שאלות לגבי גור קטן!

lalosh00

New member
שאלות לגבי גור קטן!

היי לכולם! לפני יומיים מצאתי גור קטןשנראה לי שהוא ישאר גם מאוד קטן מעין פינצ'ר כזה אבל מעורב. אני נותנת לו אוכל אבל הוא לא אוכל כ"כ הרבה. נתתי לו גבינה עם חלב והוא אוכל ממש מעט. קניתי לו אוכל לגורים שזה מעין בשר אבל טחון וגם את זה הוא לא שש לאכול. האם הוא פשוט אוכל מעט בגלל שהוא גור? עוד שאלה: הוא כל הזמן רוצה למיטה שלי ואני מעלה אותו והוא ישן איתי במיטה ואני מפחדת שהוא יתרגל אבל אם אני לא מעלה אותו הוא בוכה ואני מרחמת עליו כי הוא רק תינוק והוא צריך המון חום. אני חושבת שהוא עוד לא בן 3 חודשים והבנתי שרק בגיל 3 חודשים מותר לעשות להם זריקה האם זה נכון? זהו אשמח לתשובות ועצות

kasa

New member
הצעה הכי טובה - קחי אותו לוטרינר

חשוב שוטרינר יבדוק אותו ויתן לו זריקת משושה. זוהי זריקה חשובה מאוד. בפרט לגורים ששוטטו. חיסון כלבת ניתן החל מגיל 3 חודשים ואילך. ייתכן שהוא לא אוכל הרבה כי הוא גור, ואולי מישהו כבר האכיל אותו בדרך, ואולי הוא קצת 'מתוח' ונרגש ממה שעבר עליו (הוא בטח שוטט לא מעט...) אם הוא בסה"כ חיוני, ושמח - אין לך מה לדאוג לגבי האוכל. בכל מקרה - עשית מעשה נפלא !! ואני בטוחה שהוא יאהב אותך ויוקיר לך תודה כל ימי חייו. התייעצות עם וטרינר תסייע לך המון.

dansha

New member
אולי יש לו טפילים למסכן

הבנתי שגורים נוטים לארח במערכת העיכול שלהם ערב רב של פרזיטים לא נעימים שיכולים ממש להשפיע על התאבון והעיכול שלהם. אז כאמור, וטרינר יוכל לטפל בעניין בקלות ובכלל לקבוע אם הגור בריא ו"תקין". לגבי השינה במיטה, לא מומלץ להרגיל אותו, למרות שאם הוא ממש קטן אז אולי הוא באמת זקוק לחום חיצוני. שוב, הוטרינר יוכל לדעת הכי טוב.

lalosh00

New member
וטרינר!

אני פשוט לא רוצה סתם לקחת אותו כי הוא עדין קטן וכל ביקור רק עולה הרבה כסף אז אולי יש אופציה לחכות עם זה עד לגיל 3 חודשים שאז הוא צריך משולשת אני מודה לכם על התגובות לגבי המיטה הוא מאוד קטןוהוא כל הזמן מחפש חום אאימהי אז אני נותנת לו את זה. תודה

dark spy

New member
עצה טובה שנתנו לנו אז אני מעביר אות

ה הלאה... שים אותו בגיגית עם שמיכה כריפוד ומיתחת לשמיכה שים בקבוק מים חמים (מהמיוחדים שמצופים בבד) ולידו שים שעון קטן, זה יתן לו חום ומן קצב שיזכיר לו פעימות לב... (רק שלא ינסה לינוק מהשעון :))

be_roo

New member
את לא "סתם" לוקחת אותו

כמו שתינוק נולד מיד מבצעים בדיקה כללית כדי לוודא שהוא בריא, כך גם עם גור חדש. הוא חייב לעבור בדיקה כדי לשלול בעיות נפוצות מהן גורים סובלים, חלקן יכולות להיות קטלניות. פרט לעובדה שגיל 3 חודשים מספיק לשם חיסון. אל תתני לו חלב וגבינה, מוצרים אלה אינם מתאימים לעיכול של גורי כלבים (למרות מה שמראים בסרטים המצוירים).

למעלה