שאלות לגביי שוויץ

גלה26

New member
שאלות לגביי שוויץ

היי, אני בעלת אזרחות ודרכון אירופאי. אני מעוניינת לעבור לגור ולעבוד בשוויץ. אשמח להמלצות למציאת עבודה שם. אשמח בכלל להצעות/המלצות לגביי שוויץ. המון תודה

בקר12

New member
רציתי לודא שאת לא רומניה או בולגריה

עליהם חלים יותר מגבלות עבודה

גלה26

New member
ולבעלי אזרחות צכית?!

ישנם מגבלות עבודה? אני חשבתי על שוויץ, אבל יש המלצות אחרות?! כדי בכלל???

בקר12

New member
כתבתי שאין לכם מגבלות עבודה כאזרחים צ'כים

ו/או כבני זוג של אזרחים צ'כים. את רוצה המלצה על מדינה? זה קצת מצחיק. תמצאי אנשים מאושרים ואנשים לא מרוצים בכל מקום. זה מאוד תלוי בידע שלך בשפות, במקצוע שלך, העדפה למזג אויר, עניין בתרבות ועוד 1001 גורמים אחרים. למה רצית שוויץ מלכתחילה?

גלה26

New member
משום מקום נחת עלי שוויץ

באמת לא יודעת מאיפה הגיע לי לראש שוויץ. אני מעוניינת באיזור צפון איטליה-שוויץ. השאלה אם יש לי סיכוי למצוא שם עבודה- בלי שפה ובלי ניסיון (למרות שיש לי תואר ראשון) אולי כדי לי לחשוב בכיוון של לימודים לתואר שני ואז זה יותר הגיוני?? אולי יהיה לי יותר קל אם אני יטוס לשם ואז לחש עבודה? אני פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל!!!

בקר12

New member
בלי שפה מקומית לא נראה לי שיש לך מה לחפש שם

דווקא לימודים זה אופציה מעניינת כי תלמדי גם את השפה ותתחילי להתערות במקום על כל הביטו. מה שכן, זה כנראה יהיה יקר (שכר לימוד והעובדה שאת לא עובדת, לפחות לא משרה מלאה) - בקיצור השקעה לטווח ארוך.

maniti

New member
באיזה תחום את רוצה לעבוד?

רצוי שתפרטי באיזה תחומים את רוצה המלצות... תוכלי למצוא אמפורציה באתר הזה

גלה26

New member
אין לי תחום...

יש לי תואר ראשון אבל במקצוע הומני ולא משהו פרקטי. אין בן אדם חרוץ ולומד מהר ולכן מבחנתי לא משנה במה לעבוד כרגע.(חוץ מעגלות וכל הדברים האלה) יש רעיונות?!

maniti

New member
כמו שכבר כתבו פה, למה דווקא שוויץ?

למה דווקא אירופה, למה בכלל הגירה?? כדאי לך למקד יותר את הרצונות שלך. להגר למדינה זרה זה לא הימור של הטלת מטבע... אולי תתחילי עם טיול באירופה, להכרת המדינות השונות...

lironme

New member
ממליצה להתרחק משוויץ

בלי ידיעת השפה (גרמניות. צרפתית או איטלקית - תלוי איזה חלק), באמת שקשה להתסדר. הם לא כ"כ יודעים אנגלית (ויש האומרים יודעים אבל לא מעוניינים לדבר) ובאופן כללי הרושם שקבלתי מהם זה שהם לא מעוניינים בהגירה. בעלי גר שם 3 שנים ואני 3 חודשים במטרה להצטרף אליו. זה לא הצליח לנו ועברנו ללונדון (שעליה דווקא אני ממליצה :) )

גלה26

New member
ממליצה על לונדון?

לא יקר בטירוף?!? אפשר למצוא עבודה באנגליה? איך מבחינת כלכלה חודשית? אופציה של לימודים באנגליה- כדי? אם יש לי אזרחות אירופאית זה עוזר לי מבחינת מחיר? אשמח לעזרה והמלצות. תודה!

בקר12

New member
ושוויץ זולה? ואם כבר מדברים אז גם ישראל

ובמיוחד המרכז זולים? אם אין לך ילדים קטנים לא בטוח שלונדון תהיה משמעותית יותר יקרה מהארץ ובמיוחד המרכז. אזרחות אירופית יכולה לעזור לך בשכר לימוד (יחסית לזר שהוא לא אזרח אירופי). תלוי במוסד. מבחינת עבודה, אם את יודעת קצת אנגלית אז יש לך כבר יותר אפשרויות משוויץ וגם יש הרבה ישראלים בלונדון שיכולים לכוון אותך.

למעלה