שאלות לבעלי VN800

yaniv72xr

New member
שאלות לבעלי VN800

1 האם ישנו איזה רעש טבעי מאיזור המנוע התחתון צד ימין מין תקתוק עדין?(בדקתי אופנוע לפני קניה האגזוזים שקטים ולכן המנוע נשמע בבירור)... 2 מה היא המהירות המירבית ומהי מהירות השיוט? 3 האם יתכן אופנוע מסוגו עם 6 בעלים קודמים אך רק 60 אלף קמ?(שנת 96) 4 תודה לכל העונים יניב

ליאורEN

New member
רעשים אי אפשר לאבחן בנט

לך למוסך שיקשיבו לו. מהירות סופית,תלוי כמה אומץ יש לך (בפעם האחרונה שבדקנו השעון הראה 170 בירידות מק"ש) מהירות שיוט 100 -110 גם אתה וגם האופנוע מרגישים סבבה לגבי הקילומטרז' נראה קצת חשוד ,אבל יכול להיות הגיוני תלוי איך האופנוע נראה(לא בעיה לבדוק את נכונות הקילומטרז') תתחדש,מאיפה אתה בצפון? אם תצטרך עוד עזרה צור קשר במסרים ונתקדם

sex master1

New member
איך בודקים את נכונות הקילומטרז'

איך בודקים את נכונות הקילומטרז'

ליאורEN

New member
יש כמה דרכים

לבדוק את אמיתות הקילומטרז'. תביא את האופנוע נראה אותו ואני יסביר לך במקום לפי סימנים מנחים. גם אם אני יגיד לך מה לבדוק עדיין החלק מבחינתך תקין.יש דברים שחייבים לצאת החוצה לעולם האמיתי ולעשות אותם. יום טוב

Jareth

New member
בקשר לקילומטרז'

אני לא רוצה ללכלך בלי שראיתי את האופנוע המדובר, אבל בשביל 12 שנה, 160K ק"מ נשמע סביר יותר.

שחרול118

New member
בשביל זה מכניסים אופנוע לבדיקה

יש הרבה כלים שמבלים את מרבית ימיהם במחסן חשוך ואפלולי וזוכים לקצת עדנה רק בסופ"ש. אל תשכח שמדובר פה בקאסטום.

raanansh

New member
תשובות

1. בטוח שלא מדובר על רעש מכיוון ראש המנוע ? על פניו ייתכן ומדבר ברעש מהשסתומים שבגבולות הסביר הוא נורמלי (אם תרצה אתה יכול לקפוץ אלי ואני אשמח לתת חוות דעת). 2. מהירות השיוט היא כ100 קמ"ש , מהירות מירבית שראיתי על הסקאלה אצלי היתה הרבה מעבר למהירות החוקית אבל לא מהירה כמו כל R6 ממוצע.. 3. ייתכן , אבל מצד שני אפשר לשחק עם מקדחה פשוטה ולעשות אותו גם עם 10000 ק"מ.

ליאורEN

New member
עם מקדחה רגילה

הוא צריך להפעיל אותה שבוע רצוף ע"מ לגמור סיבוב שלם גם עם דרימל(25000 סל"ד) לא הולך ,צאו מהסרט הזה. השיטה הידועה מפרקים את הכבל הפנימי ולקראת המכירה מחזירים אותו ולכן אופנוע כזה צריך לבדוק בזכוכית מגדלת מיכוון שמי שמנתק קילומטרז' גם לא מטפל בזמן וכו'. יש מציאות בודדות ,אבל האופנוע בכלליות נראה שמור ומדוגם בהתאם לקילומטרז' הנמוך.

למעלה