות בספיגה ולבעיות עיכול נוספות. מחסור יכול לגרום לרוב הסימפטומים המוכרים לנו: פיזיים ונפשיים. פיברומיאלגיה היא מחלה של חוסר במגנזיום. בעיות של חולשה וכאבי שרירים - מחסור במגנזיום בתפקידו שגורם להרפיה. החמרה במצבי STRESS - כנ"ל בעיות עיכול = מחסור במגנזיום פגיעה בריכוז ובזיכרון - מעורבות המגנזיום בהעברה עצבית, רגישות לכימיקלים רבים = הרעלת מתכות שנובעת מחוסר במגנזיום וכך הלאה... לשיפור ספיגת המגנזיום מומלץ לנו לקחת חומצה מלית (עליה סיכמתי לאחרונה). יש תוספים נוספים שיכולים לעזור אבל... תפסת מרובה - לא תפסת!! יש עוד שאלות? תשאלו, ואז אסכם הכל במאמר. שתהיה לנו שנה של ידע וצמיחה, והבנה.

B Positive

New member
סליחה, לא התכוותי ללחוץ...

אפילו כתבתי במסר...בזמנך החופשי. אבל אם כבר ענית
אז ... מדוע לא מכניסים את בדיקת המגנזיום כחלק מבדיקות לפיברומיאלגיה ? לפי הבנתי לא מדובר בבדיקה בעייתית זה חלק מהכימיה בדם לא? היכן אני יכולה למצוא את הסיכום לגבי החומצה המלית? אם אפשר קישור זה יהיה נהדר . התקשרתי לבית המרקחת שמצויין בלוחות ולא יודעים שם מה זו חומצה מלית, אז אשמח לקבל מידע היכן אפשר לרכוש תודה B

לא את אישית, סתם השרשור והטרול

ולינאר - החלטתי 'לגמור עם זה וזהו!!' יצא קצר, וגם ניצלתי קישורים (מפאת השעה המאוחרת) אבל זה בסדר... אני מקווה שהצלחתי לעשות לך את הקשר. אחפש את ההודעה שסיכמה את החומצה המלית (נדמה לי שזו היתה תשובה אליך

B Positive

New member
נאווה מתוקה , תודה !

לאור התקופה הרעה שעברתי, יכול להיות שפיספסתי את תשובתך לגבי חומצה מלית, ואם כן סליחה. ושוב תודה על הסדר בראש , ההסבר והקישורים לגבי המגנזיום נהדרים!

רוצה לנצל כדי לענות על שאלה אחרת

שנשאלה בשרשור אחר, וקשורה הנה: למה העצבים? הפרעות השינה, והפרעות העיכול, יוצרות אי שקט בגוף. המגנזיום, כאמור, גורם להרפיה ולשחרור גם פיזית (בשרירים) וגם נפשית. לכן, עם הקושי להתמודד עם STRESS, החוסר במגנזיום יקשה על חולה הפיברו להיות רגוע ושקט, ועניין ה"עצבים" - רק יחמיר. זה כמובן, בנוסף לתיסכול, לכאבים שסוחטים את המיץ, לגעגועים ליכולת שפוט לזרום וליהנות ללא סבל, לתיסכול מהקושי לחיות בשמחה ובאהבה ובתחושה של הגשמה. והתחושה הנוראית שהגוף בוגד בנו. פספסתי משהו?

חומצה מלית

הנה הודעה עם קישורים (מתנצלת שזה באנגלית
למי שזה בעייתי) לא מצאתי הסבר מקיף, אבל הקשר העיקרי של החומצה המלית נחלק לשניים: 1. מגביר ספיגה של מגנזיום 2. מעורב בתהליכי הפקת האנרגיה בגוף אם המידע אינו מספיק - תשאלי!! כהרגלי בקודש, אמצא לך תשובות לשאלות (כמיטב יכולתי)

3שרונית

New member
אז אייך משיגים?

לצערי אין לי קרובים בארה"ב , אפשר דרך האינטרנט??

B Positive

New member
מסתבר שאפשר גם דרך הפורום ...

בעקבות מסר שקיבלתי התקשרתי שוב לבית המרקחת ברמת השרון - וניתן להזמין דרכם. יש להתקשר בבוקר ולבקש את נוגה , מאחר ורק היא מכירה את המוצר. על מנת להמנע מפרסום ישיר הפרטים נמצאים בלוח הפורום (בשורת התפריט הכחולה - היכן שכתוב לוחות.

3שרונית

New member
שוב תודה......אבל

איך אני אדע מה להזמין, יש מינון?? ועוד שאלה כמה עולה המוצר? מצטערת שאני מציקה בשאלות.

אל תצטערי - תציקי! רק שתדעי כל מה

שאת צריכה לדעת. לגבי מינון - קודם תשיגי את המוצר. זה לא מוצר יקר מדי. אין לי מחיר מדוייק אבל מעט מעל 100 ש"ח

דיתי3

New member
חומצה מלית

היי שרונית, פרסמתי בלוחות בחודש יוני את הטלפון של בית הטבע שבו אפשר להזמין את החומצה המלית, ונוגה תסביר לך כיצד לקחת את הכדורים, מכאן בפורום נוכחתי לדעת כי ישנם כאלה כי לוקחים מינון של 3 כדורים חלק בבוקר וחלק בערב. אני התחלתי במינון של 3 כדורים ועם הזמן ירדתי ל2 כדורים ביום, נסי וראי כיצד זה משפיע עליך,, בהצלחה ואם תרצי יותר פרטים אשמח לעזור... גמר חתימה טובה, ושנת בריאות טובה דיתי

linar1

New member
נאווה יקרה../images/Emo51.gif מכל ה../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

על המידע המקיף והמרוכז עברו עלי כמה ימים קשים ולחוצים... רק עכשיו קלטתי ששכחתי להודאות לך

למעלה