שאלות חשובות!

vered151

New member
שאלות חשובות!

הודיעו לי שהתקבלתי למשלחת פולין של בני המושבים..עם כל האושר..נוצרה דילמה ממש רצינית.. יוצאת גם משלחת מהבצפר. משלחת שנחשבת מאוד ושכל מי שחוזר ממנה אומר שאסור לפספס את הדבר הזה ובלה בלה בלה.... עשיתי את התכנונים האלה ככה שלא שללתי אף אחת מהאופציות, אבל עכשיו אני צכה להחליט ואני לא יודעת במה לבחור! הלפ..
דבר שני...למישו יש פרטים על המשלחת מהתנועה? יש מפגשי הכנה? באיזה תאריך זה? כמה זה עולה? וכל פרט נוסף יעזור ממש =] תודה למי שעונה

מיכלצי

New member
זה כ"כ לא מאורגן, אלוהים.....

לא קבלתי תשובות על הרבה דברים ששאלתי את קובי, אני אפילו לא בטוחה שהם יודעים אותם בעצמם. במועצה לא היה שום פרסום ושום כלום. איך התקבלת? איזה מיונים היו לכם? בקשר להתלבטות, גם לי הייתה אותה ואני יוצאת עם הבצפר בסוף. גם כי שם ידעו לתת לי תשובות וגם כי.. תראי זאת משלחת ראשונה של התנועה, שזה ממש יפה וברור שעם השנים היא רק תשתפר, אבל עדיין אם יוצאים אתה זה ויתור מראש על משהו שכמעט ודאי שיהיה יותר משמעותי. (יש לי בעיה ענקית עם הניסוח שלי, לא ביטאתי את זה כמו שהתכוונתי, אז לא לתפוס אותי במילה). מפגשי הכנה אמורים להיות, עלות סביבות 1000$, תאריכים מהיומן: 15-20.7

vered151

New member
ממ..

לא היה שום מיון מיוחד.. פשוט שלחתי את הטופס הזה שיקבלתי והרכזת הודיעה לי שהתקבלתי.. תודה אל התשובות =]

vered151

New member
ממ

מה שהיה צריך למלא זה גיל, מועצה ופרטים כאלה..וגם למה לדעתך את/ה מתאימה לצאת למשלחת מבין כולם... זהו...לא משו רציני

מה זה התקבלת למשלחת של פולין?!!?

גמאני רוצה!!!! מחר אני מתקשרת לתנועה לברר מה הולך פה! מזה

groovydude

New member
עדיף לצאת עם המשלחת של בצפר...

אני הייתי במסע בפולין בקיץ האחרון ואת המסע הזה צריך לחוות עם אנשים שאת מכירה ושקרובים אלייך, אם את יוצאת למסע עם התנועה אז זה יותר להכיר אנשים מאשר לחוות באמת את פולין. קיצר אני ממליץ על לצאת עם בצפר, זו חוויה של פעם בחיים וכדי לעבור אותה עם החברים שלך מהשכבה.

spraizler

New member
אני לא בטוח

עם כל הנכון שבזה, אל תשכחי שזה המסע הראשון לפולין של התנועה, אם תלכי אמנם לא תהיי עם החברים שלך אבל תכירי אנשים אחרים ואיכותיים, ויותר חשוב - תשפיעי על אופן המסעות בהמשך! אתם הניסוי וכל מה שתגידו הם יקחו בחשבון וישנו לפי מה שאתם עושים. חוץ מזה משלחת יותר קטנה ואיכותית, אפשר להשיג הרבה יותר דברים.

למעלה