שאלות לגבי ג'נסיס

FunkyMonk

New member
שאלות לגבי ג'נסיס

האם Supper's Ready נוגן אי פעם בהופעה? נראה לי די "כבד" להעלות את זה בהופעה חיה.. אם כן, היכן ניתן להשיג? שאלה נוספת - אני מחזיק באלבומים של ג'נסיס, מ-Trespass עד Trick of the , Tail לי את כולם. השאלה היא האם הדיסק הראשון שלהם, "מיצירה לחשיפה" שווה משהו? והאם האלבומים ללא גבריאל האגדי שווים משהו גם כן? אני יודע שטריק אוף דה טייל הוא אחלה אלבום, ללא גבריאל. אבל אחריו?

עמית ע

New member
דעתי

From Genesis to Revelation - אלבום מאד מאד בוסרי. הם רק סיימו תיכון כשהם הוציאו אותו... ועם זאת - יש לו את הקסם שלו. אלבום פופ מלודי עם כמה רגעים יפים מאד וגם כמה סימנים מקדימים לפרוגרסיה שעומדת להתרחש (Serpent למשל). Wind and Wuthering - לא נופל מ-Trick of the Tail חוץ מבעיה אחת - הוא יותר מדי דומה לו...

Glorendil

New member
Wind and Wuthering

לדעתי חלש בהרבה מ-Trick Of The Tail, גם מבחינת הליריקה וגם מבחינת המוסיקה. יש שם כמה קטעים טובים, אבל לדעתי ללא ספק הוא נפילה לעומת קודמו.

amit7349369

New member
תשובות

supper's ready נוגן בseconds out (במקרה אלבום שמועמד עכשיו להצבעה בפורום) ודרך אגב גם אגרול עושים לו ביצוע יפהhttp://stage.co.il/s/246807 את האלבום הראשון של ג'נסיס אני דיי אהבתי למרות שהוא לא יצירת מופת ובסה"כ דיי קליל. לגבי אלבומים יותר מאוחרים אני לא אהבתי וגם לא התעמקתי יותר מידי, אבל תקח בחשבון שגם את Trick לא אהבתי.

FunkyMonk

New member
אחלה קאבר!!

ממש אהבתי, במיוחד את זה שהוא לא אמין למקור בכלל. =) מאד ישראלי. ^_^ העובדה שהוא מתגבר על העובדה שהוא לא מגיע לטונים הגבוהים של גבריאל ע"H צעקות לדעתי זה מאד יפה. ואני לא יודע אם הגיטרה שונה בכוונה או בגלל שהם לא הצליחו להגיע לסאונד הממתאים - אבל היא מאד יפה. חבל שזה מתחיל מהחלק השני.

The West Star

New member
הייתי הולך עכשיו על אלבומי סולו

Voyage of the Acolyte [לא כתבתי נכון] של האקט או האלבום סולו של אנתוני פיליפס וכן הלאה, או מחפש להקות קרובות.

FunkyMonk

New member
כן

שמעתי כמה שירים של האקט ומאד אהבתי. אבל השאלה הייתה האם להמשיך עם ג'נסיס.. ^_^ להקות אחרות יש לי רשימה מספיק ארוכה [ומי שיודע - אני אך ורק קונה ולכן הרשימה מצתמצמת די לאט, כאלבום בחודש בסה"כ.].. =) seconds out זו הופעה חיה? ד"א, האם Live באמת שווה משהו?

The West Star

New member
סקנדס אאוט זה בלי גבריאל

וספרס רדי בלי גבריאל זה לא ספרס רדי

FunkyMonk

New member
אכן..

אני מפחד לדעת איך הם עושים את המבטאים של גבריאל. =) למרות שדווקא אגרול ממש טובים. (ד"א, חסר לו dragons בליריקה.. ^_^)

zamibc

New member
זו גרסה נהדרת

הגרסה מסקנדס אוט לספרס רדי היא לא פחות מנהדרת. המקום הנוסף היחיד (החוקי) שיש בו את היצירה בהופעה חיה (כקובץ שמע) הוא ה"ג'נסיס ארכייבז". הביצוע של גבריאל, אבל לדעתי הרמה לא עולה בהרבה על הביצוע של קולינס.

RamiSun

New member
עוד 2 אלבומים מתקופת קולינס

שכדאי לך לבדוק Wind and Wuthering ובאופן מפתיע מה Duke

JohnPaul

New member
From Gensis to Revelation

זה לא אומר "מיצירה לחשיפה", אלא "מבראשית ועד התגלות". התגלות זה הספר האחרון בברית החדשה, ומדבר על כל מיני פנטזיות של ישו.

FunkyMonk

New member
תרגום חופשי... P:

אני תירגמתי ג'נסיס כיצירה כיוון שג'נסיס זה מונח בכימיה שמתאר יצירה של חומר, אאל"ט. כך נאמר לי, או לפחות משהו דומה. וחשיפה והתגלות זה טעות שיפוטית. בכל מקרה, תודה על התיקון - לא ידעתי שזה כך, ובאמת לא הבנתי את פשר השם. =)

jonbirion

New member
ב archives

יש ביצועים הרבה יותר טובים לשירי from genesis to relevation שמע את השירים שם. יונתן

SUPPER'S READY נוגן בהופעה

בשנת 98 יצא BOX של ארבעה אלבומים בהופעה חייה מהתקופה עם פיטר גבריאל. בדיסק הראשון והשני הם מבצעים את כל THE LAMB... ואילו בשאר שני האלבומים קטעים שונים מאלבומים שונים,הקטע סופרס רדי נמצא בדיסק השלישי,קטע מספר 4.כמו כן,ישנה עוד הופעה שבה סופרס רדי מבוצע,ההופעה נקראת SECONDS OUT (הופעה לא משהו לטעמי),הופעה משנת 77-אחרי עזיבתו של גבריאל.

FunkyMonk

New member
אההההה

כולכם דיברתם על *זה*?? באמת לא הבנתי למה אתם מתכווניםן כשאתם אומרים ארכייבס... =)

למעלה