שאלות לאנגלים שכאן

מיכאל45

New member
שאלות לאנגלים שכאן

קודם כל חג שמח! לי יש דרכון אנגלי כך שעקרונית אני יכול מחר לנחות בהית'רו. הענין שלא הייתי בבריטניה מאז גיל שנה חוץ משבועיים בלונדון בגיל 17. כדי להכניס לפרופורציות אני בן 50 היום. אם אגיע זה יהיה עם סכום נאה שיאפשר לי התארגנות סבירה. המטרה שלי פתיחת עסק עצמאי בשירותי מחשב. יש לי שתי שאלות עיקריות: 1. איזור מגורים : מהמעט שזכור לי יש אזורים נחמדים באזור צפון לונדון שאפשר למצא דירות במחירים סבירים כמו אג'וור או אפילו בהנדון. הענין שמה שהיה אזור מתורבת ובטוח למגורים לפני שלושים וכמה שנה לא מחויב שיהיה כך גם היום. האם יש מישהו שיכול להמליץ על מתאים - רצוי בצפונה של לונדון אבל כל אזור סביר שמשלמים בו עד 250 פאונד/שבוע לדירה חדר שינה אחד יתאים. 2 יש לי כלב קטן שאין שום מצב בעולם שאני נוטש בארץ. אני יודע שהבריטים די נוקשים בנושא ההסגר וכו'. האם יש למישהו מידע על תהליך ההגירה לכלב אל האיים הבריטים? פרוצדורה, עלויות וכו'? תודה, מיכאל

גוזליה

New member
חג שמח וברוך הבא../images/Emo140.gif

1. האם חשובה לך קירבה לאיזורים יהודיים/ישראליים? 250 פאונד לדירת חדר זה סביר לגמרי (אנחנו משלמים כ260 על בית דו קומתי עם שני חדרי שינה) לרוב השכונות בצפון/צפון מערב לונדון. גולדרס, הנדון, פינצ'לי, סוויס קוטג' (לא יודעת אם הייתי חיה באדג'וור...אבל זה רק אני
), אפילו מיל היל יכולה בכיף להתאים לקריטריונים. תנסה לבדוק קצת באתר הזה http://www.upmystreet.com/ אולי זה יותר יעזור. תנסה גם להסתכל באתרים של חברות העוסקות בשכירות ובנדל"ן כדי לראות את הבתים באיזורים השונים- ייתן לך קצת מושג, גם אם מאוד כללי, על איך הדברים נראים פה. 2. הפרוצדורה לא מאוד מסובכת, ואתה יכול להסתכל באתר של דפרה לכל הפרטים, ניירת, עלויות, וכיוב'.http://www.defra.gov.uk/wildlife-pets/pets/travel/quarantine/index.htm בהצלחה!!!

btbd

New member
סתם שאלה אבל מה רע באג'וור?

חוץ מזה שזה מרוחק שנים מכל דבר אפשרי וכבר אין TUBE למי היל? אזור מאוד נחמד יהודי יחסית מובהק ושקט למדי מה גם שזה זול יחסית בגלל המרחק + הבתים שם די ענקיים אני יודע שזה די מובן מאליו אבל בדקת תוקף וכאלה של הדרכון? ובקשר לפתיחת עסק אני יודע שיש מוסדות בריטיים שתומכים בעסקים קטנים, אני לא יודע להמליץ על אחד כזה אבל הם קיימים, ניראה לי שווה בדיקה בהצלחה וחג שמח

מיכאל45

New member
הדרכון בתוקף ../images/Emo13.gif

מה שאני מחפש למגורים הוא אזור נוח, אנגלי/יהודי ליד תחבורה ציבורית, בטוח למגורים ובמחיר מחיה סביר. אג'וור פשוט כי אני זוכר במעורפל את המקום כאזור נחמד. בביקור בעבר הרחוק הייתי יותר באזור גולדס גרין אבל נראה לי ששם יוקרתי ויקר למגורים אם כי מהזכרונות שלי כנער יש באזור פוטנציאל יפה ללקוחות. עיקר הכוונה שלי היא לפנות לאנשים פרטיים ולעסקים הזקוקים לשירות מהיר ויעיל למחשבים. ממה שבדקתי במרכז לונדון עצמה, נניח אזור 1 וחלק מ-2 זו ממש בעיה להכנס עם רכב (חייב לצורך הובלת מחשבים, אחזקת ציוד וח"ח בסיסיים לתיקונים) ומקומות חנייה נדירים יותר מגשם במדבר גובי ויקרים להחריד. גם הלקוחות הפוטנצאיליים באזורים האלה הם בעיקר עסקים גדולים ובינוניים והם פחות מעניינים אותי כרגע חוץ מזה שגם השכירות יקרה רצח. הרצון שלי הוא להוציא למחיה שוטפת עד 2500 לירות כולל שכירת דירה ובעלות על רכב, משהו כמו רכב קטן או טנדרון. האם זה יעד סביר לאדם אחד + כלב קטן? יותר מדי? פחות מדי? תודה, מיכאל

