שאלות לגבי גלולות!!

ליאל ד

New member
שאלות לגבי גלולות!!

היי בנות!! רציתי לשאול אם יש כאן בנות שמשתמשות בגלולות סרזט (לא בהנקה) ברצף? אני עם גלולות יסמין, עושה הפסקה כל 3 חודשים ואחרי מחזור הבא מחליפה לאורטו-ציקלן. הבעיה היא שגלולות גורמות לי לכאב בלתי נסבל בשדיים שאף מקרין לבית שחי,עשיתי בדיקת אולטסאונד שדיים והכל יחסית תקין - לא משהו שיכול לגרום לכזה כאב. אז אני מפחדת שגלולות יותר חזקות יעשו לי כאבים יותר חזקים. הייתי רוצה לדעת אם גלולות סרזט מונעות מחזור באותה מידה כמו גלולות אחרות (יעילות לאנדו'), וגם עושות פחות כאבי שדיים! שיהיה לכולן סופ"ש נפלא!!

sivic10

New member
סרזט

היי ליאל אני משתמשת בסרזט ברצף כבר שנה כמעט. סרזט מכילות רק פרוגסטרון (לא יודעת לגבי היסמין) ומבחינת תופעות לוואי הן ממש טובות לי. כלומר, כאבי שדיים ונפיחות שהיו לי עם גלולות אחרות אין לי איתן. מה שכן היו לי תקופות של דימומים עם הגלולות כי הן די חלשות. אבל אחרי 9 חודשים אני יכולה להגיד (בלי לפתוח פה..) שהדימומים די פסקו. לגבי היעילות שלהן לאנדו יש לי שתי גרסאות: 1. הרופא נשים שרשם לי אותן בכללית טוען שהן מאוד יעילות 2. ד"ר זולטי מתה"ש תהה למה אני לוקחת אותן בכלל ולא משהו יותר חזק.... אני הייתי מציעה לך להתייעץ עם הרופא שלך. זה סיוט מתמשך לסבול מכאבי שדיים כל החודש אני זוכרת את זה- אי אפשר לישון על הבטן, להוריד את החזייה זה סבל נוראי...הייתי שם. אין סיבה שתסבלי גם מזה בנוסף להכל. כמובן שכל אחת עם התגובות והתופעות שלה עם הגלולות השונות אז קחי בערבון מוגבל..

למעלה