שאלות טריגריות

עצוב לי לקרוא אותך ככה.

אני לא חושבת שזו פעם ראשונה שאת כותבת כאן הודעה בסגנון הזה,
ואני תוהה אם את מחפשת תשובה או אישור או מישהו שיגיד מילים חריפות, לא יודעת.

אם לא הייתי יודעת מי את היה נשמע לי שזו הודעת פתיחה שלך בפורום, או שזו פעם ראשונה שהפרעת האכילה שלך מונחת על השולחן, ושאת מנסה להלחם בה.

אבל אני יודעת שאת לא. ואני גם חולקת על ההגדרה של תפקוד בסדר פלוס, ואני גם תוהה למה כוונתך ב"אין מושג מאיפה להתחיל" להתחיל מה? מה את אמורה להתחיל לעשות עכשיו? מה מהדברים את לא עושה כבר שנים?

אני כותבת ומוחקת עוד הרבה מאוד דברים. נראה לי שהשאר פשוט לא לכאן.

את עושה הכל

ולכן לפעמים כאילו אי אפשר להגיד את המובן מאליו-
את פשוט לא אוכלת את מה שאת צריכה. נקודה. וזה מה שאת צריכה לעשות.

(אז תעני לי אולי?)

סליחה על זה מראש (טריגר אנורקטי מפגר)

אני בפאניקה כי אני לא אוכלת אז אני לוקחת שני כדורים
ואז אני אוכלת משהו ונכנסת לפאניקה אז אני לוקחת עוד שני כדורים, אחרים

אני רוצה שמישהו יעשה לי rebooting

והכל טוב ודברים טובים באים זה אחר זה אחר זה אחר זה אחר זה אחר זה

lital172

New member
פשוט לעשות סטופ

זה כואב להודות שאנחנו לא מצליחים בעצמנו... אבל נראה שפה זה המצב. ואם משהו לא ישתנה עכשיו יהיה לזה סוף רע מאוד. מה הכיוון עם המטפלים? אולי הבן זוג יכול לשבת איתך בארוחות ולראות שאת אוכלת. וכמובן להרחיק כדורים... את צריכה השגחה. שיעזרו לך לאכול. שישמרו עליך מדברים רעים.. אני יודעת שאת לא רוצה אישפוז.. אבל נראה שאת לא מצליחה יותר לשמור על עצמך.......

m e r e

New member
אוף.

אני מצטערת, אבל אני לא מבינה. אני מבינה, אבל אני לא.
כן, את יכולה ללכת לאשפוז ואחר כך לרדת את הכל. ברור שאת יכולה. אבל אולי לא תרצי? אולי כשתצליחי להגיע לשם תהיי מסוגלת לחיות עם זה? ומחוץ לאשפוז תגיעי למשקל יעד? באמת?
ויכול להיות שבאמת זה לא הפתרון בשבילך, מי אני שאדע. אבל זה עצוב לראות אותך מתבזבזת בתוך הלופים האין סופיים האלו. והכל טוב והכל נהדר ואת מתפקדת וחיה ודברים טובים קורים רק שאת לא מצליחה לאכול אז איך בכלל אפשר לבנות משהו יציב. איך אפשר להרגיש את הדברים הטובים האלו כשאת כל כך קשה לעצמך.
אני דואגת לך.

אני יודעת, או מתארת לעצמי,

שאת מבינה. אין לי תשובות לשאלות שלך, אני שואלת אותן העצמי כל הזמן. בינתיים אני מחכה לפגישות בשבוע הקרוב שאמורות לעזור לי למצוא את הדרך שמתאימה לי...

(תכתבי מה שלומך?)

למעלה