למבוי סתום, לבוגרת וכמובן לכולם
התכוונתי להגיב לבוגרת, כאשר ראיתי כבר את ההודעה של מיכל. אחרתי!!! וצר לי על כך, למרות שלא יודעת אם הייתי יכולה למנוע את הרגשתך, מיכל. עד כמה שזה נשמע נדוש, זה מחיר שעלולים לשלם עבור השתתפות בפורום וירטואלי ולא בקבוצת תמיכה שבה יש מנחה מקצועי שכיכול אולי לברר דברים במקום. הרי כל אחד מדבר תמיד מעצמו, גם כאשר הוא מגיב לאחרים. אני מתארת לעצמי שהבוגרים מנסים לבדוק את התנהגות הוריהם, לטוב ולרע, באמצעות תגובות של הורים שמשתתפים בפורום, כפי שהורים מנסים ללמוד להיות הורים טובים יותר בזכות "טיפים" שהם מקבלים מבוגרים המשתתפים כאן. אין לאף אחד בפורום אפשרות להגיב מידית, אין גם אפשרות לבדוק בדיוק למה התכוון "המשורר" וחבל! אני מכבדת את החלטתך לפרוש מהפורום. אני מקווה שהפרישה תהיה זמנית, ושתוכלי לחזור אלינו בכוחות מחודשים. אני יודעת (ואני עכשיו מדברת ב"קול" של הורה), כמה קשה להיות ההורה ה"נכון". אני גם יודעת שהורה שמשתתף בפורום הוא הורה שמחפש דרכים להיות הורה יותר "נכון"- אם נשתמש בביטוי הזה... אני שולחת לך חיבוק גדול ומחכה לראות אותך שוב בפורום בקרוב. וגם אני מקווה שהתגובה שלי הייתה לך "נכונה" - השאר נלבן אישית. בברכה חמה ריקי