שאלות לגבי ה-IMAT

jalon

New member
שאלות לגבי ה-IMAT

שלום לכולם. אתמול הלכתי לראות את ה-IMAT אצל PAUL'S ביפו. ההדגמה היתה מפורטת, והאירוח היה לבבי ונעים (!). מספר שאלות נשארו ללא מענה, ואני פונה אליכם: 1. נאמר לי שהדוד עשוי נחושת, אך שיטוט ברשת הבהיר כי מדובר בדוד אלומיניום, עם אלמנטים של נחושת. למה הכוונה? 2. הבחור שהדגים את המכונה לא ידע לומר מה נפח הדוד, ומהרשת הבנתי כי נפחו 300 סמ"ק. האם לדעתכם נפח זה יכול להספיק להכנת 2-3 ספלי קפוצ'ינו גדולים, המבוססים כל אחד על מנה כפולה של אספרסו, ללא צורך להמתין זמן רב? 3. האם למישהו מגולשי הפורום יש את המכונה בבית, ויכול לכתוב חוויות שימוש, סוגיות אמינות וכד'? המכונה הוצעה למכירה ב-2200 ש"ח, כשמחירה באירופה הוא סביב ה-350 אירו. מאחר שאין מכס על מכונות קפה, אלא רק מע"מ (הקיים גם באירופה), הרי שמחיר סביר למכונה יהיה עד 2000 ש"ח, לדעתי. 2200 זה קצת מעבר לסביר, בעיני. אבל עדיין, מה אתם אומרים?

carmonle

New member
את ה-IMAT ראיתי אצל פאולס ביפו לפני

זמן רב, מעל שנה ומחירה היה הרבה יותר זול. מהכרותי את המכונה הייתי אומר שהמחיר מאוד לא אטרקטיבי. ממליץ שתבקר אצל ג'קיפ מרכז האספרסו שמיבא את ה-ISOMAC לקפוצ'ינה שזהה בגודלה ובמאפינייה ל- IMAT. מברור שעשיתי עבורך (שיחה טל' היום) מכונה זו כרגע לא במלאי אך היא נמכרת במחיר נמוך משמעותית ממה שהתבקשת עבור ה-IMAT. אני מצרף קישור לאתר כך שתוכל לברר טלפונית מתי המכונה תהיה במלאי. מי שיכול להגיע לתקציב של כ-3000 ש"ח, מומלץ לשקול את רכישת האוסקר של נובה סימונלי שמאפשרת יכולת מקצועית של הקצפה והכנת אספרסו במקביל. בהצלחה ערן

jalon

New member
אהלן ערן! כמה שאלות

1. מה שלומך? 2. מהו מחיר סביר לדעתך עבור ה-IMAT? באיזה מחיר ראית אותה בעבר? ייתכן שיש מקום למיקוח, כך שאודה לך מאוד על המידע הזה, גם אם במסר פרטי. 3. האם יש לך הסתייגויות כלשהן מהמכונה, מלבד המחיר? ממבט בקישורים אליהם הפנית אותי ראית שהדוד של ה-IMAT גדול ב-50% מזה של הקפוצ'ינה (300 מ"ל מול 200 מ"ל בקפוצ'ינה). שניהם עשויים אלומיניום, שאינו אהוב עלי כלל. ל-IMAT יש שסתום לחץ כלשהו, שגם המוכר אתמול דיבר עליו והדגים לי את פעולתו. שסתום זה אינו מצוי בקפוצ'ינה. 4. הכיצד שבאתר של ISOMAC אין איזכור לדגם הקפוצ'ינה, אלא -GIADA שמעליו? האם ייצורו של הדגם הופסק? 5. אמור להיות הבדל מאוד משמעותי במחיר בין המכונות: בדיקה קצרה שערכתי הראתה כי מחיר ה-ISOMAC CAPPUCINA כ-200 אירו, בעוד מחיר ה-IMAT כ-350 אירו. מה אתה אומר? תודה, יונתן

carmonle

New member
ההסתייגות שלי קשורה למחיר בלבד

אין הרבה מקומות בארץ בהם מסבירים ומדריכים גם טרם קניה וגם אחרי קניה וקפה פאולס ביפו הוא אחד מאותם מקומות. שסתום הבטחון שאמור לפרוק במקרה של לחץ קיים גם ב-isomac והפריקה שלו נעשית דרך הראש. המחיר שזכור לי ל-IMAT הוא כ- 1750 ש"ח +- (אבל עבר הרבה זמן). יתכן שדגם הקפוצ'ינה הופסק יצורו או שהוא שודרג לדגם עם שעון לחץ giada, אין לי כל ידע בנושא. הייתי ממליץ לך לשלוח דוא"ל לחברה ולהתעניין בכך. ערן

האירו-עולה כל הזמן...

אנא זיכרו שהאירו עולה כל יום. זה יכול להיות ההסבר בין מה שערן זוכר למחיר היום. וחוץ מזה , אם אפשר לעמוד על המקח עם בנק למה לא עם דני מפאולס?

carmonle

New member
נכון שיש שינוי בשערי חליפין, ונכון

ששער האירו עלה מאוד אבל גם המכונות האחרות שמיובאות לארץ, נרכשות ברובן באירו. כאשר אני מודע לאפשרויות ולאלטרנטיבות האחרות בארץ ברכישת מכונת אספרסו מחיר זה לטעמי גבוהה ולא אטרקטיבי למכונה שהיא בסיסית. ערן

98OF12

New member
ה-IMAT נמכרת באתר האינטרנט

WWW.GEMME.IT ב399 יורו כך שאין כמעט הבדל במחיר לעומת הארץ.

למעלה