שאלות כלליות

מורני !

New member
שאלות כלליות

1. יש לי נייד ונייח. לאחרונה אני משתמשת בעיקר בנייח והנייד יושב בתיק. איך מומלץ לאחסן אותו כדי שישמור על החיים שלו? עד כה השארתי אותו מנותק מהסלולה, כיוון שבין כה אני עובדת עליו בעיקר עם חשמל. 2. יש לי רשת בבית, כשאני מפעילה את הנייד הוא לעיתים מתחבר לי לאנשים אחרים ולא לרשת שלי, מה אפשר לעשות עם זה? מעבר לזה, אם אני מתרחקת קצת מהנתב, אז עוצמת החיבור ממש נהיית חלשה, האם יש דרך לשפר אותה או שאני חייבת להישאר בתוך החדר עם הנתב? 3. בת דודה שלי קיבלה מחו"ל נייד של טושיבה עם ויסטה באנגלית. האם יש אפשרות להחליף לXP? איך עושים את זה באופן חוקי? תודה רבה על התשובות.

bar666xp

New member
טוב אחד אחד..

לגבי האיחסון... מומלץ שהסוללה תהיה טעונה בין 30% ל50% ואחת לחצי שנה עד שנה לעשות לה מחזור טעינה מלא.. {ראי במדריכים/קישורי הפורום} ובניפרד מהמחשב {כמו שאת כבר עושה}.... אגב זה לא אומר שאחרי כ3-5 שנים הסוללה לא תפסיק לתפקד בכל מקרה זה אומר שהסבירות שהיא תחזיק את ה3-5 שנים גבוה יותר מאשר אם לא תטופל כלל. לגבי הרשת... את בוחרת לאיזה רשת להתחבר ולאיזו קבוצת עבודה המחשב שייך אז לא ברור לי מה זה "הוא לעיתים מתחבר לי לאנשים אחרים ולא לרשת שלי".. יש כמה דרכים לשפר את קליטת הרשת... הפשוטה והקלה ביותר למקם את הנתב כמה שיותר במרכז הבית {במידת האפשר} או ביחס לאיזורי העבודה עם הנייד. לגבי החלפת מערכת הפעלה... 1. לפנות לטושיבה. 2. להתקין XP RETAIL {שנירכש ממשווק מורשה של WINDOWS}.

למעלה