שאלות כלליות

newKiticat

New member
שאלות כלליות

ותודה לכל מי שיכול לייעץ. בראשונה, אציין כי עברתי על המאמרים כדי לקבל תמונה ברורה יותר. אני משתמשת מחשב כבר שנים על גבי שנים (עוד בתקופה שהמקלדת של המחשב הייתה שמנה ועבה... ), אבל ההבנה שלי במחשבים ניידים שואפת לאפס. אוטוטו סטודנטית ולכן אני מתארת לעצמי שזה הזמן לברר וללמוד. מחשב נייד- דרישות- מעבד תמלילית ואולי גלישה- מהם הדרישות שאני צריכה על מנת לענות על גלישה? אין לי הבנה בתחום האינטרנט האלחוטי ואיך אפשר להשתמש בו בקמפוס לדוג'- אז אם מישהו יכול להסביר לי את הקטע הזה- זה יהיה נהדר. מעבר לכך- יש לי מחשב נייח בבית- ומבחינתי- דיסק און קיי- יפתור את הבעיה של עוד מקום. אין לי כוונה להשמיע מוסיקה על המחשב (סוחבת IPOD וזה מספיק נוח לי), אם כי הייתי רוצה לדעת- אם המחשב יכול לעבוד עם פלאש לדוג'- זאת אומרת אם מישהו שולח לי באינטרנט איזה סרטון. וכמובן- אם המחשב יתמודד עם מסנג'ר ואיסיקיו בגבורה. הנקודה אולי הכי חשובה- היא כנראה הסוללה. כמה זמן אפשר לצפות מסוללה רגילה של מחשב נייד ממוצע לשרוד כרגע? וכמה עולות סוללות חיצוניות? (וכמו כן מה הגודל שלהם?) חוץ מזה- כל חומר שמישהו יודע לזרוק לי כדי להאיר את המצב- אני אשמח....

Jan22

New member
תראי ..

ראשית כל ,תצייני את התקציב המקסימלי שלך ,ונתאים לך מפרט בהתאם ! סוללה ממוצעת ,שרצה בשם 6CELL ,מספיקה ל3.5-4 שעות על הנייר ; הכל תלוי בסוג השימושים :במשימות אופיס ,הסוללה תחזיק בסביבות ה3-3וחצי ; במשימות גלישה - פחות מ3 ;במשחקים ,מוסיקה - בין 2-2 וחצי וכו'! אנטרנט אלחוטי עובד באמצעות חיבור לנקודות חמות ,שדי שכיחות כיום ברחבי המדינה ברוב סניפי מקדונלדס/ארומה ושות' ! לשימושי משרד - אופיס ,גלישה ,סרטים ,מוסיקה ,סוליטר - אפשר להסתפק במעבד סלרון עם 512MB בתקציב של 4-4.5K ; לשימושים כבדים יותר ,אין מנוס מ"פנטיום" !

newKiticat

New member
6 אלף

לרכישת נייד + סוללה נוספת, יספיק? כמה בכלל שוקלת סוללה, ומחשב נייד?

Jan22

New member
ככל שעולה פחות - שוקל יותר ,ולהפך..

סוללה ממוצעת עולה החל מ600 ש'! מחשב נייד ממוצע במחיר של 5K שוקל כ2.5KG.

newKiticat

New member
כלומר ב6 אלף

אני בהחלט יכולה לרכוש מחשב טוב לצרכיי ועוד סוללה, כן? אם כן- זה כל מה שרציתי. מושג כללי.

למעלה