שאלות! כנסו!!!!!!11

mr nice guy

New member
שאלות! כנסו!!!!!!11

אני יודע ששאלתי כבר, פשוט לא קיבלתי תשובה, והשרשור שאליה השאלה הייתה מצורפת לא היה באותו נושא, אז פתחתי חדש. מישהו מחברי הפורום חווה סיאנס שבו הרוח דיברה? ולא רק בהזזת הכוס? כי קראתי באתר כלשהו שגם זה אפשרי. איזה השפעות שליליות היו לכם אחרי סיאנס? שכולם אומרים שזה מסוכן? מה החוייה ההכי אמיתית שעברתם בנוגע לרוחות\סיאנס\תקשור וכו'?

peter Wi

New member
לגבי

הדיבור עם הרוח, -זה אפשרי במקרה שאחד או כל משתתפי הסיאנס הם מדיומים, או במקרה שהרוח חזקה מאוד. -כן, יש גם כאלו.

I am a freak

New member
אמממ

לא הרוח מדברת ישירות.... אלא דרך המדיום....

A lost angel

New member
לא נכון, יש אפשרות ממש לשמוע

את הקול. כמו שיש ראיה אסטרלית יש שמיעה אסטרלית(סתם דוגמה). הרוחות מדברות בתדרים שונים מהתדרים שאליהם מורגלות האוזניים האנושיות, אבל - יש רוחות מסוימות שמסוגלות להגיע לתדרי השמיעה האנושיים, זו גם הסיבה שרוב הפעמים ש'שומעים רוחות' זה בלחישות, כי להם קשה לדבר בתדרים האלה, ולנו קשה לשמוע. דנה

I am a freak

New member
לא ידעתי את זה ../images/Emo13.gif

תמיד טוב ללמוד משהו חדש.
שאלה- איך הן מפיקות את הקול שלהן
את יודעת במקרה

A lost angel

New member
../images/Emo13.gif

אני באמת לא יודעת, הרי גם קול, בעיקרון, מורכב תנודות אנרגטיות. זו השערה, לא יצא לי לאמת את זה, כמו שפיטר אמר באחת מהודעותיו, אין לנו בדיוק ידע על הפיסיולוגיה של הרוחות. עוד השערה שיש לי היא שהקול מתפרש אצלנו בראש כקול, ונשלח בעצם כמסר אנרגטי. הכל יכול להיות
דנה

I am a freak

New member
בזמנו....

לפני שנה בערך... למדתי ריקיי.... ו... המדריכה שלי נהגה לומר "הכול מורכב מאנרגיות- אתה פשוט צריך לדעת איך להשתמש בהן". זה עזר לי מאוד.
אני חושב שהיא צודקת. כי- בסופו של דבר הכול מורכב מאנרגית (זו לפחות התאוריה שלי). אם כך.... ממש פשוט להסביר את זה.... במילים שלנו
הפריק.

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

כן, רייקי ברמה 1. למרות שאני יותר.... רק לא הפכתי את זה לרישמי...
|

למעלה