שאלות לאסף אשתר

phasio

New member
שלום לך אסף אשתר !!!

אחלה בן אדם אתה תמשיך ככה וגם להמשיך להצחיק אותנו.. :)

אני לא חושב שזה מוקדם מידי

לא צריך ללחוץ על העניין, אבל רצוי לאפשר לילדים את חוויית התרומה, ולהסביר להם את החשיבות, כבר בגיל צעיר.

למדתי משחק שלוש שנים

בבית צבי. התחלתי בתיאטרון, שזו אהבתי האמיתית. מפה ושם הגעתי גם לטלוויזיה דרך תכנית הקומדי סטור.

למזלי...

אני גם בערוץ הילדים. היתה לי תכנית עם משה פרסטר, בשם "האוניברסיטה הקטנה". התכנית משודרת גם היום בערוץ לוגי. יש לי גם הרבה תכניות בערוץ הילדים. הנחיתי תכניות נוער בערוץ שתיים, ואי אפשר לשכוח את הקומדי סטור, שלשמחתי דיבר לכל הגילאים. מנעד הגילים שאליהם אני פונה, הוא, לשמחתי, רחב.

אני חושב

שאם נסמוך על כל אלה שנמצאים למעלה, לא נגיע רחוק... אני ואתה נשנה את העולם
לדעתי הממשךה צריכה לדאוג לנזקקים כאילו אין תורמים, והתורמים צריכים להמשיך לתרום כאילו אין ממשלה. והלוואי שאלוהים יתן לך להיות תמיד בצד הנותן.

חולה עליך בחזרה ../images/Emo25.gif

חוץ מזה... אם את חולה עלי, אני מאחל לך הרבה בריאות
שירים עבריים: אני מאוד אוהב שירה עברית ,ולכן אני זוכר כל כך הרבה שירים ומילים. גם שירים לא עבריים אני מכיר ואוהב. לדעתי הכפתור "אנטר" עובד אצלי כל הזמן במוח, וה"דליט" או ה"ריסט" לא כל כך פעילים. כך שאני לא מצליח לשכוח דברים, וגם אותך אני לא אשכח. השיר שאני הכי אוהב - יש כל כך הרבה שאני לא יכול להגיד על אחד. זה יקח לי שעות להחליט. אם את ממש רוצה לדעת על שיר אחד: את המילים שלו כתבו נתן אלתרמן, אברהם שלונסקי ושאול טשרנחובסקי גם יחד, וקוראים לו "בחוף של טרפטוני".

לשי אברהמי

מי שרוצה למצוא זמן, יכול למצוא זמן. חוץ מזה יש לי גם משפחה שאני צריך (ורוצה) להיות איתה, ועוד עיסוקים שונים ומגוונים. כל אחד, אם יחפש זמן פנוי כדי לעזור לקהילה, אני בטוח שהוא יוכל למצוא את הזמן הזה. מה גם שבמבצע הנוכחי אתה לא נדרש לשום תרומת זמן או מאמץ יוצא מן הכלל. כחלק מהקניות בסופר, אפשר גם לעזור לנזקקים.

חזקוש

New member
אני סבור שתנועות ההתנדבות

הם ראשית התפשטות האידאולוגיה האנרכיסטית שפרושה הקטנת כוחו של השלטון המרכזי והעברת כוח לפרט. כך שינתן לפרט והפרט יקח יותר "אחריות ובחירה". ככל שהשלטון המרכזי יהיה מעורב פחות בחיי הפרט כן ייטב לכל אחד ואחת. חזקוש

m a y2

New member
אסף אשתר היקר

מאז ומעולם (כך נדמה) היית מבורך, מבורך בחיוך גדול, מבורך בצחוק מתגלגל, מבורך בחוכמה, מבורך בשירה... פשוט מבורך... אז תמשיך להיות מבורך ולהתברך בכל... מאי

שאלות לאסף אשתר

שאלות לכוכב ערוץ הופ, על הכוכבות ועל מבצע לתת משלוח מנות, נש לשרשר לכאן. תודה בשעה 18:00 יגיע אסף להשיב לשאלותיכם.

שלום אסף , מחזק את ידיך

יישר כוח, ואכן כדבריך אנחנו נשתדל תמיד להיות בצד הנותן גם אם קשה לנו יש תמיד מי שקשה לו יותר! וזה כותב לך מי שחי יום יום עם אשה שעושה ימיה ולילותיה למען הקהילה. שמעון

לאוהבת טיולים

המוטיבציה קיימת זה או שיש או שאין... אני מקווה שיהיו עוד הרבה אנשים המוטיבציה לעזור לאחרים באמת טבועה בהם. אני מקווה שגם את כזו. ואם את לא מצליחה לגייס מוטיבציה כזו, תפתחי את העיניים ותסתכלי סביב (כמו שאומרת נעמי) ותראי שיש הרבה דברים פחות טובים מסביבנו שזקוקים לעזרה. ואולי המוטיבציה תגיע שאלוהים יתן לך כוח ויכולת לעזור ולתרום.

שלום אסף

אני תמיד הערכתי אותך כאמן ועכשיו עוד יותר כאשר אני רואה את תרומתך לחברה. תענוג לקרוא את תשובותיך. מהי המסגרת בה אתה מתנדב?

לדרומית

כרגע גוייסתי כנציג של ערוץ הופ למבצע משלוח מנות לילדים נזקקים, של ארגון לתת. אני לא קשור כאמן לארגון כזה או אחר. כשפונים אלי לעזרה אני משתדל תמיד למצוא את הזמן ואת הכוחות להתגייס למען המטרה.

לשמעון (המקורי)

למען הזוגיות, תצטרף לאשתך, ותתרמו ביחד
אין ספק שכמו שסיכמנו, עדיף לתת מלהזדקק. ושלא נזדקק בעצמנו אף פעם

למעלה