אני לא בטוח שהבנתי... אני בכל אופן, לקחתי את ביתי הקטנה אתמול לשופר סל הקרוב למקום מגורי, וקניתי איתה כמה מצרכי מזון, והסברתי לה למען מה זה. אחרי שעברנו בקופה נתתי לה את המצרכים כדי שהיא תיתן אותם לנציד של ארגון לתת שעמד בכניסה, וכך גם נתתי לה להרגיש "תורמת" למרות גילה הצעיר.
המבצע הוא מבצע כלל ארצי, וכלל את כל החנויות של רשת השופר סל, קוסמוס, היפר נטו וכו'. כל החנויות בכל הארץ, כולל כל תל אביב ופרווריה. לא היינו רק ברמת אביב אתמול, אלא בעוד מקומות, למשל בסופר ליד הבית שלי (מיוזמתי הפרטית). אני לא יודע למה בחרו דווקא ברמת אביב. בהתחלה רצו דווקא במרכז תל אביב, אבל משום מה זה לא הסתייע. אני גם לא חושב שזה כל כך משנה. אני מקווה שכל אחד יוכל לתרום כאשר ידבנו ליבו וכיסו. ובנימה אישית... אם אתה תושב רמת אביב, תאמין לי - אחלה מקום לגור בו
עוד דברים רבים עומדים על לשוני לומר לך, אך האם זה הזמן והמקום, דברים הנמצאים שם זמן רב, התרומה שלך לקהילה כידוע מבורכת... אך בוא ונסתכל המצב מסביב, כמה קושי יש בחיים שלנו, כמה מלחמות אנחנו נלחמים... מה לדעתך יכול להקל על הקושי הזה?
מה יותר גרוע? המלחמות של העולם או המלחמות שלנו? הקונפליקטים הפנימיים של כל אחד עם עצמו, או הקונפליקטים שאנחנו מחצינים ובעיקבותיהם פורצות מחלמות מתועבות המבוססות על שינאה במקום על רוך וטוב לב ואהבה... מה אתה אומר?
אתה צודק, הרי מי המציא את מיכתבי השרשרת? בטח שני אנשים נפגשו והחליטו להשריש מיכתבים כאלה, אז אם הם הצליחו, למה שאתה ואני שני אנשים, לא נפתח עצומת שרשרת ולא רק לצורך סיסמה כזו או אחרת אלא למען יחס כזה... מה אתה אומר?
בערוץ ביפ אם תארגן עצומה עם מספיק חתימות, אולי זה ישכנע את אחת מהזכייניות של ערוץ 2 לעשות תכנית ספיישל קמבאק של הקומדי סטור. אנחנו נפגשים הרבה ביננו, ונשמח לעשות איזה ספיישל עסיסי (עם הבנים על האש, אתה יודע).
אסף אנחנו לקראת סיום ואני רוצה../images/Emo140.gif
להודות לך על שכבדת אותנו בנוכחותך , ואם נצליח לגרום לעוד כמה ילדים לחייך הרי זכינו! מקווה לראותך שוב ואתה מוזמן אלינו לפורום לכל מבצע שאתה רוצה להרים אנחנו לשרותך. פורים שמח
דבר ראשון, כבוד הוא לדבר איתך אסף, מאוד אהבתי את התקופה של הקומדי סטור, ואני מקווה לראות איחוד מסוים של הקומדי סטור בזמן כלשהו. 1.העם יש סיכוי לראות איחוד של הקומדי סטור? 2.איך הכרת את צביקה פיק?
שלום חברים. שמחתי להתארח כאן אצלכם בפורום. אני מקווה שזה תרם למבצע, ואולי בכלל יעודד תרומה נוספת לקהילה של כל אחד ואחת מאיתנו. אני מזכיר שאפשר לתרום למבצע הזה של לתת משלוח מנות היום כל הערב, ומחר עד למועד סגירת החנויות (שימו לב, מחר יום שישי, והחנויות נסגרות בצהרים). תודה רבה לכולם, ותמיד תסתכלו לצדדים, ותשאלו את עצמכם איפה אני יכול לתרום, איפה אני יכול לתת. העולם שלנו יהיה עולם שטוב יותר לחיות בו. אני ואתם נשנה את העולם.