שאלות לגבי אוסטריה

shlomitmp

New member
שאלות לגבי אוסטריה

שלום, אני שלומית, פעם ראשונה פה בפורום :.) אני כרגע נמצאת בוינה והתקבלתי לעבוד בחברה כאן. כמובן שהכל צריך להיות חוקי... אז רציתי לדעת איך אני מבקשת אשרת עבודה? מה המסמכים שאני צריכה להשיג? האם אני יכולה לבקש את זה פה או רק בארץ? האם החברה יכולה לבקש עבורי? והאם זה סיפור קשה מאוד עד בלתי אפשרי כמו ששמעתי? ואם אני אקבל את האשרה- מה לגבי בעלי? הוא יוכל גם לעבוד פה? תודה רבה ומתנצלת על כמות השאלות... שיהיה המשך יום נפלא לכולם! :.)

forglemmigej

New member
קודם כל לפני הכל מה זו קוסמטיקה הוליסטית

נשמע ניו אייג'י אבל אני יש לי ראש פתוח .. האם יש לך אישור שהיה ואישור עבודה באוסטריה? אלו שני דברים שונים . אינך יכולה סתם ללכת להתקבל לעבודה שם אם אין לך אזרחות אירופאית או שני הדברים שציינתי, יש פרוצדורה לא קטנה שהמעביד צריך לעשות לפני הכל הוא צריך לברר שאין אף מועמד אחר מהאיחוד שיכול לעשות את העבודה אם הוא לא מצא באוסטריה עצמה, לאחר מכן הוא צריך לשכנע את השלטונות שמטפלים בענין ביחודך ובכישוריך שאין למצוא כמותם בכל היבשת ולכן יאשרו לך ויזת עבודה. הרבה פעמים הויזה הזו היא מותנית כלומר אינך יכולה לעבוד אצל מעביד אחר אם חלילה פוטרת או הסתיים החוזה. אחרת זה נשמע שאת עובדת לא חוקי ולא כדאי לך בכלל להתחיל עם זה.

shlomitmp

New member
לא התחלתי לעבוד פה, אני לא עובדת לא חוקית!

אני פה כרגע כתיירת, עשיתי פה ראיון עבודה וקיבלו אותי ישר. הם אמרו שהם יבדקו לגבי האשרה, שהם ינסו לסדר לי אותה, אני פשוט רוצה במקביל לבדוק גם כן מה התהליך.

shlomitmp

New member
וקוסמטיקה טבעית זו קוסמטיקה ממוצרים טבעיים

בלבד, ללא כל הכימיקלים שבשימוש במסגרת הקוסמטיקה הקונבנציונאלית. היא הוליסטית כי אנחנו רואים את הגוף כמכלול, אם יש בעיה בעור היא לרוב נובעת מבעיה פנימית שיש בגוף ובניגוד לקוסמטיקה הקונבנציונאלית שמטפלת רק בסימפטום- בעור, בקוסמטיקה הטבעית הוליסטית מטפלים גם בגורם לבעיה.

forglemmigej

New member
"מוצרים טבעיים" הם לא כימיקלים?

תמהני.. לדעתי רק רופא עור יודע כשיש בעיה כלשהי בעור בשביל זה הוא למד הרבה שנים ועשה אינספור ביופסיות ,קיצר חרטא. אבל אני מאחלת לך בהצלחה באוסטריה בכל מקרה.

shlomitmp

New member
מוצרים טבעיים הם לא כימיקלים

ואני לא באה בשום טענה מול רופאי עור, בכלל לא דיברתי על רופאי עור, רק סיפרתי על ההבדל בין קוסמטיקאית "רגילה" לבין קוסמטיקאית "טבעית". תחשבי מה שאת רוצה, אבל לכתוב "חרטא" סתם ככה בפורום, זאת התבטאות לא לעניין.

אני לוקח רק מוצרים טבעיים

פנצילין זה טבעי עשוי מ100% עובש אקמול הוא טיבעי לחלוטין C8H9NO2 פחמנים מימנים חמצן וחומצת אמיניות אפילו מריחואנה זה רק טיבעי ומשכח לי את רוב הכאבים ואם לא אז אני מייד רץ ומרסס אותה בC20H25N3O צירוף של 20 פחמנים 25 מימנים 3 חנקנים ו1 חמצן והרי LSD טבעי מחומרים אורגנים

אספרסו2

New member
את קוראת גם בקפה ומגלה עתידות?

רוב הקוסמים והמכשפים מטפלים והשינוי ניכר בכיס המטופל.

shlomitmp

New member
יש למישהו תשובות ענייניות לנושא?

או שהגעתי לפורום קטילות ולא שמתי לב...?

למעלה