שאלות לגבי ה IMATE

bisley2

New member
שאלות לגבי ה IMATE

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את מכשיר הIMATE וההיתי שמח לקבל כמה תשובות לגבי מאפייניו: - האם ניתן לקרוא דוא"ל ע"י התחברות לרשת מרחוק (ולא דרך שירות OMAIL)? - אם כן אשמח לדעת איך זה נעשה (האם מגדירים במכשיר כתובת IP של שרת האקסצ'נג?ׂ - האם מישהו ניסה להתקין SECURE CLIENT על המכשיר ? האם הכל עובד תקין תודה מראש BISLEY

mikeoreli

New member
אז ככה

ניתן למשוך ולקרוא דוא"ל במכשיר. השאלה היא איזה דוא"ל יש לך? אם יש לך דוא"ל ארגוני שעובד עם שרת אקסצ'נג', אז תוכל לעשות זאת עם עזרה מהתמיכה שלך בעבודה. אם יש לך דוא"ל POP3 רגיל, פשוט תגדיר אותו בתוכנת הדוא"ל. תחזור אם תצטרך עזרה.

רועי.ג

New member
לגבי עבודה עם מייל של העבודה

אם יש לך בעבודה שרת EXCHANGE 2003 אז יש בו שרת יעודי שמטרתו סנכרון מחשבי כף יד מרחוק (ACTIVE SYNC OVER THE AIR) אם בעבודה יש שרת אחר תתקל מן הסתם בבעיה לבצע סנכרון מרחוק מכיוון שאתה זקוק לשרת מיוחד של מיקרוסופט אשר מיקורסופט כבר לא מפיצה ולא תומכת בו יותר (שרת MIS- MOBILE INFORMATION SERVER)

bisley2

New member
קודם כל תודה על המענה ->

- אצלינו בחברה עובדים עם שרת EXCHANGE 2000 - איך ניתן להגדיר במכשיר לתקשר עם השרת ברגע שאני מחובר איתו לרשת דרך האינטרנט ? האם צריך פשוט להגדיר לו כתובת IP וכתובת משתמש ? - אני מסיק מהתגובה של רועי.ג שלא ניתן לעבוד מול שרתי EXCHANGE 2000 ישירות, האם ישנה דרך עקיפה לבצע את הסינכרון? (האם הוא לא מסתנכרן אוטומטית מול שרת האקסצ'נג כמו מחשב מרוחק שמתחבר לרשת)?? תודה מראש אריק

למעלה