שאלות חשובות

pr0xy

New member
שאלות חשובות

יש לי כמה שאלות. 1. מישהו יכול להביא לי מציף ? אמרו לי משהו עם סוקטים, סקריפט, לא הבנתי כלום 2. אני צריך מלא אתרי סקריפטים לא מהארץ, סקריפטים מהעולם (שיהיו אתרים טובים) 3. יש לי ב-USERS את הדבר הבא : 80:^Raul^ 80:*!*@´macron-35352.inter.net.il 80:*!*@´macron-3209.inter.net.il 80:BoR 80:*!*@212.199.12.´macron-8787 80:*!*@´macron-34780.inter.net.il 80:amnon 80:*!*@212.199.97.´macron-52748 80:*!*@´macron-34666.inter.net.il (שזה השיט ליסט) , אני רוצה שזה יעשה בדיקה כל פעם שאני נכנס לחדר, שזה יעשה סריקה, אם יש אחד עם הוסט או ניק כמו שיש כאן אז זה יעשה את הפעולות הבאות : דיאופ + באן(לניק ולהוסט) + קיק עם סיבה , איך עושים את זה ? תודה מראש לכולם.

havlaz

New member
אוקי

1. אין לי אחד כזה.. 2. יש בלינקים של הפורום ה3 תעשה שמתי שאתה נכנס לערוץ לולאה ובדוק את כל הניקים להזכירך כדי לקבל את כולם כתוב
$nick($chan,0)
$nick($chan,1)​
0 יחזיר את מספר המשמשים כדי שתוכל לעשות לולאה 1 יחזיר את המשתמש הראשון והלאה, תשתמש ב%i עכשיו בלולאה תעשה בדיקה האם הניק נמצא גם בUSERS לצערי אני כרגע לא זוכר איך לקבל את המשתמש אז תשתמש בUlist ותעשה עליה לולאה למרות שאנחנו לא נוהגים לתת קודים מלאים בגלל שזה אשמתי שאני מתעצל לזכור איך לבדוק דרגה אני יביא לך את הקוד לבדוק אם משתמש X נמצא בUSERS
set %i 1 while (%i <= $ulist(*,80,0)) { if ($ulist(*,80,%i) iswm $address(x,5)) { -- פעולות שעושים אם יש משתמש כזה set %i $calc($ulist(*,80,0) + 1) } inc %i }​
זהו..

תיקון טעות קטנה..

אם יש כתובות, אז בכניסה לערוץ אתה לא מקבל את כל הכתובות, בשביל לקבל את כל הכתובות צריך להקיש
/who <CHANNEL>​
ורק אז להתחיל לסרוק את כולם, או שיותר פשוט לאחר עשיית הפקודה שלעיל את הסינון כבר ב:
raw 352:*:{ }​

havlaz

New member
בערך..

התבלבלתי קצת, $address באמת לא יעבוד ישר בכניסה כי לוקח למירק זמן לטעון את הכל אבל אם הוא יפעיל טיימר שיעשה את זה שניה אחר-כך זה יעבוד המירק עושה את הWHO לבד אחרי הכניסה לערוץ וטוען את כל הכתובות תנסה...

ממש לא..

מירק לא עושה את זה לבד... אולי זה בסקריפט שאתה משתמש... אבל מירק לא עושה את זה לבד, אחרת אם היית נכנס עם מחשבים איטיים לערוצים גדולים המחשב שלך היה נתקע... (מנסיון)

havlaz

New member
פתחתי מירק ריק וחדש

הכנסתי לרימוט
on *:join:#: { if ($nick == $me) { .timer 1 10 check } } alias Check { echo -ts $address(^havlaz,5) }​
ונכנסתי לחדר שבו ^havlaz נמצא לאחר 10 שניות קיבלתי ^[email protected]

לא חוכמה..

אתה חיפשת לפי כינוי, ואת הכינויים אתה רואה באמת אבל את הכתובת לא...

סליחה תיקון טעות..

תתעלם מההודעה הקודמת אבל תבדוק את זה בדאלנט לדוגמא מה שאמרת זה נכון לערוצים קטנים מאדדדד בערוצים נורמליים זה לא נכון.. תכנס לערוץ עם כמה אנשים... לדוגמא #ISRAEL

havlaz

New member
ניסתי את זה בלובי, יש בו כ47 איש.

בחדרים גדולים הכל עובד לאט.. זה ידוע

pr0xy

New member
אני לא יודע על מה אתה מדבר !!!!

התחלתי ללמוד לפניי כמה שעות סקריפטינג ואתה מדבר אליי כאילו אני אלוף, אני רוצה שזה יבדוק את ההוסטים והניקים שיש שם כל פעם שאני נכנס לערוץ, איך עושים את זה ? מה הפקודה שאני צריך להכניס ?

אז אל תקפוץ למים עמוקים בהתחלה

תלמד קודם על הפקודות RAW ואח"כ תשים ברימוט שלך את השורה הבאה:
raw *:*:echo 4 -a ( $+ $numeric $+ ) $2- | halt​
ככה תלמד איך זה מתנהג בדיוק.. (אפילו אני משתמש בזה כשצריך) ולפי זה תלמד לעבד את הנתונים שאתה מקבל מזה..

למעלה