btbd

New member
שכחת לציין לכמה זמן

אתה מיעד את ה£2500 והאמת שאני לא מתמצא במחירי מיחייה יותר מידי בעיקר עקב גילי הלא ממש מבוגר אבל ממה שאני מכיר זה נשמע לי סביר רכב קטן (בסגנון הפג'ו107) ממש לא אמור לעלות הרבה בתור יד שניה והוא יחזיק אותך מצוין לך+כלב+מחשבים אזורים.. אמ... האמת שמבחינת מרכזיות ואזורים שאני די אוהב אני חושב שMill Hill יכנס לך ממש לא רע שם קח בחשבון אבל גם שיקח זמן עד שתתחיל להרוויח כסף בנוסף (אני מרגיש קצת מוזר שאני כאילו מסביר לך מה לעשות אבל שאלת אז שיהיה... ) אני חושב שאם יש לך עדיין משפחה באזור כדאי אולי להעזר בה. לעבור לבד למקום חדש זה בכלל לא קל אפילו דברים קטנים כמו הTesco הקרוב או שטויות כאלה, זה עוזר שיש לך עם מי להתייעץ מקווה שעזרתי, מקסימום דברת גוזילה הנחמדה גרה בלונדון אז אני בטוח שיש לה מה להוסיף שבת שלום וחג שמח

גוזליה

New member
../images/Emo13.gif

אין לי המון מה להוסיף...חוץ מזה שאני אישית לא מתה על אדג'וור כי היא מרגישה לי קצת תעשייתית מדי למגורים.. חשוב כמובן להוציא מספר NI, ליצור קשר עם הHMRC וגם עם הביזנס לינק. מסכימה עם BTBD לגבי העלויות- 2500 זה די והותר למה שאתה מציין (למרות שבהתחלה ביטוח רשיון וכולי יעלה לך יקר אבל זה יתקזז עם הזמן). בהצלחה!

מיכאל45

New member
תודה על המידע

יכול מאד להיות שאגיע בתקופה הקרובה (חודש חודשיים) לבצע קצת סיור ואיסוף מידעים לצערי באתר שנתת אין תימחור לשירות הבידוד לכלב. במקום היחיד שכן פירסם עלוית מדובר בכ-3000 פאונד עלויות ישירות רק לכלביה. סה"כ להערכתי כ-4000 פאונד כולל הטיסה. הוא בהחלט שווה מבחינתי את ההשקעה הזו אבל זה הרבה יותר ממה שחשבתי שיהיה. כנראה עד שאתארגן לי בצורה סבירה הכלב יתארח אצל הבת שלי בארץ. אם אראה שאני בכוון הנכון ומצליח לבנות חיים סבירים כמובן שהוא יעבור גם.

גוזליה

New member
ממליצה ליצור גם קשר עם חברת הטסה לבעלי חיים

אנחנו השתמשנו באחת כזו, והם דאגו לנו לכל הניירת, לארגוני הטיסה, כלובי הטסה וכיוב'.

yo1311

New member
Response

Hi Michael, I think that you are doing the best thing by paying London a visit, so you can see things for yourself. North London [and London] has changed significantly during the past 25 years- I know- I have been living here for that long. This is mainly due to migration- not a bad thing at all in my humble opinion. As you know there is a recession here, and it is tough for somebody to start a new business from the scratch. GBP2500pm sounds an awful lot to me- for single person. This means that you will have to earn at least GBP 38k pa gross- and that's not an easy thing to do for a self employed person starting on his own in the middle of an economic recession. The nearest your chosen rented property is to a tube station the higher the rental is- that rule certainly hasn't changed in the past generation! Dogs: bear in mind that some property owners do not allow pets . regards and best wishes.

למעלה